Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 151
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
За ТОВА се сещам, Марѝ, но е скъпо, то си е като да си купиш нов, по - обикновен матрак.

Още едно на по - човешка цена.  Peace

И още едно икейско, добре звучи.

# 121
  • Талант на 2012,2013 г.
Куини... Hug
Не можем точно сега да купуваме нов матрак.

Наистина ни трябва възможно най-евтиното, но пък да го предпази все пак... Трудна дилема нали? Rolling Eyes

# 122
Момичета обръщам се към вас, защото не знам кого да питам.

Мъжът ми е станал толкова чувствителен от тези непрестанни болки, днес толкова го боля и казва, че усеща дори тези как да ви опиша абе...теловете, пружините с които е направен матрака.

Искаме да направим нещо по въпроса. Можем ли да сложим нещо отгоре, например дунапрен и къде се продава това?

Някоя от вас да знае случайно?!? Thinking

Мари, след няколко смени на матраците, защото не можехме да си купим по-качествен и след известна употреба започваха да ни убиват пружините, решихме да си купим топ-матрак. Струваше около 120 лв. и ни свърши чудна работа - много мек и приятен, много сме доволни. Купихме го от един магазин, който се намира срещу "Джъмбо" в София на Ботевградско шосе. Там се продават само матраци, но не си спомням как се казваше магазина.

# 123
Лиляна вика колко глас държи. Joy
Коконе не ми се хилете,че идвам на гости.Ако видя още една ще получа удар.
Сложих някакви машинки имало в нас и аз незнам.2 бр
Капан има един от вчера.Малка и гнусна.
МАри дурмео майка. Joy Joy
Спуквам се от смях.Ама това се сетих.

# 124
  • Пловдив
Добър вечер!
Мари, купувала съм дунапрен от магазин за мебели. Беше доста евтин, имаше с различни размери и дебелина.
Къде е купона с таз Лиляна?
Марче, не знам, колко съм взискателна, всичко зависи от настроението ми, но полудявам, като си прецакам нещо. Вещоман съм.
В този смисъл днес се прецаках сама. Направих си маска и си свалих новия цвят косата. Embarassed Като ме хванат лудите първо си сменям цвета на косата... Миналата седмица станах рижава  Simple Smile хареса ми, ама сега пак съм блондинка. Като излязох от банята полудях, и първо в аптеката за боя. Ще видим дали сега ще я мажа или утре сутринта...., развали ми се настроението...уф яд ме е.

Лека за сега.

# 125
  • UK
Малей ooooh! ама много сме луди тука Joy Тите Hug идвай, само на идване не се оглеждай, че бай мишок от някой блок newsm78 около нас ще да е излязъл летоска Joy Ама, ти си сигурно гръмогласна кат мен, та ще те чуя отдалече Joy
Тоя сериал, дървото на живота по ТВ 7 хич не ме кефи Crossing Arms

# 126
  • при късмета
Добър вечер,
голям мързел днес, направих едни кюфтета и едни пържени картофи и това беше.
Мари, виждала съм дунапрени и в строителни магазини и в мебелни и такива само за матраци.
На мъжа ти дават ли му да става да се раздвижва, ако се почуства по-добре или трябва да лежи? Рани от залежаване знам, че много бързо стават.
Марче  spoko и аз най-се ядосвам, като се ядосвам на себе си.
Тити, а сега обадената на Бриджит Бардо Laughing
Вале, големи сладури
Ваничка, радвам се че решихте проблема. За цвета на косата не се ядосвай, сега ще имаш повод за още една смяна и то по-бързо.
На всички които пропускам поименно  Hug

# 127
  • Пловдив
Пишете на ЛС, къде е купона с тази персона Лиляна!
Както ми е криво да се посмея малко...

# 128
Аз понеже съм Лили и в първия момент реших, че за мен става въпрос нещо.  Mr. Green

# 129
  • UK
Пишете на ЛС, къде е купона с тази персона Лиляна!
Както ми е криво да се посмея малко...
Абе, аз не разбрах кое е туй моме newsm78 Mr. Green

# 130
И аз не разбрах, пък и няма кой да ни каже......много потайна тая Лиляна нещо  Thinking

# 131
  • UK
И аз не разбрах, пък и няма кой да ни каже......много потайна тая Лиляна нещо  Thinking
newsm12 newsm12 newsm12 newsm12  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu knit knit knit knit knit

# 132
  • Талант на 2012,2013 г.
.

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 22:00 от Марѝ/Карма

# 133
Добър вечер! Ние се завърнахме Simple Smile) Хвърлих по една пържола на скарата и салатка  за вечеря .И докато се завъртя и станало 22:00 h .За утре ще правя заешко Simple Smile За добавката около нас аптеките нямаше  такова .

# 134
  • UK
Добър вечер! Ние се завърнахме Simple Smile) Хвърлих по една пържола на скарата и салатка  за вечеря .И докато се завъртя и станало 22:00 h .За утре ще правя заешко Simple Smile За добавката около нас аптеките нямаше  такова .
Ха и ние, сме на заешко Crazy тоя път ММ го готви Mr. Green прави си някаква яхния Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт