Валенсия

• 124 266
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Явно от скоро може, видях, че минаваха пред мен.

# 631
От Валенсия няма да можете да генерирате мобилни бордни карти. Ще трябва да ги разпечатате в копирен център или интернет клуб. Попитайте в хотела там ще ви упътят.

# 632
Много противоречиви мнения. От няколко места казаха, че вече може с бордна карта от телефона.
🤔🤔🙄

# 633
Може ако я генерираш в България от Валенсия няма да можеш от самата система е. Дори и в сайта на Wizz дава че не може. Вие си знаете на кого да вярвате.

# 634
Сериозно?! Ужас!
Тоест не може да се чекираме във Валенсия по никакъв начин? Трябва да си платиш задължително, за да си се чекираш по-рано и в България, да си разпечаташ бордните карти?!?

# 635
Можеш да се чекирате от компютър, там има много интернет клубове. Просто попитай в хотела те ще ви упътят.

# 636
Можеш да се чекирате от компютър, там има много интернет клубове. Просто попитай в хотела те ще ви упътят.

Да, обаче няма да сме в хотел, а апартамент под наем 🙄

# 637
Щом дават под наем едва ли сте първите които ще ги питат.

# 638
Баси драмата за едно чекиране,  не отивате в Зимбабве,  а вероятно и там ще има лесно достъпен компютър.
 През 2-3 улици има клубове с нет разговори - Locutorio и ще си чекирате и принтирате бордните карти.

# 639
Баси драмата за едно чекиране,  не отивате в Зимбабве,  а вероятно и там ще има лесно достъпен компютър.
 През 2-3 улици има клубове с нет разговори - Locutorio и ще си чекирате и принтирате бордните карти.

Сигурно и друг път сте го чели, и ще е излишно и сега, но ако ви дразни подминете! 😏

# 640

Сигурно и друг път сте го чели, и ще е излишно и сега, но ако ви дразни подминете! 😏
А ти защо не ме подминаваш, а дори ме цитираш???Flushed
След 3-4 отговора и отново задаване на същия въпрос е видно да се чуди някой къде ще ходиш, а на всичкото отгоре и аз ти обясних точно къде може да идеш за бордните карти, но явно е отново недостатъчна информацията.

# 641
  • Пловдив
А какъв е проблема да се чекирате и в двете посоки от България? В момента във Валенсия е невероятно, навсякъде кипи живот. Насладете се и не мислете за бордни карти.

# 642
Ако нямаш закупени места чекирането е възможно 48 часа преди полета.

# 643
  • София
Някой може ли да ми каже отворени ли са основните атракции по време на техния Великден? Разгледах различни сайтове, но не мога да се ориентирам.

# 644
Какво визираш под основни атракции?

Общи условия

Активация на акаунт