Електронни четци -IX

• 60 645
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Искам да ми дадете един съвет! До края на месеца ще си купувам  Киндъл 3 или 4 и искам да ви попитам дали да си го купя от Продавалник втора употреба или нов от Техномаркет,като прибавя около 60 лв. отгоре? Simple Smile

Аз бих  купила нов заради гаранцията. А защо не направиш запитване за цената в edepot? http://www.edepot-bg.com/  Доколкото съм чела в предни постове, това е опция да получиш нов киндъл с гаранционно обслужване, без да даваш 60-те лева отгоре.

# 436
Здравейте. Искам да ми дадете един съвет! До края на месеца ще си купувам  Киндъл 3 или 4 и искам да ви попитам дали да си го купя от Продавалник втора употреба или нов от Техномаркет,като прибавя около 60 лв. отгоре? Simple Smile

Аз бих  купила нов заради гаранцията. А защо не направиш запитване за цената в edepot? http://www.edepot-bg.com/  Доколкото съм чела в предни постове, това е опция да получиш нов киндъл с гаранционно обслужване, без да даваш 60-те лева отгоре.

Направих запитване и до утре  трябва да ми пишат. Благодаря ти за препоръката. Ще пиша като ми кажат орентировъчна цена. Simple Smile

С коя фирма да го поръчам от тук или как става поръчката и колко би била тя? :0

# 437
  • au bout du monde
Здравейте. Искам да ми дадете един съвет! До края на месеца ще си купувам  Киндъл 3 или 4 и искам да ви попитам дали да си го купя от Продавалник втора употреба или нов от Техномаркет,като прибавя около 60 лв. отгоре? Simple Smile

Аз бих  купила нов заради гаранцията. А защо не направиш запитване за цената в edepot? http://www.edepot-bg.com/  Доколкото съм чела в предни постове, това е опция да получиш нов киндъл с гаранционно обслужване, без да даваш 60-те лева отгоре.

Направих запитване и до утре  трябва да ми пишат. Благодаря ти за препоръката. Ще пиша като ми кажат орентировъчна цена. Simple Smile

Поръчай го с доставчик от Германия, май габко превозваха от там и после ще ти го пратят с куриер Peace

Моя си го поръчах от Англия, мн съм доволна, излезна ми 162лв.

# 438

За немския амазон трябва да си направиш регистрация в него, да  платиш  четеца с кредитна карта и да го поръчаш на адреса на превозвач / http://www.gabco.org/index.php /, като следваш упътването, дадено от превозвача. Ще ти излезе 4.40 лв.
Аз съм привърженик на варианта еdepot, защото поемат гаранционното обслужване в София, а не е нужно при евентуална повреда да го изпращаш на Амазон. /Поне така пише в сайта им/

# 439
  • София
Allexiss - от амазон де съм поръчвала други неща, чрез габко, като влезеш в сайта им е обяснено как става това, от там до тук ти таксуват те 4 лв на кг, киндъла не е повече, вече ако не си в софия и ще ти го пращат с куриери - ти си ги поемаш...или търсиш друг превозвач от твоя град. Иначе за поръчките от амазон има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718249.0

Vapor - колко всъщност е крайната цена при тях за киндъл 4?

# 440
Vapor - колко всъщност е крайната цена при тях за киндъл 4?

Нямам представа, открих ги тук във форума, след като си бях купила моите. Но ми направи впечатление, че цитираните цени, бяха сходни с това, което платих в английския амазон. Allexiss ще каже най-точно, когато получи отговор.

# 441
Помощ!
 всичките ми книги , които са на Бг изчезнаха от Киндълчо...Болшинството от тях е сваляно от Читанка, малко от тях -от Замунда в рамките на 8 месеца....няма ги ! -ни заглавие, ни нищо!
А книгите, които са на английски ги има като заглавия изброени, но като тръгна да отварям всяка една от тях , ми изкача едно прозорче , което ме уведомява, че даунлоуда не е успешен...моля опитайте отново....всяка една от книгите съм ги отваряла, така че със сигурност са били налични ....
Моляяя, какво да правя?

Опита ли се да го рестартираш? /задържаш копчето 20-30 секунди, после нищо не пипаш, докато не презареди/

Така..рестартирах го още снощи...Английските ми книги, които са останали, се оказаха архивирани, каквото и да означава това.....След като го рестартирах (като преди това си свалих една книга за проверка) и натисна да отварям някоя книга, ми иска връзка с интернет, след това я сваля за около 4-5 секунди и книгата е налична....така направих с 5-6 книги, всичките си се появиха Simple Smile
Обаче! Когато го изключих, а после отново включих , те отново се бяха намърдали в :Архив" и отново искат връза с интернет , за да си се свалят...Междувременно свалената ми преди рестарта книга офейка! Simple Smile
А 60% от първоначалните ми книги, ( тези , които не са били архивирани) си ги няма изобщо ...
От много време не го бях свързвала с интернет..питам се , дали е възможно книгите да имат някаква давност, след което да се самоизтриват, ако не са архивирани newsm78

Знам ли....

# 442
Така..рестартирах го още снощи...

Може би е най-добре да се свържеш с Амазон.

# 443
Така..рестартирах го още снощи...

Може би е най-добре да се свържеш с Амазон.

..или някакви настройки съм объркала??? Ама че работа
Vapor, благодаря ти за вниманието   bouquet

# 444
  • Варна
Охх, на мен пък сега ми влезе мухата за това
Някой ползвал ли е услугите на тези http://ebay-bg.com/ebay_s.html

# 445
  • София
А на мен все по-натрапчиво ми минава мисълта за kindle paperwhite... някак много ми се ще да мога да чета и на тъмно... Спира ме само това, че искам и една друга джаджа за същите пари, а съм решила да си позволя само едната това лято... и сега не мога да реша.  Crazy

# 446
  • au bout du monde
А на мен все по-натрапчиво ми минава мисълта за kindle paperwhite... някак много ми се ще да мога да чета и на тъмно... Спира ме само това, че искам и една друга джаджа за същите пари, а съм решила да си позволя само едната това лято... и сега не мога да реша.  Crazy

И на мен това ми се иска. Нещо светещо-glowlight или pepеrwhite.
Но пък ме е жал да изоставя несветещия, едва от април го имам и мн го обичам Heart Eyes

# 447
  • Варна
Аз светещата идея я изоставих, защото благоверния се дразни дори от мъждукашата светлина на телефона (пуснат за четене на нощен режим) изпод одеалцето...

# 448
Здравейте. Получих офертата от Delivery Shop LTD за Киндъл 4 от Американският Амазон и тя е $104.80,което е приблизително  около 158.00 лв. без куриерските разходи до дома. Сега остава да изчакам офертата от Edepot-bg, пак с Американският Амазон. Според вас добра ли е цената? Simple Smile

# 449
Здравейте. Получих офертата от Delivery Shop LTD за Киндъл 4 от Американският Амазон и тя е $104.80,което е приблизително  около 158.00 лв. без куриерските разходи до дома. Сега остава да изчакам офертата от Edepot-bg, пак с Американският Амазон. Според вас добра ли е цената? Simple Smile

Ако нямаш възможност в момента да купиш директно от немския амазон за 69 евро, е съвсем прилична. 

Общи условия

Активация на акаунт