СЕПТЕМВРИйчето всеки ден на разходка излиза, мама във форма започна да влиза!

• 23 691
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте маминки:))
Теодор днес имаше имен ден и си прекарахме добре с две други мами Simple Smile.Няма пък да ви кажа кои  Laughing
Паца73-ти съвсем сериозно ли???Облещих се ...само КИСЕЛО МЛЯКО???Е не можах да си кърмя детето,ръся по 30 лева седмично/понякога и повече/ за АМ ама такива варианти не са ми минавали през акъла..Само можеш да бъдеш благодарна ,че детето ти е ок ,въпреки огромното своеволие.Остър тон вадя ама не е като да няма за какво...
Мое чавенце пак зъбки ше вади и пак няма нищо.Много мрънка днес...сякаш осъзна ,че има празник и през нослето ми го изкара.
Пък само да кажа ,че снахата няма да ми я крадете.Сега като бебе ще я обичам аз ,после Тео да се заема Simple Smile.Аз нали ше съм свеки-авторитета хаххаа.
В тооози ред на мисли моята свеки наскоро ме попита защо не давам на Тедко/повръща ми се като чуя това галено ужасно именце/ със зеленчуковите пюренца прясно мляко,мноого хубаво ставало.Ужасна жена,все едно деца никога не е гледала!
И така ето сега да видите любовта:) Ако стане и аз съм велика хих

Велика друг път,добре че ми подсказваха:))))

# 91
Забравих   Simple Smile Барбера стискам палци да оздравявате бързо и операцията да мине възможно най-безболезнено.  Hug
Аз пък съм в постоянна чуденка новата храна носи ли на организма достатъчно полезни вещества. Например като заменя кърма с каша какво внасям. А с нишестето и бисквитите? Вярно са засищащи, но какво им е полезното?
Хайде време е да лягам. Ние понякога успяваме да пропуснем нощно хранене, но друг път не заспива, докато не не наяде  Simple Smile  
Стаси, много е хубава твоята госпожица. Обаче ви се чудя как смело си слагате снимки във форум, достъпен за всички. Аз избягвам.  Simple Smile

# 92
  • Варна
Вече започвам силно да се съмнявам във всичко което съм чела за захранването! Вече ми писна! Нищо не е вярно в моя случай.  Първо кърмене: не пия, не пуша, храня се пълноценно - еми не иска и това е максимума сега е 100мл. и то с почивки. Както и да е - цедя се и все още е само на кърма. Второ пюрета - ами картоф тиква и пъщарнак ги харесва, морков не. От плодовите нито едно не е и харесва за сега. Трето каша - обожава я, безмлечна безглутенова на Хип. Слагам по150 вода и каша колкото поеме. Никога не и стига. Преди няколко дена взех на Слънчо бананова /тя е млечна/ ами не я хареса. Трудно изяде 8-9 лъжичка. След 10мин. се изрина по лицето, след два часа повръща обилно. Днес на обед яде картоф с пъщърнак и 2-3 лъжици круша /и друг път съм давала/ - след 10мин. се изрина по лицето.  Мисля, че и коликите се върнаха. Носим се по цяла нощ и много ама много ревем на сън. По цяла нощ пие по нещо мляко, чай. Сега е 6600 и не наддава добре. Ето днес е яла само познати неща и пак се къса да реве. Сега се съмнявам вече и в кашата. Не са зъби със сигурност.  Писна ми. Хайде дайте идея с какво да я храня? Като беше само на кърма пак рева по цяла нощ.  През деня е добре, но стъмни ли се .....

# 93
Камии ситуацията звучи като без изход,но вярвам че ще го откриете и то скоро.
Аз до година и 3 месеца съм лягала като се съмне и ставала като се стъмни...Без пропуск...Ужасно дете хаха.

# 94
  • Варна
millenitta благодаря  Simple Smile
Рибата даже е след годинка. В кухните са в 3-та група, за 1.3 г. мисля .
Стаси, Ева още няма нито един зъб.
Ками, за съжаление не мога да ти помогна.
АЗ днес дадох круша.Ами не съм виждала по-отвратена физиономия.

# 95
Добро утрооооо!
Силви7878 споко мила и ние сме така, спи само ако аз съм при него.
Паца73 от няколко майки съм чувала, че отказват АМ, след като са захранени с кисело мляко. Аз лично също няма да чакам годинката, мисля след около седмица-две да го въведа.
Ками и аз не мога да помогна

# 96
  • Бургас
Аз днес ще давам круша,да видим какво ще стане.Но тя е добро прасенце и всичко си хапва Simple Smile
Милена,тя снахата от сега се опитва да се качи на главата на твоя красавец.Никоя уважаваща себе си свекърва не би го позволила Simple Smile
А иначе и аз съм била на кисело мляко от третия си месец.Това,обаче не значи,че ще дам на детето.

