СЕПТЕМВРИйчето всеки ден на разходка излиза, мама във форма започна да влиза!

• 23 691
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит празник на всички именници!!!!
eva_82 страхотни покупки smile3501 Айде дано другия път намажеш и ти повече неща Laughing
Пащърнака май е любим на всички хлапета Heart Eyes

# 76
  • Варна
Моята кокона днес спа два пъти по цели 30 мин. Какво е това чудо не знам.
Аз домашно мляко пък съвсем не бих дала.
Лепнала съм хремата на дъщерята. Дано се размина само с това. Проблемът е, че не знам дали е възможно да ми направят операцията така Rolling Eyes

# 77
Да питам за киселото мляко: гледам някои дават кисело мляко. Какво вземате? Колко давате?Има ли някакви реакции от консемацията му, все пак е пробиотик? Мисля да въведа скоро и аз кисело мляко за попарката с бисквитки. За сега я правя с чай и извара.

Пипи  и всички, които искат да дават кисело мляко  , аз не бих си правила експерименти със здравето на детето ми  Naughty

Кисело мляко - след 12 месечна възраст !!!!!
Прясно мляко - след 18 месечна възраст !!!!!

# 78
Благодаря ви за отговорите! Явно трябва повече да се разтърся, защото в големите вериги няма, а и в по-малки магазини. Да не говорим, че като попитам ме гледат странно Laughing Данаека и аз за Щастливо бебе се сетих и отидох. Намерих пащърнак с картофи ,но и там беше свършил чистия пащърнак. Crazy
На Лазар му взехме бънджи днес. Е няма такава радост Чак плаче като го извадя от него. Но и то като пащърнака е дефицитна стока във Велико Търново. Добре, че има онлайн магазини и телефони на вносители!

Честит Имен Ден на всички именници. Да сте живи и здрави и много обичани!
Скрит текст:

# 79

Пипи  и всички, които искат да дават кисело мляко  , аз не бих си правила експерименти със здравето на детето ми  Naughty

202uu

# 80

202uu

Не знам как и кога смятате да въвеждате млякото, но да кажа, че на мен ми е давано кисело мляко разредено и с малко захар от 3 месец, тъй като майка ми не е имала кърма, е нищо ми няма де  Peace
И аз мисля да изчакам с въвеждането му, но Всеки сам си решава  Peace

# 81
Добър вечер момичета!Честит имен ден на всички празнуващи!Чест пащърнак има на Ганчев,с риск да ме порицаете аз ще ви кажа че Габи от 4 месец е на кисело мляко!До 3 месец се опитвахме да се кърмим и дохранвах с Нан,но от 4 минахме на кисело мляко,от начало го разреждах с адаптираното,но вече е изцяло само на кисело мляко и много си го харесва,да не ме чуе Дявола нямаме проблеми!Сега понякога искам да и дам от адаптираното,че имам доста кутии дето съм се запасявала,а го ползвам само за разреждане на домашните пюрета,но тя категорично отказва!Единствено ме притеснява факта да не е като майка си,до 6 години кисело мляко с биберон,а като гледам натам е тръгнала!Лека и спокойна нощ!

# 82
Здравейте,
много се радвам да видя Поколоко завърнала се при нас  Hug Пожелавам ви всички изпитания да са зад гърба ви и от тук нататък само хубави неща.
А за кашата може да пробваш с няколко лъжички следобяд или сутрин. В книгата пише, че може сутрин за закуска да се редуват каша и попара и следобяд друг вид каша и кисел. За по-пълничките деца-само плод следобяд. Мисля да започна така да правя.
За киселото мляко. Дава се след годинка, а прясно след две години. Дори нищо да не му стане на детето, ако смените АМ с кисело, то не съдържа всички нужни полезни неща, които ги има в АМ.
Аз ударих на камък с кисела. За втори път, приготвен по различен начин го отказа. Отказва и готово пюре от банан.
Пипи не е ли рано за рибка. Ако не бъркам в книжката пишеше след 8-10 месец.

# 83
  • Варна
skoklinata едно време си е било за едно време, а и храните са били със съвсем друго качество. Не можем всичко да сравняваме с преди. Човечеството се развива в крайна сметка. На човек му е достатъчно да яде само хляб и сирене примерно, но яде и пържоли и други глезотии. Едно време и коли са нямали , но сега пеш не се ходи нали? Да не изпадам в подробности , всеки си решава  Wink

# 84
  • shumen
Добър вечер!
Силви,на Била пюретата не са по евтини от складовете на Триъгълника,но на мен ми е по близко и затова пазаря от там.
Мози,аз съм вземала чист пащърнак от Щастливото бебе.
Ние кисела го ядем с кеф,даже от няколко дена му слагам и бебешка бисквитка вътре.
Днеска яде и попара за първи път и се хареса.

# 85
  • Варна
Попарата е мокър хляб, демек тесто и не виждам кое и е полезното. Аз съм я давала, когато детето беше към 10 мес и то няколко пъти. Не виждам защо педиатрите се напъват да се дава на бебетата. Много здравословно няма що.

# 86
Ето малко снимкиии  Mr. Green
Скрит текст:
Тук си показва истинската същност  Mr. Green

И сега ако е станало съм велика  bowuu newsm03

# 87
  • Варна
Стаси, много сте готини  Simple Smile

# 88
  • shumen
Стаси,много сте сладки.
Барби аз не мисля да давам попара постоянно.Днеска просто пробвах и се хареса.

# 89
Ето и зъбкиии

Барби, Данаека, благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт