На море в Гърция 2013 - III

• 82 477
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
извинявай,би ли ми казала как се казва темата - нещо не я намирам

Ето я
Остров Тасос
 Peace

# 211
  • Пловдив
извинявай,би ли ми казала как се казва темата - нещо не я намирам

Ето я
Остров Тасос
 Peace

благодаря Grinning

# 212
Привет! Някой има ли информация и лични впечатления от Villa Dallas във Вурвуру? Благодаря ви Simple Smile

# 213
  • София
Проучвам възможности за Халкидики. Не съм изчела темата, но ще бъда благодарна за препоръки. Предпочитам хотел/къща с зеленина наоколо, защото сме с деца, да има къде да играят.
През агенция ли намирате хотелчетата или самостоятелно? Аз търся сама, но възможностите са огромни и е трудно. Писах на няколко хотелчета, някои ми отговарят други не. Но май и закъснях, цените вече ми се струват по-високи.

# 214
  • В светлината на слънцето
Не съм изчела темата, но ще бъда благодарна за препоръки.

Добре де, толкова ли е трудно да се прочете поне една от темите за Гърция? Thinking Винаги съм се чудила на подобни въпроси. Ако си направиш труда да прочетеш дори не цяла тема, а само няколко страници, ще откриеш десетки отговори на въпроса си. Да не говорим колко информация има на първа страница. А като зададеш по-конкретен въпрос, касаещ конкретно място, студио, плаж или нещо друго, ще ти отговорят поне няколко момичета веднага. Не го казвам с цел заяждане в никакъв случай, но наистина - поне да се попрочита преди да се пита...

# 215
Добре, ще питам, събрах смелост  Mr. Green Прочетох първият пост на темата, но не намерих отговорите на въпросите ми.

Почива ни се не много на далеч в Гърция. Спряхме се на Халкидическия полуостров. Иска ни се да сме в някое по- голямо селце( малко градче  Mr. Green ), където да има таверни, барове, кафенета, магазинчета, защо не и дискотека. Със сигурност не нещо като гръцко Приморско или Китен, но да има нещо за окото(стомаха) вечер, за времето между плажа и вечерята/ лягането. Търсих снимки, търсих и Гугъл Стрийт Вю( уви, все още няма), но снимките са само на студиа, хотелчета, вили и плажове. Иска ми се, ако може, да ми изброите няколко по- големи селца по полуострова, за да се насоча към тях.   bouquet

# 216
  • у дома
Абсолютно си права, lulumba! Когато се интересуваш от нещо, ще прегледаш поне част от нещата, които са поместени в тези теми. Толкова много информация е събрана от някои момичета тук /за което огромно Благодаря!/, че е меко казано неуважение към труда им да си зададеш общия въпрос, дори и да е "дъвкан" в няколко теми преди това... Наистина нищо лично към питащата съфорумка, но мога да споделя моя опит: решихме миналата година да направим "сефтето" в Гърция, отворих си темичките за там, "изядох" буквално всички теми до момента, зададох някой и друг конкретен въпрос за съответните хотели и тръгнах на почивка абсолютно подготвена откъм информация. И това -  благодарение на момичетата от този форум   bouquet Така че, момичета, преглеждайте темите - наистина ще намерите отговори на въпросите си  Peace

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 19:52 от coleen

# 217
  • у дома
Иска ни се да сме в някое по- голямо селце( малко градче  Mr. Green ), където да има таверни, барове, кафенета, магазинчета, защо не и дискотека...
Може би Касандра е по-подходящата част от Халкидики за вас. Разгледай там местенцата. Ситония е по-спокойна.

# 218
  • София
Добре, ще питам, събрах смелост  Mr. Green Прочетох първият пост на темата, но не намерих отговорите на въпросите ми.

Почива ни се не много на далеч в Гърция. Спряхме се на Халкидическия полуостров. Иска ни се да сме в някое по- голямо селце( малко градче  Mr. Green ), където да има таверни, барове, кафенета, магазинчета, защо не и дискотека. Със сигурност не нещо като гръцко Приморско или Китен, но да има нещо за окото(стомаха) вечер, за времето между плажа и вечерята/ лягането. Търсих снимки, търсих и Гугъл Стрийт Вю( уви, все още няма), но снимките са само на студиа, хотелчета, вили и плажове. Иска ми се, ако може, да ми изброите няколко по- големи селца по полуострова, за да се насоча към тях.   bouquet

Калитеа и Ханиоти и може би Пефкохори.

