Електронни четци -IX

• 61 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз моите си ги пращам по email - автоматично отиват на clouda и на устройството, когато му включиш wi-fi. После мога да ги изтрия от устройството, но си остават в clouda, а на киндъла се виждат в папка archived items.

# 166
на имейла с който си регистрирана в амазон ли ги пращаш?

# 167
  • София
Не, пращам от него на амазонския ми адрес - можеш да го видиш на сайта в manage my kindle - personal document settings. Oбикновено е ime@kindle.com Там трябва да напишеш и от кои адреси да приемаш документи - това се прави най-вече ако си с 3G, защото може да те таксуват за по-големи документи и да си сигурен, че няма да получаваш спам.

# 168
Bordeaux Благодаря ти   bouquet

# 169
Не, пращам от него на амазонския ми адрес - можеш да го видиш на сайта в manage my kindle - personal document settings. Oбикновено е ime@kindle.com Там трябва да напишеш и от кои адреси да приемаш документи - това се прави най-вече ако си с 3G, защото може да те таксуват за по-големи документи и да си сигурен, че няма да получаваш спам.

А най-лесно /според мен/ се изпращат с програмата Send to Kindle.

# 170
  • София
Не съм я пробвала. Тогава отиват ли в clouda? Защото тези, които качвам с кабел от компютъра не се копират там.

# 171
  • Враца
Не съм я пробвала. Тогава отиват ли в clouda? Защото тези, които качвам с кабел от компютъра не се копират там.
Когато му дадеш send to kindle, трябва да чекнеш Archive document in your kindle library, намира се под поленцето deliver to

# 172
Здравейте, имам следния казус: миналото лято един приятел си дойде за малко от Щатите и ми донесе Киндъл. Дотук - добре, само че аз нямам кредитна карта и съответно не мога да купя нищо от amazon.com. В amazon.co.uk приемат Visa Electron. Възможно ли е изобщо да вържа американския киндъл с английския сайт и да си пазарувам оттам, или ще трябва да продължавам да чета само пиратствани книжки? Не че ми пречи толкова, но ме е яд, че искам да си дам парите, а те не щат да ми ги вземат. Не искам да си вадя кредитна карта за единия му амазон... Съжалявам, ако е задаван подобен въпрос, аз търсих, но не намерих.

# 173
Здравейте, имам следния казус: миналото лято един приятел си дойде за малко от Щатите и ми донесе Киндъл. Дотук - добре, само че аз нямам кредитна карта и съответно не мога да купя нищо от amazon.com. В amazon.co.uk приемат Visa Electron. Възможно ли е изобщо да вържа американския киндъл с английския сайт и да си пазарувам оттам, или ще трябва да продължавам да чета само пиратствани книжки? Не че ми пречи толкова, но ме е яд, че искам да си дам парите, а те не щат да ми ги вземат. Не искам да си вадя кредитна карта за единия му амазон... Съжалявам, ако е задаван подобен въпрос, аз търсих, но не намерих.
Да, трябва ти кр. карта за да си купиш книжката във формат, който Amazon предлага. Др. ти вариант е да си ги поръчваш от Б-я (biblio  и  myebook)

# 174

може ли да си повторя питането от миналата тема за конвертиране с hamster  Praynig
Цитат
нещо ми стана на HAMSTERA-a и сега като конвертирам в моби, книгите нямат име и автор, а излизат като index
знаете ли как да си оправя настройките?

и калибрето съсипах днес, киндъла не отваря мобитата  Tired
киндъла за компютър ги чета, истинския не може
не е от кабела, защото стари мобита отваря  Tired

# 175
  • София

Не можеш да вържеш американски Киндъл с английския Амазон, обаче в американския приемат Виза Електрон, не знам защо си останала с погрешно впечатление. Картата, с която съм регистрирана там, е именно такава. Peace

# 176
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
И аз пазарувам от американския, английския и немския Amazon с Visa, дебитна.
Herzen, а ако деинсталираш и отново инсталираш Calibre?
Как мислиш, че си го съсипала - променяла си някакви настройки ли? 

# 177

преинсталирах го и рагистрите изчистих, не ще Tired
настройки за записване и предпочитан формат променях и кой знае какво съм цъкнала  Tired
а хамстера не ми показва заглавията....

# 178
Ауу, много ви благодаря! Лятото имах само Маестро и рових в нета да видя има ли смисъл да си вадя Виза Електрон и някъде пишеше, че не приемат... явно съм го приела за чиста монета. Купих си вече първата книжка   bouquet

# 179
  • София
Купих си вече първата книжка   bouquet

Хайде, честито! Simple Smile Препоръчвам ти също така два сайта, в които можеш да следиш за промоции и безплатни книги в Амазон: eReaderIQ.com и BookGorilla.combouquet

Общи условия

Активация на акаунт