Електронни четци -IX

• 60 617
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, нова съм в темата, но харесах този четец:
http://www.amazon.fr/gp/product/B007HCCOD0/ref=ox_sc_act_title_1 … id=A1X6FK5RDHNB96

Лесен ли е за употреба и чете ли книги на български език. Също дали Киндъл е по-добре или таблет от Китай?

Чете на български. Ако целта е четец - Кindle e значително по-добре от таблет. Ако се търси таблет - Kindle не е опция.

# 511
Здравейте! Скоро не съм следила темите, но нямах време и за четене на четеца. Сега го пуснах , но се оказва,че не иска да се свърже с домашния интернет и изобщо не сканира за мержи , а преди нямаше проблем. Четеца е Киндъл 3 , тъч скрийн. Взех го преди около година. Не го бях ползвала 2-3 месеца. Някой има ли идея къде може да е проблема? Рестартирах го , но не се оправи. Замислям се дали да не рестартирам основно  - спомням си , че имаше някаква такава опция. Мерси и надявам се да не повтарям питането си с някой друг преди мен !Лека вечер !

# 512
  • Пловдив
...Четеца е Киндъл 3 , тъч скрийн...
Thinking Няма такова 'животно' - четецът е или Kindle 3 Wi-Fi/Kindle 3 Wi-Fi + 3G, или Kindle Touch/Kindle Touch 3G

Иначе пробвай с рестарт - плъзгаш бутончето отдолу и задържаш 20-30 секунди Peace

# 513
Киндъл Тъч е (не знам защо съм се объркала). Пробвахуж така , но няма промяна

# 514
  • Ямбол
Въведи си паролите наново.
И при мен се е случвало, но на компютър да ме изплюе.

# 515
Привет. Имам въпрос. Преди година обсъждахме paperwhite, момичетата, които си го купиха, имаха проблеми с батерията, с това, че не се гаси напълно. Оправиха ли го това или още си е същото?

# 516
Здравейте! Обмислям да си взема електронен четец, но толкова много неща не са ми ясни. Например ще трябва ли да плащам за книгите, които ще свалям? Тези с вградените лампички дали не са твърде ярки и не изморяват ли очите? Защо трябва един четец да има 3G или Wi-ti,нали на него се четат книги, които вече са свалени. Засега се колебая между Nook и Kindle.

# 517
Здравейте! Обмислям да си взема електронен четец, но толкова много неща не са ми ясни. Например ще трябва ли да плащам за книгите, които ще свалям? Тези с вградените лампички дали не са твърде ярки и не изморяват ли очите? Защо трябва един четец да има 3G или Wi-ti,нали на него се четат книги, които вече са свалени. Засега се колебая между Nook и Kindle.

Здравей от една седмица чета на Киндъл 4 - има Wi- Fi , няма подсветка (лампичка) дълго мислих (около час) кой да  избера  с лампа или  без лампа и  категорично  исках да не ми  товари  очите, и  ефекта  да е все едно  държа  в ръцете  си книга . Много  съм доволна  вече чета втори  роман  Heart Eyes
Ставам и лягам с Киндъл , купих му  калъф и му сложих отгоре предпазно покритие (фолио ).
Книгите които  чета на бг са безплатни от  няколко  електронни  библиотеки  , потребителите също  са много любезни и  изпращат на и- мейл това което искаш.
С Киндъл  мисля  да купувам  книги от  Амазон но  свързани с работата ми .
Дано съм помогнала  Hug  bouquet

# 518
  • Ямбол
nettle, ще ти отговоря само където мога.
... Например ще трябва ли да плащам за книгите, които ще свалям? ...
Електронните книги се продават както хартиените. Има места в мрежата, както е при филмите, откъдето можеш да се снабдиш с безплатни е-книги. Най-голямото такова място е Читанка.инфо.

... Защо трябва един четец да има 3G или Wi-ti,нали на него се четат книги, които вече са свалени. ...
Wi-fi трябва заради връзка с Интернет. Някои четци имат повече екстри, ако са регистрирани, други са с реклами, които се обновяват, трети за трето и т.н. Изобщо не е задължително, но е някакъв плюс.

Аз съм с Киндъл 3 и за мен е идеален.

# 519
Благодаря за отговорите. Ако няма вградена лампичка ще може ли да се чете на тъмно? Kindle с touch screen ли е?

# 520
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ще си светкаш нощната лампа.
Има различни Киндъли, включително такъв с тъч.

# 521
Чета на нощна лампа , но усещането  е ,че не държа таблет  а книга ! Нали   това все пак е идеята , имам и таблет   той свети  натоварва очите и   не бих издържала толкова много  часове четене, както с Киндъл без подсветка. Преди  всичко мисли  за очите си  Laughing

# 522
nettle Аз съм с nook simple touch glowlight от около месец има подсветка която изобщо не натоварва очите,чета си вечер на нея в тъмното и не тормозя мъжа ми да спи на нощна лампа.Да отбележа само че съм с очила и подсветката по никакъв начин не ми товари очите светлината е много мека и приятна за тях и идва някак "отвътре" на четеца,основен плюс на nook за мен лично е слота за допълнителна памет аз държах да не се чувствам ограничена от точно определена памет в четеца.
3G или Wi-ti не използвам чета на български,а из нета е пълно с книги и електронни библиотеки от които свалям книги на компютъра,от него качвам направо на картата памет на четеца тези който смятам да чета.
Дано съм помогнала Simple Smile

# 523
Искам да попитам по-запознатите как е този модел,тъй като съм се спряла на него http://prodavalnik.com/prodavam-elektronna-kniga-kobo-touch-edit … --byala-i22952757 

# 524
Здравейте. Някой купувал ли си е ел. четец-не разпечатан на Нуук или Кобо без гаранция?

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 23:18 от Allexiss

Общи условия

Активация на акаунт