Захариева
Пожелавам ти всичко, което и ти си пожелаваш да ти се сбъдне!Марли, не можеш да си представиш колко често си мисля за тебе
Много често в различни ситуации си представям какво ли правиш ти с двете си бебета 
Тарантулке, и аз имам такива "приятелки". Да не кажа, че повечето са без деца- откакто родих сме се виждали 2-3 пъти и това е! Иначе от време на време се чуваме по телефона, задават се дежурните въпроси и дотам. Опитвам се да не им се сърдя, защото те реално са много далеч от тази тема и дето се вика не знаят и какво да ме питат- за тях глутен, жълтък, запек и памперси са от друга планета
Багажника на количката е пълен със списания Тайра, съжалявам за брат ти, наистина тежи когато някой не се интересува от детето ти, аз вече казах, че знам чувството. Аз във връзка с "приятелките" пак да кажа, че също имам за какво да се срамувам. Примерно случвало се е да забравям за РД на някое детенце и ужасно се срамувам и сега разбирам, че е много кофти! Дано поне при вас нещата се оправят след време!
Ати, голямо момче си имаш! Честита ви месечинка! Много се смях, че излизал да те търси в коридора
Диди, благодаря ти за Айкото, има интересни неща, ама ние естествено си нямаме Айко. Може като ходим в София да го посетим!
И накрая да ви кажа вчера как си изкарах акъла - Самито както си лежи на гимнастиката и си играе с тази книжка и я изпусна върху лицето си, а тя бая тежи и като взе да пищи това дете. Ама писъци да чуете, все едно колят животно и не може да си вземе въздух, а като го взех в себе си и гледам, че на всеки писък си накланя главата на една страна като тик, направо ми се подкосиха краката. Десет минути пищя едва го успокоих, ама много се уплаших. Сигурно ми се скъси живота с няколко години

Може би по-натам...
Ляга си рано,но от 12 до 2-3 спи много неспокойно и постоянно ме буди.После към 6 пак същото и направо ужас.Накрая в 8 най-късно се ококорчва 

разревах се, тя не искаше да ходя на погребението, но не мога да не я уважа и да не почета паметта и! Беше много добър човек, въпреки че с някои неща ме дразнеше, рядко се срещат толкова добри хора като нея. Мир на праха и, дано вече нищо не я боли! Ще ви чета после 

На мен той ми е проблема, не свеки, така, че него трябва да убедя.