Електронни четци -IX

• 60 645
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Prestigio Nobile PER3574B е моделът. Аз успях да си сваля една книга от Читанка и уж я прехвърлих на четеца. Обаче сега ако погледна през компютъра виждам всичко записано на четеца - заглавията, които си ги имаше в него + книжката, която аз записах. Но когато се опитам да отворя книга от самия четец ми показва, че е празен. Успявам да отворя само трите неща, които стоят в Recent books  Rolling Eyes

# 421
  • Враца
Опитай да направиш папка в книги и метни там книгата отново.
След като я прехвърлиш изключи четеца и виж като го включиш дали няма да я видиш.
Върти ми се из главата, че имах подобен проблем. Моето за съжаление вече не работи, за да погледна.

# 422
  • София
Ще пробвам сега, wa_wa. Ще пиша после дали се е получило.

# 423
  • София
Включвах го и го изключвах неколкократно, но все същото - през компютъра всички файлове са видими, а през самия четец ми пише No files  Cry

# 424
  • Враца
Включвах го и го изключвах неколкократно, но все същото - през компютъра всички файлове са видими, а през самия четец ми пише No files  Cry
Хммм, освен да пишеш на вносителите или да се върнеш в магазина и там да ти обяснят, ако могат.
Ако файлът е правилен, а доколкото си спомням те четат май всички файлове, не виждам къде може да е проблемът. Опитай може би да смениш заглавието на файла, да не би това да го тормози?

# 425
  • София
Проблемът не е само във файла, който аз качих. На самия четец имаше качени някои заглавия - разкази на Алеко Константинов, на Страшимиров, на Гео Милев... може би към 15 неща на български и още поне по толкова на десетина други езици. Нито едно от тях в момента не се вижда през самия четец Rolling Eyes А когато го включа към компютъра и го погледна през експлорера всичко си е там, отваря се и се чете. Голяма гадост! Дори не успях поне веднъж да си почета през него  Cry Ще трябва утре да го нося в магазина явно

# 426
едва ли откривам топлата вода, ама от два дни се запозанах с този сайт http://www.booksshouldbefree.com/
и съм силно вдъхновена
Аз съм с Киндъл и с голям кеф вече си чета английски книжки. Има  на други езици...даже на китайски  #Crazy

Onna-bugeisha, надявам се скоро да се похвалиш с положителни резултати  bouquet

# 427
  • София
Serendipity, не го знаех този сайт, благодаря, че сподели! Hug
Можеш да го пуснеш и в темата за електронните библиотеки. Peace

# 428
  • София

Похвал, похвал.  Simple Smile Оправиха го в магазина. Нещо се беше бъгнало и след като го погледнаха на 3 различни компютъра, ама наистина само го отвориха и погледнаха, без да пипат нищо по папките и настройките и взе че се оправи  Shocked

# 429
едва ли откривам топлата вода, ама от два дни се запозанах с този сайт http://www.booksshouldbefree.com/
и съм силно вдъхновена
Аз съм с Киндъл и с голям кеф вече си чета английски книжки. Има  на други езици...даже на китайски  #Crazy

И аз да благодаря за линка! Супеееер Mr. Green

# 430
ейй, ама много се радвам, че ви обнових колекцията  Grinning

# 431
Помощ!
 всичките ми книги , които са на Бг изчезнаха от Киндълчо...Болшинството от тях е сваляно от Читанка, малко от тях -от Замунда в рамките на 8 месеца....няма ги ! -ни заглавие, ни нищо!
А книгите, които са на английски ги има като заглавия изброени, но като тръгна да отварям всяка една от тях , ми изкача едно прозорче , което ме уведомява, че даунлоуда не е успешен...моля опитайте отново....всяка една от книгите съм ги отваряла, така че със сигурност са били налични ....
Моляяя, какво да правя?

# 432
Помощ!
 всичките ми книги , които са на Бг изчезнаха от Киндълчо...Болшинството от тях е сваляно от Читанка, малко от тях -от Замунда в рамките на 8 месеца....няма ги ! -ни заглавие, ни нищо!
А книгите, които са на английски ги има като заглавия изброени, но като тръгна да отварям всяка една от тях , ми изкача едно прозорче , което ме уведомява, че даунлоуда не е успешен...моля опитайте отново....всяка една от книгите съм ги отваряла, така че със сигурност са били налични ....
Моляяя, какво да правя?

Опита ли се да го рестартираш? /задържаш копчето 20-30 секунди, после нищо не пипаш, докато не презареди/

# 433
Здравейте. Искам да ми дадете един съвет! До края на месеца ще си купувам  Киндъл 3 или 4 и искам да ви попитам дали да си го купя от Продавалник втора употреба или нов от Техномаркет,като прибавя около 60 лв. отгоре? Simple Smile

# 434
  • София
Купи си го от амазон в момента е в промоция на 69 Е http://www.amazon.de/gp/product/B007HCCOD0/ref=amb_link_17553346 … mp;pf_rd_i=301128

Общи условия

Активация на акаунт