# 97
Добро утроооо  Crazy вчера не можах да се добера до компа, а гледам интересни теми сте разисквали  Thinking Mr. Green Излизахме, после свекърите на гости, после, готвене, ядене и накрая бях гроги  Tired

Първо да кажа на Стаси, че сте прекрасни цялото семейство  Hug Все така усмихнати и влюбени да бъдете  Heart Eyes А малката е бонбон и да ти кажа под секрет, че прилича на теб  Wink

Миленка ... не знам каква свекърва ще си, ама от сега виждам как са му се качили на Тео на главата hahaha, та ще трябва да удряш по едно рабомо на синчето  Mr. Green

По темата за киселото мляко ... еми аз също съм била хранене от третия месец само с него и бананова каша и както казва Паца ... нищо ни няма Crazy. Не мисля, че е чак такъв проблем да се даде, след като вече на пазара има и млека по БДС  Peace аз също не бих чакала до годинката и със сигурност ще дам по-рано  smile3534 Комшийката ми също си изхрани детето по този начи и сега е здрав и прав младеж на почти две годинки  Wink Който иска да дава, който не ... да чака  Laughing
Паца ... щом си го яде си давай  Hug
За попарата нямам мнение ... ние още зеленчукови се учим да ядем  Crazy

М/у другото ми направи впечатление, че от както давам овесената каша устата на Пламен мирише странно  Mr. Green и акитата са му запечени. Друга да е забелязал тези признаци  Thinking

И още нещо .... вече имаме и трето падане  Crazy при все, че с баща му бяхме в стаята, а той до него  ooooh! Заби този път челото, ама бързо му мина  Mr. Green

Барби .... мисля, че не трябва да си болна, ама утре като идеш пак ще ти кажат  Praynig

Ками вече ми скри шапката и спирам да се жалвам  ooooh! Наистина не знам какво да те посъветвам как да постъпиш. Няма да е никак лесно да заместиш скоро хранене. Педито какво казва?
Започвай да въвеждаш глутена според мен, за да имаш повече избор от към храни ... може малката да иска да се храни по ЗВБ, знам ли Thinking Даваш ли и прясна ябълка и банан? Лично Пламен от плодовите яде само ябълка и ябълка с тиква на Слънчо - другите не ги тачи ... а и също крушата на Гербер. От зеленчуковите моркова му беше най-отвратителното нещо, което беше опитвал ... виж чиста тиква на ХИП си хапва, та общо взето и аз нямам голям избор от към храни. Кисела също не го харесва много, а ко правих вече по 5 различни начина  Crazy накрая онзи ден му направих готово нишесте с вкус ванилия и си го хапна доволно, вчера взех и с вкус банан. Давай, опитвай и не се отказвай - все ще стане  Hug

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 09:16 от F.a.t.e.

# 98
Добро утро момичета!Milena_87  съвсем сериозно,но всеки сам решава за собственото си дете и повярвай не го правя от финансова гледна точка,а може би точно от здравословна,аз до 6 години съм яла само кисело мляко и нищо друго,в момента съм на 40години,да не ме чуе злото но от нищо не съм боледувала,1 съм лежала в болница заради ангина,1 за лапароскопия и 1 за раждане и това е!Не боледувам,всичко ми е ок и може би това се дължи на правилното ми захранване преди 40години,а не водя природно съобразен живот,пуша,пия и т.н но съм здрава като бик/сега след бременността приличам и на бик Simple Smile/,но това си е моето дете и аз така съм решила,всеки сам решава,но все пак който е решил да го въвежда първо да го разрежда с адаптираното,по лесно свикват с вкуса децата!Хубав и слънчев ден!

# 99
Ками защо не я заведеш на специалист да си каже мнението, ако не се лъжа се казваше гастроентеролог. Това обриване и повръщане не е нормално. Пробвай няколко дена само на кърма и после почни пак да и даваш други неща според мен е реакция към нещо и на организма му трябва малко почивка. Не съм много запозната, моето дете яде всичко но можеш да пробваш с бебешки бисквитки в АМ или кърма и не знам дали си пробвала да правиш кисел с бисквитки.

