На море в Гърция 2013 - III

• 82 453
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Да попитам, след като изпратите  запитване до някое студио и най-накрая   Mr. Greenви отговорят ,ако цената не ви  устройва или свободните дати, и се откажете  от това място- отговаряте ли им ,че се отказвате ?

# 286
Да попитам, след като изпратите  запитване до някое студио и най-накрая   Mr. Greenви отговорят ,ако цената не ви  устройва или свободните дати, и се откажете  от това място- отговаряте ли им ,че се отказвате ?
Aз отговарям само, когато дадена оферта ме интересува и имам нужда от време да я обмисля или изчаквам и други оферти, за да избера. Ако категорично не ме устройва по някаква причина, не отговарям.

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 13:31 от Mur

# 287
  • София
В този хотел бях преди 2 години, през месец Септември. Общото ми впечатление е, че цените не са оправдани и качеството на самия продукт не е задоволително за хотел 5 звезди, причините са много. Не казвам, че е супер зле, но за парите, които искат, по-скоро не бих го препоръчал.

Благодаря

# 288
В този хотел бях преди 2 години, през месец Септември. Общото ми впечатление е, че цените не са оправдани и качеството на самия продукт не е задоволително за хотел 5 звезди, причините са много. Не казвам, че е супер зле, но за парите, които искат, по-скоро не бих го препоръчал.

Благодаря
хотела е с нов собственик от тази година, и частично реновиран, така, че не знам дали впечатления от минали години вършат работа в случая  newsm78

# 289
  • Младост 4
pontes, мерси много за информацията! Вие през кой месец бяхте? Записвам си за Халикуна и Хломос Peace Като се сетя още неща, пак ще те питам Hug

# 290
  • София
pontes, мерси много за информацията! Вие през кой месец бяхте? Записвам си за Халикуна и Хломос Peace Като се сетя още неща, пак ще те питам Hug

Сали, през юли.
Като направите една екскурзия към Палеокастрица. Евентуално аква парка ако ви интересува нещо такова. Един ден Ахилио. Един ден ако се качите чак догоре, Сидари ли се казваше каналът на любовта. Един ден Керкира град. Корабче. Един два дни за по-различни плажове...и времето минало. Планирай Simple Smile)

# 291
  • Разград
Съжалявам, че нахлувам така внезапно, но вие как тълкувате това  newsm78 http://www.corfuferries.gr/.

# 292
  • София
"Отстъпката не важи за дните от вторник до четвъртък М. / newsm78 /, Великден и високия сезон"

П.С. предполагам, че М. означава от "вторник до четврътък всеки месец"

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 16:10 от Туцка

# 293
  • Младост 4
Сали, през юли.
Като направите една екскурзия към Палеокастрица. Евентуално аква парка ако ви интересува нещо такова. Един ден Ахилио. Един ден ако се качите чак догоре, Сидари ли се казваше каналът на любовта. Един ден Керкира град. Корабче. Един два дни за по-различни плажове...и времето минало. Планирай Simple Smile)
Супер! Палеокастрица, Сидари и Керкира са ми за сега в плановете, но тепърва имам да чета и да планирам Peace Това, което ме притесняваше, беше че къщата е много на юг, но щом вие, а и други, сте обикаляли от тази изходна точка, значи не е чак толкова далечна Peace

# 294
абе де да знам какво се бърка!!!
http://grabo.bg/dnevna-pochivka-prez-liato-2013-v-gartziia-7-nos … -transport-0b7dht    дано сега се получи
за АГИОКАМПОС става въпрос точно както им казваш лариските плажове м-у Олимпийската Ревиера и/около  Волос.Не че да те грабнат повече от Тасос и Халкидики , но са долу горе съпоставими като качество на услуга , морето и плажа дори на много места са по добри по плитко море и по пясъчни и широки плажове.Като достъп са много лесни по магистралата за Атина и само с една тол такса=500 км. от СОФИЯ.И ако някой търси почти пълна тишина и липса на българи тъкмо там е!!!!!
[/quote]

Последния път когато пътувах до Лариса имаше 3 тол такси,само че тук май последната я пропускаш но тя беше 1-2 евро.

# 295
  • София
Сали, през юли.
Супер! Палеокастрица, Сидари и Керкира са ми за сега в плановете, но тепърва имам да чета и да планирам Peace Това, което ме притесняваше, беше че къщата е много на юг, но щом вие, а и други, сте обикаляли от тази изходна точка, значи не е чак толкова далечна Peace

Сали, не са малки разстоянията. От къщичките, в които ще сте, до Керкира град са около 30 минути, защото има трафик. Нагоре вече допълнително. Затова си трябва планиране, поне по две места да съчетаете с едно пътуване. А в жегата пътуване с кола не е най-приятното нещо, поне не е за всеки ден. Но ще се справиш прекрасно, сигурна съм Simple Smile

# 296
  • Варна
Последния път когато пътувах до Лариса имаше 3 тол такси,само че тук май последната я пропускаш но тя беше 1-2 евро.

Има три пункта-миналата година двата бяха отворени и се плащаше само на единия.

# 297
Аз искам да попитам какви и колко пътни такси ще ми бъдат изискани в Гърция, пътувайки от София до Олимпийската ревиера?
Предварително благодаря за отговора.

# 298
Eто ги.

http://www.theaa.com/allaboutcars/overseas/european_tolls_result … sp?country=Greece

П.П. Бях писала някакви глупости преди малко, аз изобщо не помня колко толове плащам и все ми се струва, че спираме непрекъснато Simple Smile Гледам да имам купчинка монети на централната конзола и това е.

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 18:04 от Параход

# 299
До Катерини са 2.40 или 2.80 евро,следващият пункт е след Катерини.

Общи условия

Активация на акаунт