Малки сме родени , но ще станем силни и големи :)

• 93 304
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте имам голям проблем,пия гинипрал за задържане но по неизвестни причини са изтеглили всички партиди и не мога да  си го набавя а знаете колко е важен!Моля ако някоя от вече родилите мами или тези които са го спрели имат останал да ми пишат за да си закупя от вас!Аз съм от Русе  Sad

# 226
  • Варна
Петинка, бях убедена, че имам останал гинипрал, но не го намерих. Ще проверя в кварталните аптеки - ако намеря, ще ти пиша.

# 227
VIKI благодаря все пак  Simple Smile лошото е обаче че и аз не намирам,много се надявах да е останал на някоя мама но май няма!  Sad

# 228
  • bulgaria
Зравейте мами, на 28г. съм и имам син на 3,7г., който е роден в седми месец. Преди него имам 2 спонтанни аборта. Бях родила секцио и гинеколога ми беше споменал, че имам сраствания. Тогава не му обърнах внимание, защото бях много депресирана. И сега май отново съм бременна и незнам какво да правя. Срах ме е че нещата пак ще се получат така. Извинявам се за дългия и объркан пост.

# 229
  • Варна
Petinka, намерих си опаковката гинипрал. Има 6 таблетки останали. За съжаление и от кварталните аптеки (където очаквах да не са много експедитивни) са изтеглили гинипрала.
Ако искаш да ти изпратя таблетките, пиши координати на лични.
Между другото, говори ли с наблюдаващия те гинеколог за някакъв заместител? Другото, за което се сещам, е да се провери в съседни държави - Турция, Румъния..
Стискам ти палци да си родиш доносено сладко бебче.

Хуси, трябва да се консултираш с кадърен гинеколог, следящ рискови бременности . При повтарящи се спонтанни аборти се правят изследвания. Има тема, в която пишат момичета с такива проблеми - може да са ти полезни. Така само с инфо, че имаш 2 спонтанни аборта и преждевременно раждане, без подробности, няма как да сме полезни. И да не забравя - честита бременност! Мисли позитивно - ако се вземат мерки, всичко ще е  ОК.

# 230
  • bulgaria
Благодаря ти за отговора Вики. Аз в момента съм в Дания и мислех за празниците да се прибера, но май ще се наложи по рано да пътувам. Плюс това все още нямам закъснение на мц

# 231
  • София
Честита Коледа   bouquet
Пожелавам на вас и семействата ви здраве, щастие, късмет.

# 232
Честита и на теб , Ан Мариbouquet

Никой не пише вече в темата , дано дечицата са добре ! Hug

# 233
Здравейте, виждам че никой не е писал от доста време. Въпреки това искам да попитам майките, които вече са минали по пътя на страха и отчаянието. Моята принцеса се роди в 34 г.с. с мерки: 49см и 2300гр. В началото ни притесняваше апаратното дишане, но сега тя вече диша сама.........но вече 14 дни сме на антибиотици срещу бактериална инфекция. Лекарствата вече ги смениха 2 пъти но още не сме преборили бацилите. Моля жени, които също са им лекували децата толкова дълго с антибиотици да ми пишат - да се притеснявам ли за бъдещи здравословни усложнения. Благодаря предварително.

# 234
Честита Коледа! Много здраве и щастие на вас и семействата ви!
Skrubi, моето дете беше около 20 дена на 3 антибиотика, защото се роди с бета стрептококова инфекция. Няма усложнения от това.

# 235
skrubi , моето дете също беше 2 пъти на АБ - първия път на 2 , мисля около седмица , после на 3 , защото прихвана вътреболнична инфекция .
Няма последствия .
Тези АБ са подходящи за недоносени , не се тревожи , без тях няма да оцелеят бебетата . Hug

# 236
  • София и там където не се пуши
И моето дете повече от месец беше на антибиотик, като виждаш преди колко години е било това, ако лекарите си знаят работата и дозират правилно, няма никакъв проблем.

# 237
  • София
Весела Коледа!
Искам да ви попитам с колко отложихте ваксините на вашите недоносени бебенца?

# 238
Дороти, Щастлива мама и Смуси толкова ме успокоиха вашите думи. Благодаря ви! Да попитам и за апнеята - от вчера папкаме с биберон обаче по няколко пъти спира да диша по време на ядене.....лекарите казаха, че това е нормално за недоносените.....обаче аз се филмирам жестоко - като си дойде в къщи, което няма да е скоро, направо няма да спя по цели нощи, за да я следя дали диша. Колко дълго може да продължи това с апнеята? Благодаря момичета още веднъж - тази нощ ще спя за първи път спокойно. Прегръщам Ви.

# 239
Моето дете е изписано на 50 дни и нямаше спиране на дишането в къщи . Peace

Общи условия

Активация на акаунт