Електронни четци -IX

• 60 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • au bout du monde
Здравейте, чудя се какъв калъф да си поръчам Crazy
Коя лампичка е по-добра?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00A6TVNII/ref=noref?ie=UTF8& … amp;s=electronics
http://www.amazon.co.uk/Neotechs%C2%AE-Folio-Leather-Amazon-Kind … 95061&sr=1-31

# 31
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ама аз съм счупила три електронни четеца  Embarassed

Rolling Eyes Е, как успя newsm78

1 - Sony PRS 505 - оставен в леглото. Издърпвам олекотената завивка за да я изтупам, той пада върху паркета.
2 - Sony PRS 505 - нося го и го изпускам, беше с калъф.
3 - Kindle 3 - оставен в леглото, с оригиналния си калъф. Леко го подпирам с коляно, качвайки с в леглото и дотам.

Електронните четци се чупят по-лесно от телефон. Външно не се вижда нищо, пукнатината е на една стъклена платка отвътре.
Външно виждаш нещо такова:

# 32
Тъжна гледка е това, Деси...

# 33
Направо...  ooooh!
И почваш да кроиш планове как да си вземеш пак, защото веднъж като си имал, не можеш без него.
Затова предупреждавам хората - ако не е в желязна кутия някаква - то мястото му не е в леглото или някъде, където лесно можеш да осъществиш натиск върху него, или пък да се изпързаля и да падне.
Изпускала съм си стотици пъти смартфона, ако беше книгата, отдавна да е загинала.

# 34
  • София
И аз много треперя на моя Киндъл, Деси и друг път е споделяла как лесно се чупят. Спалнята ни е много голяма и до възглавницата ми винаги има свободно място, на което се случва да го държа (там паркирам и лаптопа  ooooh!, пристрастена съм към джаджите си). Но преди време помолих съпруга ми да ми да направи една декоративна лавица на стената над спалнята. Сега на нея съм закачила нощна лампа за четене и с едно пресягане мога да си оставя Кирето или друга книга, която чета.

# 35
Аз имам от втория тип и съм много доволна.

# 36
Деси, дано не успея да го счупя моя четец Embarassed уж го оставям на сигурно ама...

# 37
След тази снимка... ами ще си го слагам на нощното шкафче! Иначе си е вярно, че човек привързан към четенето така се пристрастява към четеца си, както алкохолик към пиенето!

# 38
  • София
Продължавам да ви следя и да умувам  Thinking Thinking

# 39
Решила съм за ММ да взема също пейпъруайт, но от UK цената е висока... някой пробвал ли е от САЩ да купи и как? Сигурно сте писали, но нещо съм се разсеела...

# 40
Решила съм за ММ да взема също пейпъруайт, но от UK цената е висока... някой пробвал ли е от САЩ да купи и как? Сигурно сте писали, но нещо съм се разсеела...

В немския Амазон до понеделник е 114 евра.

# 41

Ама не шипват до БГ Sad

# 42

Ама не шипват до БГ Sad

Превозвач? Габко? към 4 лева излиза.

# 43
Как не шипват до БГ? Писах няколко постинга назад, че миналата седмица ми шипнаха обектив?
Иначе Габко са по-евтиното решение.

# 44
Специално Киндълчето не шипват... иначе всичко друго си шипват! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт