Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 690
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • UK
Ама, не е  ли и от значение с колко кг се тръгва? То аз не, че съм супер слаба Crazy
Е добре де, аз още не съм забременяла, ама изпържих рибата Joy

# 436
  • в сърцата на децата <3
Ама, не е  ли и от значение с колко кг се тръгва? То аз не, че съм супер слаба Crazy

Не съм сигурна. Има значение колко ще ти останат на дупето, но няма как да качиш по-малко на околоплодни води или на бебе  Peace Пък и аз като забременях до 6 месец бях свалила 5 кила, от 6 месец до раждането си ги качих обратно и още 13 над тях. Няма да разправям как пръхтях и мъжа как ми се смееше  hahaha

# 437
  • Fort Worth, TX

Ти верно ли се върза?Аз си мислех, че имаш чувство за хумор. ooooh!Извинявай, ако съм те засегнала с това ми изказване.Май наистина е добре да си държим езика зад зъбите, щото колкото и да се лигавим тук изобщо не се познаваме и явно някои изказвания се тълкуват грешно.
[/quote]

Аз мисля, че ви опознах, но признавам си, понякога и аз се засягам  Blush Явно си е до човек, но приемам критики и се опитвам да се коригирам, когато и аз преценя, че са градивни и в МОЯ полза Crossing Arms Joy
[/quote]
Не мога да съглася с теб.Аз не мога да кажа , че познавам някоя от вас.Познвам една бегла част от всяка.Не познавам на никоя харкатера, как ще реагира, ако сме лице в лице.Познавам ви дотолкова , за да си разменяме всекидненвните болежки и терзания.Съжалявам, но за мен това е истината.Точно защото не познавам никоя от вас достатъчно близко не бих се засегнала от каквото и да е изказване.Как мога да кажа, че познавам примерно теб?Знам, че искаш дете и ти предстои инвитро.Това прави ли ни близки?Не.Просто сме едни познати от нета и засега нищо повече.Надявам се, че не съм засегнала никой с това ми изказване , но това е моята истина.Може някой ден, някоя да ми стане приятелка, но засега сме си познати.

# 438
  • UK

Не съм сигурна. Има значение колко ще ти останат на дупето, но няма как да качиш по-малко на околоплодни води или на бебе  Peace Пък и аз като забременях до 6 месец бях свалила 5 кила, от 6 месец до раждането си ги качих обратно и още 13 над тях. Няма да разправям как пръхтях и мъжа как ми се смееше  hahaha

Искам и аз да пръхтя hahaha кат кон, кат магаре, кат прасе, ама да пръхтя  Joy
Креми съжалявам ooooh!

# 439
  • Талант на 2012,2013 г.
Навлязли сте в едни дълбоки води... Rolling Eyes Сериозни тези...

Всеки е прав за себе си...

# 440
  • Fort Worth, TX
Навлязли сте в едни дълбоки води... Rolling Eyes Сериозни тези...

Всеки е прав за себе си...
Говорим си просто. Hug
И да всеки си има истина.Аз гледам обективно на нещата и казвам това , което мисля.

# 441
Кой се сърди тук  Naughty
Аз приех разговора на шега, а виждам вече четири страници обяснения  Rolling Eyes

За протокола - забременях 55 кг - малко за ръста ми от 174 см, но пък и никога не съм била повече.
Влязох да раждам 85 кг  Mr. Green Изписаха ме 74 кг. До година след раждането бях 56-57 кг без да спазвам диети - това не е моя мач  Confused
Сега вече явно ЕГН-то си казва думата и започвам да трупам маса  Mr. Green

# 442
  • в сърцата на децата <3
Според мене Марчето има някаква работа и си е духнала под опашката, а не че толкова се е разсърдила. Мен лично не може да ме засегне изказване от човек, който не ме познава. Наистина тук сме си много мили дружки, съпреживяваме си хубавото и лошото, но ПРИЯТЕЛ е съвсем друга категория човек. А може би аз имам 1-2 приятелки защото имам твърде "завишени" изисквания, знам ли...

# 443
Пишете си вие, пишете, а кака ви Вио се скапА от домакинстване  Whistling Хубаво е да идват гости, мда, само да има кой да изрине вместо мен  ooooh!
Килограми няма да споменавам, само ще кажа, че дебела забременях, дебела родих, и сега съм пак така. Ами какво да правя, като съм от късметлийките, дето всичко им се лепи?
Марче, не се сърди, ами си ела при дружината  Hug
На всички останали - гуш, аз отивам да дооправя и си чакам гостите. После пак  Hug

# 444
  • София
Хич не вярвам Марчето да се е разсърдила, тя е душа човек, не може за ткакава шегичка да се разсърди!
Хайде, Марче, появи се, че сума ти поразии направих докато те няма- ни тортата за утре стана добре, ни мъфините- на вкус ще са перфектни и двете, ама вида им е плачевен!

# 445
  • Талант на 2012,2013 г.
Умирам от зъъъб...
И от страаааааах... ooooh! ooooh! ooooh!

# 446
Мари, не се страхувай.  Hug Ако зъбът е неспасяем, по-добре да го извадят.  Peace

# 447
  • София
Мари, аз мислех, че си го извадила зъба, отивай, страх не страх, няма друг начин!

Ако се чудите що по това време вися тука , а не съм отишла да си взимам каката от училище- водих дребното на УНГ. Глъхне и отвреме навреме ушенцето. Не я боли, не се сеща да ми каже, само ако я питам. Ми задръстило се е с ушна кал Crazy. ПаднАх! Сега ще капем няколко дни
капки , за да се размекне калта/ как само звучи/ и в неделя ще и го промият. Бе уж добре си ги чисти, миеме се, не е като да ходим немити....
Иии каката ни днес е именничка- Бояна! Приемам поздравления! Flutter

# 448
Здравейте,момичета.Аз не че имам какво да правя,ама май само ви чета,без да пиша много-много.Но при мен и няма какво да напиша,нищо не ми се случва.Само на лекар ходя и пак обратно в леглото.
Коконче,първо ти стискам палци скоро да се похвалиш,че ще ставаш мама.А за кг е много индивидуално,аз съм вече в 8 месец и съм качила 2 кг.Бебето си е с нормални размери,вчера го видяхме пак.Може и да кача още 2-3 кг до края,но знае ли човек.Ама това няма никакво значение.
За свекървите си говорехте.Да се оплача и аз от моята.Не че е много важно,ама все пак ми е криво.Знаете,че съм на легло,заради бременността,един път не е дошла да ме види или да ми помогне с нещо в домакинството.А е пенсионерка,наблизо живее,няма да е проблем да дойде.И същевременно знам,че не  е длъжна,но преди да забременея големи приказки бяха колко ще ми помага.А като бременността е факт и то не много лесна нещата не са точно такива,каквито го описваше.Ама както и да е..поне се оплаквах,че ми тежи.

# 449
  • UK
Валенце, честита ти именничка   bouquet  Hug Жива и здрава да ти е!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug
Ста-ди  Hugпиши мила, нищо че няма кой знае , какво  Hug  А аз се обличам Crazy ще оставя малчо в една приятелка да "учат" с нейното момченце Whistling и после да видим, кой е по-по- най, аз или ендокриноложката Joy
Мари Hug слагат упойки и нищо няма да усетиш, а за страха Hug знам, много добре за какво говориш, аз само като чуя зъби и зъбари hahaha и се гипсирвам Sick Joy Айде, чао ви, по-късно кат приключа Crazy ще се впиша Hug

Общи условия

Активация на акаунт