Валенсия

• 124 241
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
12 дена във Валенсия е ужасно много, освен, ако не сте за плаж

# 121
  • SF
Аз бях за 5 дни и ми бяха ужасно малко. Градът е разкошен. Ако имах още време, щях да попътувам на юг от Валенсия.
Много е красиво там!

# 122
На юг от Валенсия е най-грозното от Испания...

# 123
  • Пловдив
За нас не са много 12 дена.Знаем къде и какво ще правим.Просто попитах за такива сайтове,някой да каже. Hug

# 124
  • SF
На юг от Валенсия са Аликанте и Бенидорм - бих искала да видя колко са грозни.

# 125
Много! Е има хора на които им харесват, особено Бенидорм е рядко гадно място, високи хотели един до друг, гаден плаж с камъни в морето. Вероятно на Бг фона,  е по-добре, но там са най-кофти плажовете и курортите в Испания.

# 126
  • SF
Плажът в Барселона също беше с камъни в морето. Едва влизах във водата. Стъпвах като нестинарка.
Но за мен този плаж е очарователен!

# 127
  • София
...гаден плаж с камъни в морето. Вероятно на Бг фона,  е по-добре, но там са най-кофти плажовете и курортите в Испания.
Е, то по този критерий тогава Френската Ривиера трябва да бъде автоматично детронирана като ТОП места за посещение. Laughing
Да, и ние септември така ще направим! Grinning

# 128
  • Milano
Много! Е има хора на които им харесват, особено Бенидорм е рядко гадно място, високи хотели един до друг, гаден плаж с камъни в морето. Вероятно на Бг фона,  е по-добре, но там са най-кофти плажовете и курортите в Испания.

Сериозно? Mr. Green

Бях и на двата плажа на Бенидорм, та чак до Кала-та на Финестрат, камък не съм срещнала.
Високите сгради не са хотели, а са жилищни сгради, които се дават под наем.

Погледни плажовете в Коста Дорада и после ми разправяй къде е по-зле.

В крайна сметка всичко е субективно.

Напр. в Ибиса, където бях имаше камъни в морето под пясъка, гледката на сградите наоколо не беше прекрасна, по-грозно от Бенидорм и Майорка прим.,но дискотеките, заведенията са супер и нямам търпение да се върна пак, защото се чувствах прекрасно там, а това е важно.

# 129

regina di cuori , според теб кои са хубавите плажове около Валенсия ? Миналата година агенциите предлагаха почивки в Оропеса -Hotel Marina D'Or 3* и Hotel Gran Duque. Много ми харесват по снимките. Но тази година предлагат само в Пенискола - Gran Hotel Peñiscola

# 130
  • Milano
Манди, нямам представа.

Виж на 2-а стр. на темата, поста на Марица (н.24). Тя живее там.

Аз си падам повече по островната част. Laughing

# 131
Няма да се караме, щом Валенсия и зоната около нея, ви харесва така да бъде. Това обаче не пречи, да е най-грозното място в Испания. Когато стигнете и до другите плажове и зони, пак ги сравенете. Това, че агенцийте предлагат основно там почивка от Бг нищо не значи, повечето са били по 2 пъти по 5 дни и вече знаят за всички плажове в държавата, само че там не са 100км като в БГ

# 132
  • София
Е, защо така замря темичката?! Laughing
Наближава нашето пътуване и искам да знам някой, който е пътувал наскоро да ни информира за промени, трансфери и пр. Hug

# 133
  • SF
Аз съм пътувала наскоро. Какво искаш да знаеш?

# 134
  • София
Аз съм пътувала наскоро. Какво искаш да знаеш?
Валенсия -Аликанте. Бързо, лесно и удобно.
Някакви препоръки за облекло по това време.
Какво още да видим в региона, освен вече изброени паркове и Аквариума. Peace

Общи условия

Активация на акаунт