Електронни четци -IX

• 60 566
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Аз поръчах Нук. Добре де тази glowlight няма ли опция да стои изключена? Аз чета предимно през деня, вечер по-малко. Надявам се да пристигне тази седмица Simple Smile

# 541
nettle  подсветката на нук има опция за изключване аз моята я включвам само ако ще чета когато на мъжо му се спи и загасяме лампата в стаята Simple Smile  

Katrine  мерси за инфото с мозила съм ще пробвам приставката Simple Smile

# 542
Току що получих подарък Kobo touch,но незнам как да кача книга.Моля за малко помощ  Praynig

# 543
Tais, калъфче имаш ли? Поръчах един Нуук днес и не знам откъде да си взема калъфче  Rolling Eyes

# 544
Здравейте. Бихте ли си поръчали неразопакован Nook simple touch, купен от Англия,без валидна гаранция в България? Simple Smile

# 545
  • Ямбол
Здравейте. Бихте ли си поръчали неразопакован Nook simple touch, купен от Англия,без валидна гаранция в България? Simple Smile
Обикновено стоките в магазините са неразопаковани.
Моят четец е без гаранция от САЩ, неразопакован беше.

# 546
Обикновено стоките в магазините са неразопаковани.
Моят четец е без гаранция от САЩ, неразопакован беше.
И направил ли ти е някакъв проблем до сега и какъв е модела? Simple Smile

# 547
  • Ямбол
Никакъв проблем втора година вече. Киндъл 3.

# 548
Според вас добра машинка ли е  Nook simple touch? Simple Smile

# 549
Току що получих подарък Kobo touch,но незнам как да кача книга.Моля за малко помощ  Praynig

Инсталираш си на ПС-то Calibre , после  добавяш книжките в него, след това връзваш Кобото с кабел за ПС-то, Калибрето ще го разпознае автоматично и горе при бутоните ще ти се появи един нов бутон Send to device 

Ето тук видео http://calibre-ebook.com/demo#tour

# 550
Blackisback, и аз докато чакам моя четец да пристигне, се замислих че може би ще ми трябва и калъфче, може би не, защото първата версия е с гумиран гръб и ако и тази е такава, може да няма нужда. Ще изчакам първо да пристигне и тогава ще реша.

# 551
На мен ми се искаше калъфче тип тефтер да си взема  Rolling Eyes

# 552
blackisback

това е моя калъф,четеца ми беше промо пакет с включен в цената калъф,USB зарядно EU стандарт и и 4GB MicroSD карта памет.Зареждащото устройство в пакета на четеца не става за нашите ел.контакти  и USB зарядно EU стандарт ми върши прекрасна работа .
Калъфа е от тук http://readerbg.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%84%D0%B8/%D0%BA% … %D0%B0_nook_touch

Allexiss за мен нук си е добра машинка,много четох за ел.четците тук преди да реша какъв искам,колебаех се между  Нук и Киндъл в крайна сметка избрах Нук и не съжалявам!

# 553
Колко излизат двата NOOK-a с доставката ? В смисъл всеки по отделно.

# 554
На мен ми се искаше калъфче тип тефтер да си взема  Rolling Eyes
аз мисля да си поръчам калъф от някой китайски сайт с безплатна доставка (то четеца още не съм поръчала ама...)
за нук погледнах има варианти - http://www.searchsku.com/s?q=nook+cover

не знам защо но си държа на kindle paperwhite
 bowuu
моля ако някой има нещо недобро което знае за него и не би го препоръчал да каже  Peace
или да замълчи завинаги  Grinning
защото ще се взимаме  Party

Общи условия

Активация на акаунт