Кисело мляко който иска да дава който иска не, и аз съм гледана на кисело мляко и нищо ми няма ама на дребния няма скоро да му дам, не за друго ама и млякото по БДС не е истинско мляко. Бях купила специално едно Верея по БДС и го оставих след срока на годност в хладилника и пак не му се наду капачката, същата работа е като другите млека. Не бих го дала, ако имах познати с крава с удоволствие щях да му квася домашно и да започна да му давам другия месец, но ще си почака за киселото мляко. Сигурно ще стане чак на годинка като му дам, защото сега като стане на 8 месеца когато мисля че може и кисело мляко да яде то ще е много топло и не ми се струва хубаво да му давам толкова лесно вкисващ продукт.
Попара след около месец ще почна да му давам и не намирам нищо лошо в нея. Това си е хляб и за първи път чувам това да не е добра храна. Ако ядеш само хляб не е добре ама като има и други неща в менюто хляба си е перфектен. Идеята е да е разнообразно менюто за да се набавят всички нужни вещества.

На мен мама и татко са ми на гости и ми е много хубаво Simple Smile Има на кого да дам дребния и да си поседна да си почина..Ехх че било хубаво Simple Smile

# 100
Стаси ма то бива да е красива Алекс,ама толкова многоооо,има някакво ангелско излъчване.красота голяма е!
Барбера промивай (ако не ти е гадно) носа с топла вода с малко сол,нещо като физиол.р-р ама леко затоплен,после си мажи Виброцил гел,само това е разрешено при кърмачки,и по възможност носи маска на лицето,от затоплянето на синусите по бързо минава хремата,бързо да се оправиш и стискаме палци за утре  Hug
Айде и аз да кажа за кис.мляко-хора живеем в 21 век,като чуя "едно време" полудявам,било си е за тогава,сега  кравите  не пасат същата трева,и в градините почвата не се наторява с ест.тор ,а с химикали и ядем гмо...Чудя се може ли млади хора,живеещи в развит свят с достъп до интернет и всякакви нови технологии да мислят като баба ми newsm78.Това че ние сме здрави,защото сме яли кис,мляко,попара и жълтък от 4мес възраст,надали и нашите деца ще понесат по същия на1чин,не мислете толкова ограничено,не бъдете коне с капаци.Който се обидил,обидил,то истината понякога боли!Не се извинявам за думите си,това мисля-това казвам!
Иначе Ками ,знам какво ти е,Маги по същия начин и действат всички нови храни,затова и бавно ни върви захранването,3-4 дни давам пюрета и каша на Хипп от елда,после 3-4 дни нищо недавам,защото коликите са ужасни,по цяла нощ не се спи..та незнам какво ще правим,ще се захранваме бавно,надявам се бързо да отмине и това.

# 101
  • shumen
Добро утро!Ками и аз мисля като рошличка,че това не е нормално.
Аз вчера казах,че моето дете се е повредило и става в 6,а то днеска спа до 7,въпреки че вчера остана с 4 хранения.В 23 промрънка,ама аз докато осъзная какво става той заспа пак и не се събуди повече.Явно трябва да му е по леко на стомахчето,че да спи повече.
Тук се мъчи да изпече слънчице.Аз успях да простра и сготвя и ще изчистя и беж навънка.
Мляко и аз не съм давала,и няма и да дам скоро.Попарата е правя със вода или чай,малко сиренце изкиснато от вечерта и масълце.
Днеска на обяд ще се борим с пюрето от пащърнак с пилешко,че вчера бяхме на зеленчуково и за нула време се изяде.

# 102
Ън-че , много благодаря за милите думи  Heart Eyes Нали си е на мама детето, та е най-красивото  Mr. Green  Heart Eyes

# 103
Това че ние сме здрави,защото сме яли кис,мляко,попара и жълтък от 4мес възраст,надали и нашите деца ще понесат по същия на1чин,не мислете толкова ограничено,не бъдете коне с капаци.Който се обидил,обидил,то истината понякога боли!Не се извинявам за думите си,това мисля-това казвам!

Абсолютно подкрепям,в крайна сметка носим отговорност за децата ни и не бива така с лека ръка да подминаваме елементарни правила при гледане на детето!

# 104
Добро утрооо  Heart Eyes
Вчера Емма много плака а и аз със нея  Cry тия зъби ще ни побъркат  Confused
Забравих вчера да кажа, че покупките от Некст вчера  са на разпродажба която трае само два дни, т.е. днес вечерта  свършва  Grinning.
Ето който иска да погледне и да взима каквото е останало  Heart Eyes

http://www.next.co.uk/

Стаси, Милена, чудесни са ви децицата. Много са хубави  Heart Eyes

Захранването с Емма върви бавно , но славно..  Laughing
С оризовата каша добаваям всеки ден различни неща, вчера например и добавих карфиол и броколи и си хапна било то и само 3-4 бебешки лъжички.  Mr. Green  Така с този напредък който вървим до към нова година може и с повече късмет да изяжда по едно бурканче  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт