Отговори
# 390
  • До морето
Е, как може да вали сняг навън, направо не е човешко  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Захариева  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada  party002 Gift  ura  Party Time Tada newsm59 Пожелавам ти всичко, което и ти си пожелаваш да ти се сбъдне!

Марли, не можеш да си представиш колко често си мисля за тебе  Hug Много често в различни ситуации си представям какво ли правиш ти с двете си бебета  Hug

Тарантулке, и аз имам такива "приятелки". Да не кажа, че повечето са без деца- откакто родих сме се виждали 2-3 пъти и това е! Иначе от време на време се чуваме по телефона, задават се дежурните въпроси и дотам. Опитвам се да не им се сърдя, защото те реално са много далеч от тази тема и дето се вика не знаят и какво да ме питат- за тях глутен, жълтък, запек и памперси са от друга планета  Laughing Другите пък от семейната ни компания са с деца на по 2-3 години и вече ходят на работа, т.е пак си нямам компания за разходки, ама свикнах вече  Wink Багажника на количката е пълен със списания  Laughing

Тайра, съжалявам за брат ти, наистина тежи когато някой не се интересува от детето ти, аз вече казах, че знам чувството. Аз във връзка с "приятелките" пак да кажа, че също имам за какво да се срамувам. Примерно случвало се е да забравям за РД на някое детенце и ужасно се срамувам и сега разбирам, че е много кофти! Дано поне при вас нещата се оправят след време!

Ати, голямо момче си имаш! Честита ви месечинка! Много се смях, че излизал да те търси в коридора  Laughing

Диди, благодаря ти за Айкото, има интересни неща, ама ние естествено си нямаме Айко. Може като ходим в София да го посетим!

И накрая да ви кажа вчера как си изкарах акъла - Самито както си лежи на гимнастиката и си играе с тази книжка и я изпусна върху лицето си, а тя бая тежи и като взе да пищи това дете. Ама писъци да чуете, все едно колят животно и не може да си вземе въздух, а като го взех в себе си и гледам, че на всеки писък си накланя главата на една страна като тик, направо ми се подкосиха краката. Десет минути пищя едва го успокоих, ама много се уплаших. Сигурно ми се скъси живота с няколко години  Confused

# 391
Благодаря ви, момичета, прави сте за всичко  Hug в живота ни идват и си отиват хора, само тези, които наистина държат на нас остават Hug Просто ми беше мъчно и исках да споделя  Blush
Коралче, аз не говоря на малката на немски, не виждам смисъл от сега, тя ще го свикне на градината много бързо. Искам първо да научи майчиния си език, има време кога да учи швабски  Wink е, понякога като ми дойде и хвърлям по някой и друг лаф  Mr. Green
После ще довършвам, че замрънка, иска манджа  Tired
Захариева, чести рожден ден и от мен, бъди здрава, щастлива, обичана съпруга и горда майка   bouquet  bouquet  bouquet
Ати, честита ви месечинка  Hug
тайра, по- лошо от дразги в семейството няма  Confused кофти, дано се оправят нещата между вас Hug
Дафи, успех на изпитите  Hug
п.с. мислех да пиша още по темата, но се спирам до тук, пак ви благодаря, че ме изчетохте  Hug
Ставам да се къпя, докато спи, че искам да излизам после, лек ден  Hug

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 09:30 от tarantulka28

# 392
  • гр.Велики Преслав
Здравейте! Hug Hug Hug
Хубав, спокоен, уютен, споделен, последен зимен ден ви желая, момичета! И да почерпя за моя РД
Скрит текст:

Благодаря за пожеланията на Марли, Ивка, Луничка, Мама на Сами!   bouquet

# 393
  • София
Добро утро мамчета  Hug
Честит рожден ден Захариева  Hug bdbaloni
Прави сте,че трябва да говорим очи в очи но точно сега не искам и да го виждам  Crossing Arms Може би по-натам...
Емма пак се надигна рано рано  Tired Човек не може да се наспи вече с нея  Crazy Ляга си рано,но от 12 до 2-3 спи много неспокойно и постоянно ме буди.После към 6 пак същото и направо ужас.Накрая в 8 най-късно се ококорчва  Shocked и започва да си играе,да чопли по мрежата и да вдига шум и седи и ни гледа и чака да я видим да ни се ухили  hahaha
Тук сняг още няма,но и тук сигурно ще дойде.ИСКАМ ПРОЛЕТТТТТТТТ  #Cussing out

# 394
Д. Захариева, и тук - Честит Рожден Ден!  newsm59 newsm51

Ати, честита Ви осма месечинка.

# 395
Баба му на ММ почина  Cry разревах се, тя не искаше да ходя на погребението, но не мога да не я уважа и да не почета паметта и! Беше много добър човек, въпреки че с някои неща ме дразнеше, рядко се срещат толкова добри хора като нея. Мир на праха и, дано вече нищо не я боли! Ще ви чета после  Hug

# 396
а някой от вас говори ли на бебето си на два езика? Предполагам Лино и Тарантулка? Simple Smile
аз от скоро му говоря на български и на английски език.... като знам че рискувам да не проговори особено бързо и особено лесно Simple Smile но пък все си мисля че ползите са повече от негативите, вие какво мислите?
Говори му само на английски. Да чува 2 езика от теб, говорейки на него по-скоро го обърква.
В 2-езичните бракове правилото е, всеки родител си говори с детето на неговия език. Ако мъжът ти му говори на бг, то ти му говори на англ. Не се притеснявай за объркването. Детето много скоро ще различава кой на какъв език му говори. Природата е сътворила чудо с бебчетата. Малки гении са в много отношения. Иначе аз мислех да му говоря на немски, ама така и не съм почнала  Joy
Но имам една приятелка, женена за немец, която не говори на децата си на бг. Той нямало да разбира какво им говори (щото видиш ли тя държавни тайни обсъжда с тях). За мен това е абсолютно неразбираемо, да лишиш детето си от един език, който то ще научи без грам усилие. А че не може да общува с баба си и дядо си да не говорим. Ама като няма инпут, няма да се научи, щото не се раждаме с определен език в главата.
Отплеснах се, извинявам се, ама хем професионално хем болна тема  Rolling Eyes

Лино, Molke е суроватка.

За приятелките, които се отдръпват след детето, не го разбирам. Ако сте приятелки, бебето не е причина за отдалечаване. Една от най-добрите ми приятелки роди във време, когато аз бебе не можех да си представя да раждам. Колко често съм го гледала детето по всяко време на денонощието. Малко след това се преместих в другия край на града, а градът не беше малък  Simple Smile, пак си ходех и й помагах, когато имаше нужда. Не ми е пречело. напротив, обичам ги толкова много. И детето ме помни и винаги много се забавляваме като се видим, което уви е рядко.
Та мисълтЪт ми е, че ако сте близки и сте приятелки, най-малко едно дете ще ви раздели, според мен.

Коралче, съгласна съм за кухнята. Точно за нея трудно ще докажеш, че можеш да сготвиш 3 ястия за 1 лев.
Дафи, обясни ситуацията на свекърва ти. Мъжът ти всъщност подкрепя ли те? Защото ако не, първо на него трябва да обясниш. А свеки като иска да ви помага да ви дава парите.
Захариева, ЧРД,  пожелавам ти много здраве и щастие.

Иначе аз съм добре. Не мога да се изкъпя като хората, да се преобличам колкото често искам и прочие, ама свиквам. Мама е тук и помага. Измисляме още начин да излизаме, защото сме на 4 етаж, без асансьор и с количка танк (че иначе минаване няма). Но ще го измислим.
Хайде, че се отплеснах  Simple Smile

# 397
  • София
Бюти много съжалявам  Hug

# 398
Добро утро  Hug
Екзо, бързо оздравяване на малките  Hug
Месечинке, и аз търсих био тиквички в Балев, ама нямаше. И тъй като твърдо бях решила, че ще правя пюре с тиквички, влязох в Карфур и намерих много хубави малки и тънки тиквички. Купих няколко и захраних бебето с нитрати. То хубаво да се био, ама като няма никакво разнообразие в био магазините ... та преборих се със себе си ... Днес ще яде нитратен карфиол Simple Smile
Някои знае ли дали става вкусна комбинацията карфиол с тиквичка, или да си го правя с картоф и морков?
Жълтък още не съм дала и аз, макар че педиатърката ми говори вече 2 месеца за него.
tayra, понякога са много сложни взаимоотношенията между роднини и съпруг/съпруга и често съвсем дребно нещо преобръща отношенията. Така едно време майка ми и дядо ми бяха скарани заради баща ми. Не си говориха, не се виждаха, като почина баща ми си оправиха взаимоотношенията. Много са кофти тези ситуации, дано все пак се разберете  Peace
Тарантулка, насила хубост не става. Като не иска да общува с теб, много и здраве. Понякога истински приятели се оказват хора, за които не си и предполагал.
Марли, направо си ви представих. Сега сложи в картинката и евентуално трето дете  Hug
Ати, честити ви 8 месеца, както и на всички, които празнуват днес  Heart Eyes
Дафи, приятно учене.
Луничка, според мен щом бебето стои седнало, значи е готово за това и няма как да му навреди. Нямам идея колко е препоръчителното време, според мен е колкото детето иска.
Захариева, честит рожден ден и от мен   party002
Само ние ли нямаме белег от това пусто БЦЖ?
Бюти, съжалявам ...  Hug Hug Hug

# 399
# 400
  • София
Дими, честит рожден ден, мила  bouquet  newsm67 Пожелавам ти преди всичко много здраве, много щастие, любов и късмет и все така да се радваш на прекрасно и задружно семейство Hug
Бюти, много съжалявам  Confused
После ще дописвам, малкия като заспи Blush

# 401
Бюти, съболезнования Sad
иглуб, там е работата, че мъжа ми е с 2 ръце за кухнята  ooooh! На мен той ми е проблема, не свеки, така, че него трябва да убедя.
Захариева, честит рожден ден и от мен  Hug Бъди здрава и много щастлива   bouquet

И тук има сняг, от утре уж го дават да се затопля.

# 402
Дафи райския газ е пълна упойка,но краткотрайна и не се налага интубация.Слагат му една маска на лицето да вдиша малко газ,то заспива,сондират и то се събужда,няма и 5 мин.Не се налага интубация и т.н.
Дбс хубаво е ,че имаш разбрана кака,определено с вторите деца се получават различни взаимоотношения.Чела съм,че от тях ставали по-добри лидери,били майстори в намирането на начини да получат внимание. Simple Smile

# 403
Бюти моите съболезнования  Hug отиди разбира се, ако човек има възможност трябва да си каже последно сбогом с близките си. Свекърва ти надявам се още не е заминала за англия.

Иглуб заинтригува ме с "професионално" и "болна тема"... ти си логопед, филолог, педагог? Или дете от смесен брак, съвсем се разфантазирах Simple Smile Сподели още insight относно отглеждане на дете на два езика. А аз започнах отскоро да му говоря така, защото вече го виждам че е доста по-осъзнат и ме чува когато му говоря, даже се и заслушва Simple Smile

Тайра забравих и на теб да ти пиша, семейните отношения са деликатно нещо, не се настройвай и ти за проблем, а гледай да решиш проблемът между роднините. Знам не е лесно, но ти свързващото звено и общо взето топката винаги е в теб и от теб зависи как ще се развиват тези отношения Simple Smile

ВТД как е Дея днес?

Захариева Честит Рожден Ден! Бъди много щастлива, много обичана и децата ти да те радват много повече отколкото те ядосват! Simple Smile

# 404
  • Бургас
Захариева, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, любов и щастие!
Бюти, моите съболезнования!

Аз да си повторя въпроса за батата, че никой грам не ми отрази Crossing Arms. Тъй като съм въвела картоф, батата трябва ли постепенно да го въвеждам или си давам в по-големи количества?

Общи условия

Активация на акаунт