изхвърлих го, ама наистина тиквата на Хип мирише повече от гнусно.
Тя каза, ако се появат пак да мажа, но нали тези кортикостероидни кремове не трябва да се използват дълго и не смея. Дори не можа да ми каже атопичен дерматит ли е или нещо друго. Не знам си какви плакички били. Оченцето и е още по-зле, постоянно е в гурелчета, като стисна винаги излиза много секрет. Ясно е, че ще се наложи сондиране. В четвъртък сме при очната и много се притеснявам какво ще каже.

Веднъж и на мен да се случи...

Посъветвай се с педиатъра той какво ще ти каже за детската кухня.А домашно готвени пюрета не иска ли?Аз обмислям да я пусна Емма на детска кухня,но точно заради млечните ми се иска по-скоро към 10 месеца,а не 8...Дано се оправите и вземеш най-правилното решение 
Толкова ли е вредно
Не знам иначе как да я накарам да го хапне
Всеки ден пробвам първо без и като не иска и слагам и веднага си го хапва 
То дори в хубавите кухни ис има специално меню за подобни алергии, а там едва ли ще е така, и то тази, която свеки ще поеме
За оченцата и петната ,стискам палци всичко да ви се оправи и в четвъртък да те зарадват с хубави новини 

.
Примерно 27-28.07 или 03-04.08, че се падат събота и неделя! Какво ще кажете?

. Виктор нямам спомен да е сядал, нито да е пълзял. Направо се изправяше от лицева опора. А Тони толкова го мързеше, че нищо не правеше. Аз го сложих в проходилката, иначе още можеше да си лежи и да спи по цял ден.
? Май много те е страх от болести, щом сънуваш лекаря.
. Ти най-добре си знаеш дали да взимаш храна от кухня и според мен послушай инстинкта си, а не се поддавай на влияния. Дано и обривите и оченцето се оправят по-скоро и да не се притесняваш за това повече. 
.
не се поддавай на свекито, те нямат търпение с всичко. Ще ти излиза много, много по-евтино ако ти готвиш, дано хапва готвеното. Аз днес пак накупих сума ти пюрета, ами много пари отиват там. И аз мисля като въведа основните и по-специфични неща да си й готвя пак аз, ще яде къде ще иде. Хем по-евтино, хем знам какво слагам. Сега минах на купени просто за да свикне с процеса на хранене, щом й харесват повече -ок. Днес взех основно на Сънвал, не са кой знае колко скъпи, а са Био, някак си ми вдъхват повече доверие. Но никога не бих се замислила да й готвя аз или да я запиша на детска кухня, против съм ДК преди поне година, година и малко. А за вашия случай да не говорим при наличието на такива петънца.
Ще се справите, но застани с твърдо решение на майка, каквото кажеш ти, това ще яде детето ти!
Към годинката пък постепенно ще премине към общото хранене, тогава съвсем няма нужда от ДК, ако готвиш всеки ден за вас. А сега като се стопли ще започне още по-голямо разнообразие на пазара и ще е по-лесно. 

кефффф 
присетих се, че понякога забелязвам има връзка с нервността на бебата
но сега е спокойна
Днес цял ден се хилоти, ама едни ги къдри, научила се да казва "ей", ако не я гледам
Душичката ми, толкова е добричка тези два дни, разкошно дете е, когато не я боли нищо
, какво ли ще ми сервира след време
не може всичко да е толкова хубаво
+ 6 кърмения
къде го побира, не знам! Ми, ние само се храним по цял ден
а, колко лъжици
Бях купила едни Био на ДМ, Гунди нали ги беше похвалила, но съм объркала и съм взела 4-ка и са ни доста големички и пропускаха и сега си седят, та те ми идват дебелички 
Кой какво казал, какво направил, пък не направил
омръзна ми да съм буфер, честно казано...
и според мен, не спирай глутена 

А, Емма е бебе с характер, то се е видяло 
, а пащърнака и картофа ни запичат
Тиквичката също ни разхлабва. Просото също. Днес е пълнила памперса 3 пъти 

Голямо дяволче е станала, като я питам " Къде е тати?" и веднага се обръща да го търси