Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 701
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • UK
Привет Hug
завърнах се, малко не бях в града и по едно време влязох, колкото да кажа едно здрастииииииий Joy от телефона Crazy
Болните дечица бързо да се оправят бррррр така захладня тук cold

# 256
Мари,  Praynig  Praynig  Praynig

# 257
  • UK
Мари Hug всеки ден се моля, да има изцеление за вас  Praynig Praynig Praynig Praynig С теб съм мила приятелко!

МОМИЧЕТА  Hug   bouquet

# 258
Тити, гъбената каша я правя така: задушавам нарязаните  пресни гъби в малко олио, слагам ситно нарязан лук (1 малка глава), като поомекне и той, сипвам каша от препечено брашно с вода, сол, пресен или сух магданоз, мащерка. Варя на слаб огън след като сложа лука.
Отивам да направя най-накрая крем-карамела.  Grinning

# 259
Мари, какво става? Мисля ви и се моля за вас  Praynig

# 260
  • при късмета
За 21ч. ще се включа
 Praynig

# 261
мари Praynig с теб сме !
фортуна утре ще спретна една гъб.каша и мляко с ориз.Докато Емо е на градина.

# 262
  • UK
МАРИ, АКО ЧЕТЕШ, ЕЛА И КАЖИ, КАКВО СТАВА??? МНОГО СЕ ПРИТЕСНИХМЕ  bouquet

# 263
# 264
# 265
  • София
Ох, душа малка....мъча си се нещо и не ми става. Прегризвам въжето от яд. Ще се включа, когато успея да го направя. МноУ съм тъпа, да се знае, окончателно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 266
  • UK
Ох, душа малка....мъча си се нещо и не ми става. Прегризвам въжето от яд. Ще се включа, когато успея да го направя. МноУ съм тъпа, да се знае, окончателно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Марче14 Hug мило Heart Eyes кажи, как да помогна Praynig ГУШ Hug

# 267
  • София
Оф....защо, се спи в тази тема питам аз....толкоЗ рано. Къде са другите? Аааааа, ще се взимат мерки...Цял следобед правих козунаци със сметана. Станаха , чудни!! По тази рецепта работя за първи път. Лошото е, че са малко. Само 1 кг. Ще се удвоява и утроява дозата за Великден. Малко от моите класически, малко от тези и готово.

# 268
  • UK
Оф....защо, се спи в тази тема питам аз....толкоЗ рано. Къде са другите? Аааааа, ще се взимат мерки...Цял следобед правих козунаци със сметана. Станаха , чудни!! По тази рецепта работя за първи път. Лошото е, че са малко. Само 1 кг. Ще се удвоява и утроява дозата за Великден. Малко от моите класически, малко от тези и готово.

Рано пиле, рано пее  Joy

# 269
  • при късмета
Марче, поосвести ли се малко?  Hug
Преди да си взела мерки, минавам да кажа, че днес ще лягам с кокошките  Laughing
Тресна ме главата, пих си дрогата и сега заспивам на клавиатурата, та ще се местя овреме.
Лека нощ и сладки сънища на всички

Общи условия

Активация на акаунт