Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 157
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Онази тема не е от моите.
Скрит текст:
Иначе не псувам, а на стадиона ги нареждам с Елтън Джон, цървул, тъпак, буфер и някои друг епитет известен за противниковия отбор.
Съжалявам за спама.

# 136
Сега гледам новините по БТВ - говорят за това "висящо кафе". Имало кафенета, които са се включили в инициативата, имало и хранителни магазини, и хлебопекарни...  Направо съм изумена как за един ден се разпространи, чак и до централните новини стигна  Shocked

# 137
  • UK
Скрит текст:
Иначе не псувам, а на стадиона ги нареждам с Елтън Джон, цървул, тъпак, буфер и някои друг епитет известен за противниковия отбор.
Съжалявам за спама.
newsm12 аз Определено  не загрявам, за коя тема иде реч :thinking:

# 138
И аз мисля яхния да правя Simple Smile) .Макар да не обичам да готвя заек Simple Smile) Просто ме е жал и този заек ,който трябва да го готвя събирам сили два дни вече:)))))) Crazy

# 139
  • UK
Сега гледам новините по БТВ - говорят за това "висящо кафе". Имало кафенета, които са се включили в инициативата, имало и хранителни магазини, и хлебопекарни...  Направо съм изумена как за един ден се разпространи, чак и до централните новини стигна  Shocked

ООо ми мноу лесно и те зяпат из форумите и във ФБ Crazy

# 140
Мари ме избъзика за Лиляна .
И аз викам ела да видиш как вика Лиляна ,че от там  Joy Joy Joy
Ама се захванахте всички за нея. Laughing Laughing LaughingНе съм кръстила домашния плахок.А коконе не идвам щом има.Аз в бг не съм виждала.
Днес мия,бърша и прибирам всичко.Гнус ме е знам ли къде лази.
И мен ми се хапват кюфтенца  ще направя тея дни.

# 141
Мари в майка ми имам правен дюшек от баба ми .Пълен е с вълна и е много мек.
Нямате ли някоя баба да ви избачка един.
Да и това с дунапрена е идея според мен щом убива.

# 142
  • Пловдив
Скрит текст:
Съжалявам за спама.
newsm12 аз Определено  не загрявам, за коя тема иде реч :thinking:

Псувате ли или нещо подобно.

# 143

ООо ми мноу лесно и те зяпат из форумите и във ФБ Crazy
Коконче, гледат, да - не е това, което ме учудва  Peace

# 144
Момичета, чета тая страница и имам чувството, че всеки си говори на различна тема!  Joy

# 145
Куини, определено   Laughing

# 146
  • Талант на 2012,2013 г.
 ooooh! Crazy

# 147
Е не е лоша идеята с висящото кафе.Вчера я четах в фейс.
О ,мен ми стана смешно. Как в обедни новини се коментират профили на политици в фейсбук.

# 148
  • София
Добро утро, красавици!  Hug
За мен си е утро сега, за вас не, щото спите. Що, спите бре дами.... Heart Eyes
На мен ми минА вече гадното, тук съм. Всичко съм изчела, прочела....добре сте с малки изключения. Да се надяваме всички , че и това някой ден ще мине. Мари  Hug
Кой има мишенце? Дайте му сиренце.  Mr. Green
Та, и аз се записах в онази тема, дали съм дама и дали псувам. Миналия ден, М какво направи не зная, но ми обърна буркана със 1 кг захар на земята. Изригнах! Само попитах: " да му.....какво направи , бе човек? Как го направи"?....а, той ми отговори: "Ами Маре,.....с мерак, к`во да правя". Та не съм дама със сигурност , да си знаете!  Там в онази тема, има една личност която се е родина с г..а нагоре. Пак съм сигурна.  Пропускам я, задължително, че ако се захвана ще стана за резил.
Та, така. Утре ще имам гаден ден около обяд  Crossing Arms , после ще ви се усмихна. Задължително!!  Grinning Каквото е такова, така било писано.
След малко си лягам. ЧоУ ви! smile3534

# 149
  • Пловдив
Добро утро, дами!  food010

НА ИМЕННИЦИТЕ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
Скрит текст:
На 25 март се чества БЛАГОВЕЩЕНИЕ.

Благовест е български вариант на гръцкото име Евангел, което означава блага вест.

Празнуват Благовест, Благо, Благой, Блаже, Блага, Благовеста, Блага, Вангел, Ванго, Евангелина, Ванга.

Каквото правиш на Благовещение, това ще правиш през цялата година. Затова на Благовец се яде, празнува, броят се пари.

На Благовец трябва да си облечете новите дрехи и в джобовете да имате пари.

На Благовещение не се работи нищо.

Ако някъде има заровено съкровище, на Благовещение вечерта над него се издига син пламък.

На Благовец на трапезата трябва да има задължително и риба.

На този ден змиите не хапят и отровите губят силата си. Ако на Благовец убиете змия, то отрежете главата й. След това тази глава става

магическа. С нея се правят магии за любов и се лекуват много болести.

Общи условия

Активация на акаунт