Електронни четци -IX

• 60 643
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравей. Благодаря ти! Аз ще го купувам утре-други ден от Продавалник,неразопакован (120 лева),като собственика ги е поръчвал от Англия. Simple Smile
А дали има още налични Simple Smile ?

# 586
Здравей. Благодаря ти! Аз ще го купувам утре-други ден от Продавалник,неразопакован (120 лева),като собственика ги е поръчвал от Англия. Simple Smile
А дали има още налични Simple Smile ?
Здравей. Да,има! Аз го поръчах от тук: http://prodavalnik.com/chisto-nov-e-reader-nook-simple-touch-i24439129

# 587
  • София
А как стои въпроса с гаранцията на четците? Става въпрос за този и от продавалника и от http://www.pcworld.co.uk/gbuk/laptops-netbooks/ipad-tablets-and- … 18877434-pdt.html

# 588
А как стои въпроса с гаранцията на четците? Става въпрос за този и от продавалника и от http://www.pcworld.co.uk/gbuk/laptops-netbooks/ipad-tablets-and- … 18877434-pdt.html
Здравей. За този от Продавалника,човека ,чрез който го поръчах така ми написа:
-Реално гаранция има и тя е 1 година но проблема е че не е международна. Но ако има проблем с някоя бройка която аз съм продал не е проблем да се съдейства с изпращането до UK и съответното обслужване на гаранцията от магазина от който е купен readera. За тази цел пазя касовите им бележки.

# 589
Само да кажа, че не успях да поръчам от pcworld.co.uk. Не приемат БГ карти. Те са си го написали хората, че приемат само UK регистрирани карти, но аз бях длъжна да пробвам. Остава вариант с посредник. Все пак, благодаря за мненията.

# 590
  • София
Благодаря Allexiss . И аз преди няколко дена видях тази обява, от всички други най-добро впечатление ми направи.
Creasome дано успееш с посредник. Моя приятелка ми поръчва неща, които съм харесала така с посредник и не мога да се изкажа, но затова се зачудих дали като сметнеш това, което ще ти излезе през него няма да се стигне до въпросните 120лв като в Продавалника  newsm78

# 591
  • София
Creasome, 120 лв. е много, много добра цена за нов Нук. Peace Но ако все пак държиш да опиташ по-евтино от Англия, препоръчвам gabco.org. Много са коректни и плащаш само 2.20 лв. на килограм. Не знам само как ще се реши въпросът с плащането, тъй като досега винаги съм си плащала предварително покупките с БГ карта, но можеш да им пратиш запитване. Peace

# 592
  • sofia
здравейте , имам Нук симпъл тъч от един ден , и ме интересува откъде от БГ , мога да си закупе калъф изгодно , защото не ми се чака да поръчвам от чужбина , и дали калъфите за киндъл  стават и за нук, благодаря Simple Smile

# 593
  • София
Моят Нук е с калъф за 7-инчов таблет, купен от Технополис, и се чувства много добре.  Wink Мога да потърся линк да го видиш, ако те интересува.  Peace

# 594
Моят Нук е с калъф за 7-инчов таблет, купен от Технополис, и се чувства много добре.  Wink Мога да потърся линк да го видиш, ако те интересува.  Peace
Здравей. Ако може дай линкче на калъфа,че и на мен ми стана интересно. Simple Smile

# 595
Още веднъж много благодаря за съветите. Аз съм добре запозната с превозвачите и посредниците за пазаруване от чужбина. По- скоро, питането ми беше дали наистина 29 лири са толкова изключителна оферта за точно този модел електронен четец, защото досега не съм купувала никакъв. Благодарение на вашите коментари успях да се ориентирам.    bouquet

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 15:49 от Creasome

# 596
Здравейте,
благодаря ви най-напред за хубавата темичка, от която научих доста полезни неща за електронните четци.  Simple Smile  bouquet Аз също съм на път да си купя такъв, но все още не мога да реша кой модел да си взема - дали Kindle Paperwhite или Nook Glowlight.  newsm78 От прочетеното до тук и двата си имат и плюсове и минуси.
Имам обаче два въпроса:
 Имам ли опцията с някой от двата модела да си подредя книжките в папки, напр. "Художествена", "Научна", "Списания" и др. както при компютъра, за да мога лесно после да си ги намирам?
И втория въпрос ми е - кой от двата модела чете кирилица на pdf. i doc. безпроблемно, понеже почти всички книжки са ми в тези формати?
Извинявам се, ако е обсъждано някога всичко това. Рових се, доколкото имам възможност и време и не можах напълно да си отговоря на въпросите. А те са ми важни за решението ми кой от двата четеца да си взема.  Hug

# 597
Имам обаче два въпроса:
 Имам ли опцията с някой от двата модела да си подредя книжките в папки, напр. "Художествена", "Научна", "Списания" и др. както при компютъра, за да мога лесно после да си ги намирам?
И втория въпрос ми е - кой от двата модела чете кирилица на pdf. i doc. безпроблемно, понеже почти всички книжки са ми в тези формати?
Въпрос едно - Киндела има възможност за създаване на колекции. Предполагам, че и Нуука също.
Въпрос две - Нито единия, нито другия четат *.док, а пдф-ите се четат трудно, ако са фотокопия, защото 6 инча е малък екран и  се налага скролване настрани. Трябва да преформатираш, Калибре е програмата и/или Абби. От гледна точка на форматите, които се четат, Нуука е по-добрия - епъб се предлага в Читанката, в него се и продават голяма част от книгите по нашите книжарници.

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 17:17 от .Ели.

# 598
Благодаря Ели за отговора! Значи ще трябва всичко да преформатирам, така ли?...  Tired
Моля, някой с NOOK да се включи с повече разяснения,относно подредбата на книгите в него.

A защо в Амазон пише, че Kindle чете и .doc? newsm78
Цитат
Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP through conversion

# 599

A защо в Амазон пише, че Kindle чете и .doc? newsm78
Цитат
Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP through conversion

Пише че го чете след конвертиране, изпращаш файла на амазонският имейл и ти се конвертира в моби.
Иначе Покетбук е този който чете почти всички възможни формати.

Общи условия

Активация на акаунт