На море в Гърция 2013 - III

• 82 439
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз за това тази година май ще пропусна всякакви  резервета. Ще тръгнем накъдето ни видят очите. Само чета и набелязвам местата, събирам информация и като затръгваме ще решавам в последния момент, пък каквото стане.

# 271
Аз за това тази година май ще пропусна всякакви  резервета. Ще тръгнем накъдето ни видят очите. Само чета и набелязвам местата, събирам информация и като затръгваме ще решавам в последния момент, пък каквото стане.
И аз все повече се замислям над този вариант, въпреки че с малко дете не ми се обикаля да търся на място. Обаче не стига, че не намирам в нета това, което искам, ами и единственото студио, което се доближава максимално до изискванията ми, го оферираха за 40 евро за началото на юни, а преди 2 год. е било 30. Не виждам основание за повишаване на цените, но май го има  Confused Гърците ако смятат да прилагат българсия приьом "ден година храни" ще загубят доста нашенци като клиенти, пък положението им не е чак толкова розово, че да могат да си го позволят според мен.

Не намерих много инфо за плажа в Псакудия, основно са отзиви за Филоксения. Може ли малко впечатления, най-вече дали е подходящ за 2-годишен малчуган?

# 272
И тъй като в последните публикации често се споменава Корфу, споделям албум с чудесни снимки, на който попаднах днес:

Керкира

И един зимен албум от същия фотограф.

Мен ме интересува кои и къде са тези плажчета с лазурно синята вода и белия пясък/мини камъчета.  Mr. Green ТОВА ми е мечтата - никога не съм била на такова място и направо лигите ми текаааат.  Joy

Сали, страхотна изглежда вилата. Близо ли е до плаж и ако да, до кой?

Века, благдоаря за споделеното.  Hug Мен големината на комплекса не ме притеснява. При нас определяща е цената. И сега за трима възрастни и едно дете излиза 2700лв на база ОУ за 6 нощувки, което ми се струва твърде много и се чудя дали си заслужава...  Rolling Eyes

# 273
  • Варна
Вижте нещо интересно в едно съвсем пренебрегвано от българите място съвсем не по далеко от ХАЛКИДИКИ или ВАРНА-500 км, надолу към Волос:
http://grabo.bg/exit/?d=0h3tz2&u=http%3A%2F%2Fweb.nickym.com%2F

# 274
  • София
Линкът не е много добър. За Тиват, Черна Гора ли става дума? Че малко се съмнявам.... 

# 275
Пандичка,
като гледам албума, повечето са в района на Палеокастрица и Лиападес. Той без спор е най-живописният, но водата е студена.
Агиос Георгиос юг е идеално. Те са два Агиос Георгиос-а - един далеч на север и вашият, плюс един Агиос Гордиос по средата. Та често стават обърквания.

Мур,
плажът на Псакудия не го бива твърде, по моя вкус. Голям, широк, пясъчен, с кофти пясък, неособено лазурна вода, неусвоен целия (има доста свободни зони), на места доста мръсен.

Петерку пак е сбъркал линка явно Simple Smile "Надолу към Волос" го тълкувам като Лариските плажове, южно от Олимпийската Ривиера (която условно свършва с Неа Месанкала). Това са в общи линии Стомио, Агио Кампос и Керамиди, след което започва стръмно нагоре северният бряг на Пелион. Еми... има ги, да. Стомио гледам, че го предлагат доста български фирми, включително за колективно пазаруване. Не са ме грабнали много...

# 276
  • София

Мен ме интересува кои и къде са тези плажчета с лазурно синята вода и белия пясък/мини камъчета.  Mr. Green ТОВА ми е мечтата - никога не съм била на такова място и направо лигите ми текаааат.  Joy

По западния бряг, около Палеокастрица и на юг, на някои от тях достъпът е само по море. Внимание: след 12 часа излиза силно вълнение от Северозапад, не излизайте сами с малко дете с лодка, препоръчвам да се возите на някоя от организираните по-големи лодки.

# 277
  • Младост 4
Сали, страхотна изглежда вилата. Близо ли е до плаж и ако да, до кой?

Ами до Agios Georgios южния плаж Peace По описание от сайта е на 100 метра от плажа, но тези описания не винаги са точни...

# 278
  • София
Плажът на Псакудия,точно последния "Александрия" е чист,водата прозрачна и е много подходящ за деца,защото е плитко.Даже имаше гръцки спасител,който обучаваше деца да плуват.Аз пусках дъщеря ми на 4 години сама с пояс,само я следях с поглед и така до час се мотаеше самостоятелно.Даже имаше и едва проходило бебе с плувки на ръцете и влизаше само,за мой ужас.
Всъщност ходихме единия ден по плажа от единия до другия край и не беше мръсен,имаше струпване на повече хора на някои места.
Мур,ако искаш снимки на лични ще ти пусна.

# 279
  • София
Сали, миналата година почивахме във вашата къщичка Simple Smile Тоест, отговарям на въпроси всякакви Simple Smile
Плажът е хубав, не е нещо изключително, но водата е топла и е идеално за дечица. Къщичките са една до друга, всяка си има морава отпред Simple Smile Вечер беше много спокойно, без последната вечер, когато дойде една многобройна сръбска фамилия и цяла нощ празнува на двора. Има комари.
Съвсем наблизо с кола е плажът Халикуна - страхотен!!
Не пропускайта да се качите до едно селце наблизо - Хломос. Невероятно място!!

# 280
  • София
Здравейте момичета. И аз да се включа в темата с няколко въпроса. От много години почивам в Гърция, миналата година нещо не се организирахме с децата, отидохме до нашето море и повече тази грешка няма да я повторя. Сега започнаха хубавите дни и се замислих вече за море. Обаче ми се иска нещо да разнообразим. До сега винаги сме били на Касандра, в Ханиоти. Иска ми се да пробваме Ситония и сега ще се върна да чета темите назад, ама ако ми дадете напътствие, ще съм много благодарна. Търсим хотел, на плажа, с хубав плаж,  по възможност да е в някой от градовете.

# 281
  • Варна
Линкът не е много добър. За Тиват, Черна Гора ли става дума? Че малко се съмнявам.... 

не за втората оферта

# 282
  • София
Коя е втората?  Simple Smile

# 283
  • София
Много бързо нахлувам с въпрос за хотел Cronwell Platamon. Някой почивла ли е в него? Може ли да сподели? Благодаря предварително!

# 284
В този хотел бях преди 2 години, през месец Септември. Общото ми впечатление е, че цените не са оправдани и качеството на самия продукт не е задоволително за хотел 5 звезди, причините са много. Не казвам, че е супер зле, но за парите, които искат, по-скоро не бих го препоръчал.

Общи условия

Активация на акаунт