# 219
Записвам  Peace

Впрочем ето една тема от един друг форум, която ще е полезна на всички, каращи на газ( преди няколко страници имаше въпрос)
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=66022

# 220
Здравейте,  цоп и аз тук с молба за малко информационна помощ  Simple Smile получих добра оферта за края на август за Корфу, Палеокастрица (Paleokastritsa Corfu) за студио на плажа. И сега малко ме притеснява пътуването до там с 4 годишно хлапе  newsm78. Някой пътувал до там да каже как и пътя до там с кола - тежък ли е - в смисъл завои, такива неща и пътуването с ферибот дълго ли е ?
Плажа в този район как е и въобще каквото и да ми споделите за  Палеокастрица и Корфу ще съм благодарна, че нещо ми се струва далече за дете .

# 221
  • София
Здравейте,  цоп и аз тук с молба за малко информационна помощ  Simple Smile получих добра оферта за края на август за Корфу, Палеокастрица (Paleokastritsa Corfu) за студио на плажа. И сега малко ме притеснява пътуването до там с 4 годишно хлапе  newsm78. Някой пътувал до там да каже как и пътя до там с кола - тежък ли е - в смисъл завои, такива неща и пътуването с ферибот дълго ли е ?
Плажа в този район как е и въобще каквото и да ми споделите за  Палеокастрица и Корфу ще съм благодарна, че нещо ми се струва далече за дете .

Пътят е отличен, от Солун до Игуменица е магистрала,а същата завършва в пристанището,т.е. качва ви на ферибота Laughing Колкото до острова вътрешните пътища са достатъчно добри и широки, единствено когато се отбиваш от пътя за да слезеш на самия плаж (това е типично за югозападните плажове) има по-тесен път и завои,но така е по островите.Моята дъщеря беше на 4 години когато бяхме на Корфу, не мисля че можеш да се притесняваш.Дори напротив, близичко ще ви е и отсега си запиши в програмата посещение на Аква парка в Агиос Йоанис.Има атракции за такива малки и те много,много се радват!

# 222
  • София
И сега малко ме притеснява пътуването до там с 4 годишно хлапе  newsm78. Някой пътувал до там да каже как и пътя до там с кола - тежък ли е - в смисъл завои, такива неща и пътуването с ферибот дълго ли е ?
Maybe, аз мога да ти кажа за пътя към Игуменица само в частта до Йоанина, тъй като след това продължихме към Превеза и Лефкада. Пътят е магистрала, планинска с адски много тунели, почти никъде нямаше все още тол-такса (това преди година и половина). Не е тежък. Единственото, което ми направи лошо впечатление беше, че по цялата магистрала имаше само на едно единствено място тоалетна и то супер мръсна. Разстоянието от София до Игуменица е 622км, което е поносимо за дете без проблеми с пътуванията.

# 223
  • София
 Maybe, респективно  dechy , тоол такси има на 3-4 пункта със сигурност до Йоанина или Янина,както и да се произнася.Бензиностанции до магистралата от Солун има едва след Йоанина, което е 60 км преди Игуменица, т.е. места за спиране няма много с изключение на 2-3 ТИР паркинга с химически тоалетни са май (не сме спирали).Колкото до тунелите, да има тунели в един участък и да много са, но пък е светло вътре като ден, пътят е гладък като огледало, вентилатори има за проветрение, отстрани има светлоотразители безкрайно много - магистрала прекрасна на фона на дефилето,което е било.Минавала съм няколко пъти по нея, първия път 2009 г. когато я отвориха,а миналото лято 4 пъти.Ние нямаме такава магистрала, за съжаление!

# 224
  • В светлината на слънцето
Минавала съм няколко пъти по нея, първия път 2009 г. когато я отвориха,а миналото лято 4 пъти.

А аз съм имала "късмета" да мина преди години по един от старите пътища към Йоанина и още по-дивото и високо Висани. Crazy Луда работа... направо излиташ. Sick

Общи условия

Активация на акаунт