Електронни четци -IX

• 61 464
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Можеш да купуваш книги и от анлгийския и немския, а предполагам и от всеки друг амазон. Аз лично съм го правила. Номерът е да си смениш адреса в амазонския профил. Пробвах го за няколко книги със  значителни разлики в цените и стана - ползвах адресите на фирмата ни в съответните държави (т.е. гледах да е реален адрес, не съм си го измисляла).  Peace

# 181
Окончателно се спрях на този модел  http://www.amazon.com/Kindle-Ink-Display-Wi-Fi-Special/dp/B007HC … 7&tag=bgma-20 . Дано остана доволна  Rolling Eyes Ще си го поръчам чрез Едепот, дадоха ми добра цена, освен това имали и бройки на склад в България...Вече съм си приготвила и 10-на книги в mobi формат ( Кали  Hug) и само чакат  Heart Eyes
Предложиха ми и калъф със зарядно, http://www.ebay.com/itm/390549843826?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649 , чудя се дали да го взема  Thinking

# 182
  • София
Киф, мисля, че изборът ти е добър. А щом го има наличен, сигурно ще го получиш бързо.
Хубаво е (да не кажа задължително) да имаш калъфче. Моят Киндъл е с клавиатура, но ползвам подобен модел "дрешка". Така съм по-спокойна, че четецът ми е защитен.
За зарядното - аз си взех само един преходник за тока, за да мога да го ползвам в нашите контакти. После в темата прочетох, че много от зарядните за мобилни телефони също стават.

ПП: в темата за размяна ти ли търсеше Устоите на земята? Питам, защото се намират в ел. вариант.

# 183
Окончателно се спрях на този модел  http://www.amazon.com/Kindle-Ink-Display-Wi-Fi-Special/dp/B007HC … 7&tag=bgma-20 . Дано остана доволна  Rolling Eyes Ще си го поръчам чрез Едепот, дадоха ми добра цена, освен това имали и бройки на склад в България...Вече съм си приготвила и 10-на книги в mobi формат ( Кали  Hug) и само чакат  Heart Eyes
Предложиха ми и калъф със зарядно, http://www.ebay.com/itm/390549843826?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1439.l2649 , чудя се дали да го взема  Thinking
За зарядното не знам, но калъфът си е задължителен. Този е съвсем удобен.

# 184
  • София
За това зарядно ще ти трябва и адаптор, за да стане за нашите контакти... Киндъла не идва ли със зарядно или поне кабел за зареждане към компютър? (аз си го зареждам с кабелче към компютъра и не съм съвсем наясно има ли реална нужда от такъв вид зарядно, аз за сега не съм изпитала такава)
Иначе да калъфче  аз ползвам това и ми е страшно удобно, в това като правоъгълниче на лявата част от корицата си пъхаш ръката и  реално не се налага да държиш четеца Wink
http://www.amazon.com/JKase-Executive-Premium-Compatible-Generat … rds=jkase+kindle4

# 185
  • Ямбол
Взимай го, Киф.
Ние ще помагаме, ако нещо ти трябва.
Аз съм пристрастна към тройката, но и този е добър, особено като цена.
Зарядното и аз не знам дали няма да ти е излишно. На новите телефони с тези универсалните зарядни, стават и за Киндъла.

# 186
Киф, скоро да му се радваш  Hug, голяма краста е и скоро ще се питаш защо не си си взела по-рано  Laughing. И аз като другите съм на мнение, че калъфчето е задължително, а зарядното вероятно не толкова. Моя пристигна със зарядно и никога не съм го ползвала. Това което ми е от телефона (LG) ми върши работа  Wink

# 187
Аз не съм си и помислила да го ползвам без калъф, просто бях решила да си избера нещо на местна почва ( а дали има варианти за избор сега се замислям..)

Взимай го, Киф.
Ние ще помагаме, ако нещо ти трябва.
Аз съм пристрастна към тройката, но и този е добър, особено като цена.
Зарядното и аз не знам дали няма да ти е излишно. На новите телефони с тези универсалните зарядни, стават и за Киндъла.
Мерси Лили, помощ ще ми трябва със сигурност, защото признавам си много много не съм в час  Crazy 

Киф, мисля, че изборът ти е добър. А щом го има наличен, сигурно ще го получиш бързо.

ПП: в темата за размяна ти ли търсеше Устоите на земята? Питам, защото се намират в ел. вариант.
Да, доста бърза доставка - един ден.
Устоите си ги купих и двата тома  Heart Eyes

# 188
  • София
Има и тук калъфчета, но сякаш са по-скъпички, отколкото в чуждите сайтове. В този смисъл, ако цената е прилична - взимай го! Пусни иначе една търсачка за калъфи в българските сайтове и ще се ориентираш.

Устоите си ги купих и двата тома  Heart Eyes
Значи два отлични избора - хубав електронен четец и хубава книга на хартия  Laughing Hug.

# 189
  • София
Киф, отличен избор на четец! Peace А пък цената на калъфчето със зарядното е просто отлична, не виждам защо да не се възползваш! Само ще ти трябва преходник, за да  ползваш зарядното в БГ контакт.

# 190
Киф калъфчето, което си избрала е много удобно. Тук има, но са по-скъпи, цената му е добра. Аз имам същия калъф, беше на промоция като си купувах киндъла и пристигнаха заедно. Колкото до зарядното - в комплекта има кабел за компютър и аз ползвам зарядното на HTC, от тези новите универсални.

# 191
  • Враца
И аз да питам за калъфче.
В момента съм с такова

и ми е много удобно, като само не ми харесва, че външната му част е плат.
Днес обаче ми пристигна мейл с оферти за намалени кожени калъфчета в Амазон и много се чудя дали да не си взема едно такова
Някой май си беше взел от тези, дали може отзиви. Притеснява ме мястото за бутоните за прелистване, дали е достатъчно, защото на моя там си е съвсем свободно.

# 192
  • София
Аз съм с подобно калъфче, wa_wa, но с Киндъл 3. Местата за прелистване, както и долу, където е бутончето за включване и мястото за зареждане, са изрязани и не създават никакъв проблем  Peace.

# 193
  • София
wa_wa, аз си взех на Duragadget два калъфа, бяха пакет на добра цена. Само че се отварят не като книга, а в другата посока. Доволна съм, добре пасват, прелиства се безпроблемно. Малко по-трудно се натиска стрелката надолу на навигационния бутон, много е близо ръбчето.

# 194
такова
Някой май си беше взел от тези, дали може отзиви. Притеснява ме мястото за бутоните за прелистване, дали е достатъчно, защото на моя там си е съвсем свободно.

Аз съм с Киндъл 4 и с такова калъфче, много удобно е изрязано.

Общи условия

Активация на акаунт