Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 398
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • Талант на 2012,2013 г.
Готово. Най-обикновен дюшек за 65лева... Сложихме го върху матрака. Мекичко, чудно стана...

Иначе , Адашче не исках да кажа нищо лошо, но не разполагам с тези одеала. Пробвах и юрган, слагах и одеала, но никак не е удобно за поддържане. Все пак трябва да му е чисто и уютно.
Синът спи на спалня с много твърд матрак...Там не става. Та така. Решихме го този проблем. Това и обезболяващите се надявам да му дадат малко спокойствие...

Имам около час почивка и ще готвя. Чушки ще пълня и аз.

Уморих се. Confused

# 241
  • София

Луси, една молба имам към теб:търся рецепта за борш. ( в нета има доста,не знам, коя точно да избера)

Писах, писах и най-накрая не се получи. Намерих ето тази рецепта...
http://vkuhniata.wordpress.com/2009/11/16/ukrainian-borscht/

Така готвя и аз. Разликата е само в това, че зелето слагам най-накрая. Слагам на силен огън, като кипне, намалявам на бавен огън. Зелето "изглежда все едно че отгоре" и супата е готова, когато зелето "потъне", веднага го махам от огъня, захлупвам за да постои поне 30 минути. И не слагам сметана, а майонеза...  Но както писа момиче в тази рецепта, че "вчерашния борш" е по-вкусен. Peace

# 242

Всичко ми се изтри!
Дарил, чакаш майстор в спалнята, а?
То и Марчето си покани един такъв, но поне беше по- отговорна и скромна, и го
покани в кухнята.
У дома от тази порода хора не влизат.
За ве4еря готвя картофена крем супа. Има за доизяждане пържоли.
Ще правя и салата. Десерта е от свекъра- върна се от 4ужбинско с пълни ръце.

# 243
Борша и аз така го правя !!!Наистина е по-вкусен на следващия ден  Peace.Аз отгоре на това го обиЧам студен  Heart Eyes.  Ако нямам сметана си слагам лъжица кисело мляко  Laughing.Лус не се бях сещала за майонеза ,но ще пробвам обезателно  Party
Днес и аз няма да готвя имам заек със ориз и спанак .Утре ще му мисля за манджи  Naughty

# 244
Минавам да ви нагледам как сте  Hug

Аз му направих една лека следобедна дрямка  Blush Отдавна не ми се беше случвало, но тази нощ нещо не можах да спя и адски ми се спеше.
Днес и аз няма да готвя - вчера правих спанак с ориз и един крем-карамел.
Ходих на козметик и спах  4470 Чуден ден  Mr. Green

# 245
Направих супа на малкия.Чакам картофите да изстинат и да правя салатата.
Ядоса ме това дете.Крещи и пищи да яде на леглото.
Казах му,че не може и вика колко глас държи.Как не изяде един шамар незнам.Ще се превъзпитаваме.
Гледам предаването на Кали.ДАват предаване за епилепсията.Ох боже на никого не му е лесно!

# 246
  • София
Оф, нямам време тия дни да ви чета, дано всички сте добре!
То от тичане по доктори за документи за ТЕЛКа главата ми бучи вече...

# 247
Леле цяла тема сте изписали докато се наболедуваме ние. Детето първо,мъжа след него - накрая и аз.
Сега ще чакаме две седмици да минат и пак тръгваме на невролог за детето да чуем какво второ мнение за гърчовете ще дадат.Иска ми се да заспя и да е на 6 годинки вече...Направо не съм нормален човек вече - само да видя как някой е болен и бягаме с 300. Изолирала съм го и не ми се вижда с никой, страх ме е от болестите. Знам,че не е правилно ама...Личната предлага да му давам диазепам при температура....направо незнам ...
Страхотна идея за борша - мъжо го обожава. Направо зациклих да измислям какво да готвя. Две седмици по 4 пъти на ден ми се разказа играта....
Мари и Марче  Hug Hug Hug
кокона -  Hug

# 248
  • София
Уф, Мария, май сме другарки по съдба...

# 249
Ооо Валенце  Hug
какво ви има на вас? ние правим гърч от температура  Sad

# 250
  • при късмета
Леле, Мария, колко Т вдигна детенце, че да направи гърч  Sad
Дано сте добре вече  Hug

# 251
  • Пловдив
Дано дечицата да се оправят бързо.
Няма да готвя днес, ще ходим в приятели да гледаме мача...само едно сладкишче ще забъркам и хляба  е във хлебопекарната.
Иначе за утре пържен свински дроб, пилешки крилца на фурна и таратор.
Лиси, благодаря за рецептата. Ще се пробвам до края на седмицата, дано да има кой да яде.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 19:43 от vanichka75

# 252
  • София
Ооо Валенце  Hug
какво ви има на вас? ние правим гърч от температура  Sad
Бубка е с много "екстри"...ще ти пиша на лични по-късно.

# 253
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, отправете по една молитва за изцелението на моят мъж... Sad

Тази вечер в 20 часа и в 21...

Благодаря ви.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт