Електронни четци -IX

• 60 576
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Димитровград
Аз си поръчах Nook simple touch в Аргус.Платих с БГ карта и днес го чакам по еконта.Посредника ми е уктобг.Още когато пусках поръчка ми изписа-ограничено количество.Може да е свършил.

# 676
В ASDA Direct може ли да платя през Paypal ?
И някой може ли да ми покаже как трябва точно да е изписан адреса (когато се поръчва с KD), че да не сбъркам нещо ?

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 10:57 от Santimento

# 677
Да попитам и аз. От този сайт може ли да се пазарува с БГ карта?
И какво ви е впечатлението за фирма Габ ко, защото гледам че цените им за доставка до БГ са най-ниски.
Благодаря!

# 678
И какво ви е впечатлението за фирма Габ ко, защото гледам че цените им за доставка до БГ са най-ниски.
Благодаря!

За магазина - не знам.
Аз днес поръчах за подарък от ASDA - http://direct.asda.com/NOOK%C2%AE-Simple-Touch-eReader/000553980,default,pd.html, като платих с БГ карта и ползвам за превозвач Габко.

# 679
  • София
Как въвеждате телефона за връзка в ASDA?

# 680
Благодаря!

За магазина - не знам.
Аз днес поръчах за подарък от ASDA - http://direct.asda.com/NOOK%C2%AE-Simple-Touch-eReader/000553980,default,pd.html, като платих с БГ карта и ползвам за превозвач Габко.

ОК, пиши като го получиш, защото и аз мисля в крайна по този начин да си пуръчам един Ноок.  Hug

# 681

В моята регистрация съм въвела телефона на фирмата превозвач.

Благодаря!

За магазина - не знам.

ОК, пиши като го получиш, защото и аз мисля в крайна по този начин да си пуръчам един Ноок.  Hug
Аз ще пиша естествено, но получаването отнема време.
Поръчвала съм доста пъти от ASDA и не съм имала проблем нито с магазина, нито с превозвача.

# 682
Благодаря!

tany, видя ли някъде на живо NOOK-a, че си се спряла на него?

# 683
Благодаря!

tany, видя ли някъде на живо NOOK-a, че си се спряла на него?
Да, вчера ходих до офиса на www.myebook.bg, който се намира в Лозенец и успях да видя и докосна на живо Nook Simple Touch. Останах наистина очарована от начина, по който се борави с него, както и изгледа на екрана  Hug Преди няколко дена в Техномаркет разгледах Kindle 4 i Kindle Paperwhite, но като че ли нещо не ме впечатлиха толкова, особено втория. И ровейки се из форуми и сайтове за повече информация, накрая реших, че Nook ще бъде моята електронна книга.
Между другото пак там в (e-book) ми предложиха като защитен вариант за дисплея на NOOK този капак на стойност 20 лв, който наистина е хубав, качествен и удобен.
ОК, ама аз преди малко го видях в e-bay само за  $3,74 и free shiping до БГ. Поръчах си го на крайна цена 5,90 лв.  Laughing

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 18:43 от tany

# 684

В моята регистрация съм въвела телефона на фирмата превозвач.

Благодаря!

За магазина - не знам.

ОК, пиши като го получиш, защото и аз мисля в крайна по този начин да си пуръчам един Ноок.  Hug
Аз ще пиша естествено, но получаването отнема време.
Поръчвала съм доста пъти от ASDA и не съм имала проблем нито с магазина, нито с превозвача.

А за колко дена след поръчката пристигат продуктите в БГ?

# 685
  • София
С превозвач средно 10-тина дни.

# 686
Малко не съм вещ в поръчването от ebay, но не начисляват ли пощенска такса, ДДС, нещо ? Че и аз поръчах един Nook, и искам да си взема калъфче или нещо подобно.

# 687
  • Бургас
Малко не съм вещ в поръчването от ebay, но не начисляват ли пощенска такса, ДДС, нещо ? Че и аз поръчах един Nook, и искам да си взема калъфче или нещо подобно.
Зависи от къде поръчваш, ако е от английския, няма ДДС- европейски съюз сме  Mr. Green Обаче от Щатите ще си платиш ДДС. В англ. има оферти основно от китайци които с безплатен шипинг до англ. или дори до Бг. зависи дали праща до тук, ако не пращаш на адрес на превозвач  Peace

# 688
А като си ги получихте четците, имаше ли някакви книги качени на тях, колкото за проба на опциите или трябваше сами да се погрижите за това?

# 689
 buttinsky, аз мога да ти кажа за Киндъл - идва празен. Предполагам и другите четци са така.

Общи условия

Активация на акаунт