ако твоето бебче няма алергия или АБКМ можеш и по 3-4 дни да го въвеждаш
но не мисля че се равнява на картофа за да му дадеш директно цяла порция батат 
изтрих се
по-добре да не се оплаквам, не обичам
ако твоето бебче няма алергия или АБКМ можеш и по 3-4 дни да го въвеждаш
но не мисля че се равнява на картофа за да му дадеш директно цяла порция батат 
по-добре да не се оплаквам, не обичам
То си е вид картоф, но няма много общо, прилича и на тиква, както и пащърнака, си е вид морков, но също го въвеждаме постепенно 
Иначе е чудесно да имаш 3 деца
Не му се сърди 

Аз също много съм се разочаровала от "приятелки", особено преди. И сега нямам много, имам си една-две, които ми стигат. и разбира се и те имат дете, защото ако нямаха - не са ни изобщо еднакви интересите и гледаме в различни посоки
да си жива здрава и все така красива мама 

и толкова много му се радват :*
Спокойно всичко ще е наред, ама ти като майка няма как да ти е спокойно. Глутена май да не го спираш, то нали не са ти казали, че е от него алергията. Пък и нали трябва да се дава месец.
Слуша ли Криско ? Жълтъка колко дни и как го въвеждаш?
Пиши като мине очния преглед дали всичко е наред.

Така, че не си сама. Да вярно доста сме далече, но пък като почнеш работа ще намериш нови приятели.
А за неспокойните нощи, и аз се надявам да е период, че иначе кофти работа. Дани доскоро си спеще непробудно, но няколко вечери подред все се буди пред 1-2 часа и като му дам биберона веднага заспива.

Споко, от тук нататъка все ще има да падат, да се удрят... и така с годините ще ни побелеят косите
Добре, че има бои за коса 

И аз подкрепям момичетата,ако започнеш да правиш пюрета,идва по-насметка.Аз замразих тиквички,всеки ден правя по 1 картоф,можеш да замразиш и тиква,а и други зеленчуци.Идва пролетта,а сед това и лятото и ще ти бъде по-лесно да осигуряваш продукти,които сама да приготвяш.Да,в кухните има специални менюта за деца с алергии,но и те не са малко пари.Поне аз така мисля
Редактирам,видях,че си писала 

,как добре те разбирам за чесането.Като пламнаха на Рош петната,се дръгдеше по същия начин 

Съболезнования 
А съм толкова любопитна по природа
Той докат изкара един,аз най-много на мен да ми изникнат 2-3
И освен бебето,някой ми е сменил и мъжа.Впил се е в игрите си,като удавник за сламка и всяка свободна минута я прекарва играейки на компютъра.Дори през почивните дни уж имаше работа вкъщи,ние с Рош излязохме на разходка.Но се оказа,че съм забравила някои неща и се върнахме за малко.Еми познайте
Работата му беше да играе пак на игрите!Нищо не му казах,излязохме отново двамата само с Рош на разходка.След като се прибрахме от разходка,нахраних Рош,преоблякох го и реших,че мога и аз да хапна.Дадох го на ММ да го гледа,че да хапна на спокойствие.И какво мислите..Влизам след 5 минути в стаята,малкият мрънка в проходилката,баща му играе пак.Че като полудях,вдигнах един скандал,дойде му отрезвително.Но определено вече не ми помага,както в началото.И не мога да разбера как толкова бързо се изпари желание да имаш дете и да си го гледаш?....Но май причината за нервността ми и кофтито настроение идва от времето и от.....еми килограмите ми.Винаги пълнотата ми е била комплекс,в продължение на много години успях да сваля 20 килограма,харесвах си се така,но уви...Двете бременности ми струваха 30кг отгоре,10 оставени в родилното и 20 за сваляне сега.И най-неприятното е,че вече не мога да свалям така лесно.Миналата седмица 5 дни на 2 плода и зелена салата вечер,двучасови разходки всеки ден,като по време на разходките не спирам и за секунда с количката.И да ви кажа ли резултат-100гр бях отслабнала
Усещам как ме вика една яма и ми се струва,че в нея ще намеря уют...Сори,че ви натоварих...Някак след поста на Бюти,моите терзания ми изглеждат смешни,но трябваше да споделя.....
. Дано всички болести минават така 
. Не се притеснявай, скоро ще изгрее слънцето, ще се заредиш с енергия и нещата ще изглеждат по-добре. А пък като почнат разходките, и Рош като проходи сигурно бързичко ще свалиш килограмите докато тичаш след него. А мъжете са си такива - лесно се зарибяват с разни игри и стават досадни с това, но пък и те сигурно са в следродилна депресия
Още малко ще е така 

Макар че понякога вижданията ни ме натоварват, защото трябва да се обяснявам защо не давам това, онова за пиене/ядене и как всъщност не искам да си уморя детето, а да го храня доказано здравословно от експертите и т.н Но хайде спирам, че предусещам и аз ферман.
В съня ми той ми беше брат. Обядвахме в кухнята на нашите и той седеше и мълчеше. Бях му ядосана, че не се обажда на нашите и той ме гледаше втренчено и гузно
А за мъжете, ми те са си такива, не можем да ги променим, но можем да изискваме от тях да отделят повече грижи и внимание на децата. Но все пак всеки си има нужда и от малко лично пространство и време и ако можеш намери малко и за теб, било то и 1 час седмично само за теб - веднага ще се почувстваш по-добре. За килограмите, тези -100гр наистина действам много обезнадеждаващо, нооо не спирай сега диетата, ще има резултат няма начин, просо не се отказвай. Айде горе главата и усмивки на пук на лошото време

,моите съболезнования!
Нормално е на моменти да ни е нервно и напрегнато,и времето,и стоенето вкъщи,и недоспиването много допринасят за гадното настроение,аз на моменти имам чувството,че дните ми се повтарят,ама вече й се вижда края на зимата.А за мъжа ти-повечето мъже са такива,имат си по някоя мания,ама не трябва тя да е за сметка на семейството.Един съвет от мен-осигури си малко време за себе си-за разходка,четене,кафе с приятелки,действа страшно разтоварващо и освежаващо,поне на мен,ставам нов човек после.За килограмите не се тревожи,като проходи Рош,ще отслабнеш от само себе си.
Ох, нещо ми е шантаво днес

Не искам да звуча потискащо на тези, на които им се мрънка - на всички се случва, важното е да се съвземе човек в такъв момент и да се опита да погледне на ситуацията различно... Елвирке, какво щеше да ме питаш на лични?
! Бъди все така лъчезарна, красива съпруга и любяща мама на Еличка и Момчил
Слънчево щастие 
Малкият гледа и разни филмчета и приказки на руски и английски, така че със сигурност ще научи това-онова, но го правя без никакви амбиции засега.
Иди на погребението, след като така чувстваш нещата...