Валенсия

• 124 270
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Alexslav, благодаря... За Ибиса ще мислим, а има ли сайт да видя цените с кола и точните часове?

# 166
http://www.balearia.co.uk/
Коли под наем е забранено да напускат островите, та предполагам и в обратната посока ще е така, та първо се информирайте за колата под наем, ако решите да ходите с нея.

# 167
Alexslav, БЛАГОДАРЯ....

# 168
Здравейте!Дали някой ще може да ме насочи колко по-рано е добре да сме на гара JOAQUIN SOROLLA ,ще пътуваме с AVE в 10.05 ч. до Мадрид?
Искам да поръчам Радиотакси да ни вземе сутринта,но не знам за колко часа да заявя колата,за да сме там навреме.Апартаментът е на Carrer del Conde de Montornes  Thinking .

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 23:42 от Анонимен

# 169
Според мен в 9.30ч. да сте на гарата е добре.
Нашия влак за Мадрид беше в 15ч. , но тъй като трябваше хотела да освободим до 12ч. и рано бяхме на гарата-около 13ч. , хем с автобус се придвижвахме/ 2 автобуса сменихме до там/. И доста повисяхме там. Но хапнахме в Бъргър кинг/или нещо такова беше/, кафе пихме . Преди качване във влака има проверка на багажите-лента със скенер, но става много бързо,пускате багажа,вземате от другата страна и влизате във влака,това е.

# 170
Много ти благодаря,Манди!Значи е вярна информацията на половинката,че багажът минава скенер.  bouquet

# 171
Предстои ми пътуване до Валенсия в края на ноември.  Горе-долу придобих представа къде и какво да видим, но никъде из темата не видях къде може да се пие хубава horchata. По принцип, когато пътувам избягват типичните "туристически" заведения и предпочитам такива, които се посещават предимно от местни.

# 172
Това не е някакъв специалитет, продава се навсякъде, дори по колички на улицата. Има и в магазините.
Не знам дали си пила, но по мой наблюдение над 90% от хората, които пият за първи път не я харесват и трудно повтарят. Много е специфична

# 173
Не, не съм пила и тъй като съм чела, че е специалитет реших, че както други храни и напитки, може да има места, където я правят по-хубаво.

# 174
  • Пловдив
Аз пък всеки път като ходя пия с литри Орчата. Обожавам я

# 175
1-2l на година пия, повече не. Имайте предвид, че има около 10% захар, което не е хич малко.

# 176
Има ли нещо интересно за разглеждане около Валенсия? Някой съседен град, който си заслужава да се види?

# 177
  • SF
Бенидорм, Аликанте. Те са на юг от Валенсия. Ако имате кола, става по-лесно. Би отнело поне ден, за да отидете, да видите нещо и да се върнете. На север няма нищо особено.

# 178
  • София
Търся отзиви за хотелски комплекс Marida D,Or, билизо до Валенсия. В темата има 1-2 стари мнения и нищо съществено. Ще съм благодарна на информация за комплекса и дали си заслужава за лятна почивка с дете на 5 години.

# 179
И аз се интересувам от Марина Дор, тази година бяха пуснали оферти в колективните сайтове. Много ми се искаше да отидем, но нали пролетта ходихме до Валенсия и Мадрид, финансово много щеше да ми дойде. А и не съм много сигурна в тия агенции, които предлагаха почивката.
Ето , тези бях гледала,запаметила съм си ги :
https://www.onetravel.bg/top_oferti/view?oid=51

http://rsptravel.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0- … rina-dor-ispania/

Общи условия

Активация на акаунт