Електронни четци -IX

• 60 631
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Разград-София
Здравейте !

Аз влизам само да се похваля че най накрая си  намерих Kindle Paperwhite на българския пазар  с 2г. гаранция и с промоционална цена  и съм супер щастлива  Grinning Mr. Green
Сега вече всеки си има четец и ще е мирно вскъщи Simple Smile  Mr. Green

# 571
Помощ!
 всичките ми книги , които са на Бг изчезнаха от Киндълчо...Болшинството от тях е сваляно от Читанка, малко от тях -от Замунда в рамките на 8 месеца....няма ги ! -ни заглавие, ни нищо!
А книгите, които са на английски ги има като заглавия изброени, но като тръгна да отварям всяка една от тях , ми изкача едно прозорче , което ме уведомява, че даунлоуда не е успешен...моля опитайте отново....всяка една от книгите съм ги отваряла, така че със сигурност са били налични ....
Моляяя, какво да правя?

Опита ли се да го рестартираш? /задържаш копчето 20-30 секунди, после нищо не пипаш, докато не презареди/
Така......след като го рестартирах, всичко изчезна....завинаги! Ни книга, нищо , нищо не остана.
Известно време си оставих Киндълчо настрана и вчера отново му пратих една книжка. Четях си спокойно. Включвах го, изключвах го - нямаше проблеми Simple Smile
Днес реших да добавя още 2 книги...те се запаметиха, ала вчерашната избяга.
После отново пратих вчерашната, сега пък днешните избягаха.... #Crazy
Не съм му променяла настройки, нищо не съм му пипала. Какво да правя?> къде да го занеса?!?

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 17:25 от Serendipity*

# 572
Така......след като го рестартирах, всичко изчезна....завинаги! Ни книга, нищо , нищо не остана.
Известно време си оставих Киндълчо настрана и вчера отново му пратих една книжка. Четях си спокойно. Включвах го, изключвах го - нямаше проблеми Simple Smile
Днес реших да добавя още 2 книги...те се запаметиха, ала вчерашната избяга.
После отново пратих вчерашната, сега пък днешните избягаха.... #Crazy
Не съм му променяла настройки, нищо не съм му пипала. Какво да правя?> къде да го занеса?!?

Ако ти е извън гаранция, защо не попиташ за  сервиза на Киндъл в и-бук? Едва ли ще те върнат.
гр.София
ул. Криволак 17, етаж 1
И-Бук ООД
тел: 0888 823 948, 0884 833 477

Или попитай в е-depot с кои сервизи работят за Kindle.  0879 32 22 48

# 573
  • Разград-София
Аргус компютърс  е единият сервиз - http://www.argus.bg/bg/contacts.php
,а другият е Кю Електроникс - Кю Електроникс Сервиз    гр. София, бул. "Самоковско шосе" 1 , Търговски център "Боила" , ет.3 , офис 21    0 700 17273 , (02)  917 55 91

Ако се сетя за някой друг сервиз ще пиша.  Peace

edit:
Вали Компютърс също обслужват Киндъл устройства .
http://www.vali.bg/?action=service

# 574
 Hugблагодаря , благодаря!
Всъщност е в гаранция все още  Hug
Но се надявах някак сама да се справя. Като го занеса на "преглед" ще се върна да ви кажа от що е страдал..  bouquet

# 575
Здравейте! Моля някой, който има Kobo TOUCH, да ми каже размерите на четеца, за да мога да преценя дали калъф за Kindle touch ще може да се използва и за Kobo TOUCH.

# 576
Здравейте! Вече втора година ползвам Кindle и вече не мога да си представя да остана без електронен четец. Днес обаче го изпуснах и сега най-горе на екрана има една черта. Не пречи на четенето - дори не се вижда заради белия фон. Въпросът ми е дали просто ще си остане така или ще се появят и други напуквания и проблеми.

# 577
Здравейте! Моля някой, който има Kobo TOUCH, да ми каже размерите на четеца, за да мога да преценя дали калъф за Kindle touch ще може да се използва и за Kobo TOUCH.

http://www.kobo.com/kobotouch/techspecs

От калъфите само тези с ластиците в ъглите могат евентуално да станат.

Кобо си има доста богата гама от аксесоари.

# 578
  • София
Здравейте !

Аз влизам само да се похваля че най накрая си  намерих Kindle Paperwhite на българския пазар  с 2г. гаранция и с промоционална цена  и съм супер щастлива  Grinning Mr. Green
Сега вече всеки си има четец и ще е мирно вскъщи Simple Smile  Mr. Green

А къде го намери  newsm78

# 579
Здравейте,

Искам да купя четец за подарък, това ми се струва добра оферта http://www.pcworld.co.uk/gbuk/laptops-netbooks/ipad-tablets-and- … 18877434-pdt.html. Продават го без зарядно за ел.мрежата.

Доставката за UK е безплатна, остава да пробвам дали приемат БГ карти.

Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнение.

# 580
Здравейте,

Искам да купя четец за подарък, това ми се струва добра оферта http://www.pcworld.co.uk/gbuk/laptops-netbooks/ipad-tablets-and- … 18877434-pdt.html. Продават го без зарядно за ел.мрежата.

Доставката за UK е безплатна, остава да пробвам дали приемат БГ карти.

Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнение.

Офертата наистина е добра, но мисля, че освен, че доставят само до UK и billing адресът трябва да UK. Другият вариант е да го поръчаш с посредник, но те взeмат някаква комисионна, която е различна при различните доставчици. При някой е 5% от стойността на поръчката, при други е твърда - 4 паунда.

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 12:26 от bwbwbw

# 581
  • Бургас
Е то не пречи за шипинг и билинг адрес да се посочи все адреса на превозвача доста англ. сайтове искат да се съвпадат двете и до сега аз не съм имала проблем, стига да приемат бг. карти, хич не ми е важно къде ще си получа сметката  Mr. Green

# 582
Здравейте. Някой,който има Nook simple touch ще може ли да ми обясни ,какво трябва да правя с четеца след като го купя, на лично? Много ще съм благодарна! Simple Smile

# 583
Allexiss, ще ти пиша тук. Нищо не трябва да го правиш. Когато го включиш ще ти поиска регистрация в Барнс & Ноубъл през WI-FI и евентуални кредитна карта, ако ще пазаруваш от книжарницата им. Може и без. После оперираш с него както с всяко друго устройство - закачаш го за PC и си ти. Няма никаква сложнотия. Всичко ти е на устройството. Ето как става на клипчета.

п.п. Оферта от 29Л е мнооого добра. За зрядно за мрежата можеш да ползваш всеки преходник от USB към ел. мрежата. Аз ползвам този от мобилния ми.

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 17:46 от jj okocha

# 584
Здравей. Благодаря ти! Аз ще го купувам утре-други ден от Продавалник,неразопакован (120 лева),като собственика ги е поръчвал от Англия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт