Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 690
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • планетата Земя
Тъй,опосках си джоланчетата.Доволна съм

Мари,отивай на зъбар.Искай да те работят с упойка.Не боли

Sta_di ,боли от тази незаинтересованост наистина.Но се радвай,че е от свекито,а не от родната ти майка.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 20:44 от Milena___

# 451
  • Талант на 2012,2013 г.
Утре. Записах си час...

# 452
  • ул. "Мечтание"
Умирам от зъъъб...
И от страаааааах... ooooh! ooooh! ooooh!

оле! неприятно! Sad ама не прави моята глупост да "стискаш зъби" и само да става по-зле... така си съсипах 3 зъба, които можеха да бъдат спасени, а аз от страх не ходех... много неразумно от моя страна, но минало-бешало време...

Прегръщам те, да минава бързо!  Hug  bouquet

# 453
Профилактика му е майката на зъбите, профилактика! Аз не пропускам да ходя редовно на зъболекар, въпреки страха. Слава Богу, зъбите ми са добре засега, ама на няколко месеца се виждаме с моя доктор, иначе не знам как щеше да е.
Валенце, честита ти именичка, да ти е жива и здрава!
Ста-ди, не и се връзвай на свекървата, лежи си и си почивай  Hug

# 454
  • Fort Worth, TX
Цитат
Иии каката ни днес е именничка- Бояна! Приемам поздравления!

Да ви е жива и здрава.
Мари, спокойно.Искай да ти сложат упойка преди да почнат.Аз за всичко си искам и сядам с кеф. Laughing

# 455
  • ул. "Мечтание"
Заплес съм голям!  ooooh! Whistling

Честит имен ден на Бояна!  Hug Само с хубаво да й се споменава името! Валенце, да ти е жива и здрава!   bouquet

# 456
  • София
здравейте, момичета...

За килцата приказвате, та вие нищо не сте качили... Как ви се струва два пъти по 30? Първи път дори качих 32 кила, а вторият само 30.... След първото раздане за 3 години свалих 40 кила(-10, бях голям слабур) А след второто ... още търкалям 10-на кила, както казва мъжът ми - ако свалиш повече от 7 - няма да ти отива Mr. Green

Мари..., бях с теб в молитвите си заедно със всички на 2 пъти...

Коконче, стискам палци, да ни зарадваш!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи!!! Здраве и късмет!!!

# 457
Такааа, про4етох ви.
Мар4е 14, и аз да се вклю4а(и мен ме отсвири, ако трябва)по темата за снахите и свекървите.
Та моята идея е, 4е самата тема: Снахи-Свекърви е неиз4ерпаема. И винаги е на мода.
Ако помага-защо помага, ако не помага- защо не помага. А ако помогне- защо то4но по нейния на4ин, а не АЗ както й казах. Винаги е било така. Навремето много се дразнех на свекърва ми. Нормално е-разли4ни поколения, разли4ни навици и т.н. После по4на да не ми пука. Виждаме се рядко, но от сърце. Тя гледа децата за 2-3 4аса и не ми пука как го прави. Важното е да изляза и аз и да не се притеснявам за децата. Преди и на мъжо говорих, дуднех, а сега му говоря и се смея. И той се смее. Трябва да бъдем над тези неща. Важно е оби4та между мъжа и жената, и тяхната взаимна подкрепа.
Имаме именч4ка- да е жива и здрава! Тривиално, но е най- важното нещо!
Ох, пак за киг. и бременности. За 4 год и 6 мес. Забременях и родих 3 пъти. Ка4вам по 10-11 кг. Смъкват се бързо. Естествено, има някои натрупвания, но съм си доволна. Проблема е, 4е ве4е наистина от ЕГН-то си по4ва едно пока4ване на теглото. И нямам движение(особено зимата). Аз искам да променя живота си. Да спортувам, да се храня балансирано. Не, за да изглеждам добре, а да се 4увствам добре.
Ох, нямам ве4еря! Нямам и идея!
Някой да е готвил с амарант? Дали е като киноа?

# 458
 Честит имен ден на Бояна !!!Нека името и носи само здраве !!!
 При мен проблема е, Че имам корем  и искам да го махна   ooooh! ooooh! ooooh! #Cussing out

# 459
И аз обичам да чета книги.Но не остава време от учене на тухли по-право и детето.
ДА ви кажа колко съм замаяна.Вчера съм забравила да сложа нощен памперс на Емил.Днес се събуди мокър естествено.Къпахме се.Успахме се за градина и реших да не го водя днес.
Сега чистим.готвим.И след час 2 излизаме пак за малко летни покупки.
Като ми набележи окото нещо и край.
Смърфче смях не смях водиха ме по-кръчми приятели и там по- 50 гр ме лекуваха.
Аз писах,че ще си вземам.
Но за сега събирам в касата.Не ми е притъпал.Имаме настолен.Лап топа е прецакан малкия като по-малък го поля няколко пъти.Сега работи,но на няколко букви пише по-5.
И аз съм доволна от черната ряпа.
Коконе и аз така.ЗА четене,за гледане в леглото е идеален.
 Joy Joy JoyМиленка спуках се от смях.Свеки като е стройна като табуретка. Joy Joy
А за свекървите съм пас,че ще ви надуя главите яко.
Аз качих 15 .Имам 7 за сваляне.Ама ще си почакат до лятото.
Айде стига с тея килца.И 200 да сме да сме с добри сърца и усмивки. Wink
Креми аз пиша в една друга тема.От там се опознахме и по-късно се запознахме всички.Сега сме като у дома си там.
Валенце нали имаше някакав спрей за деца за това.Пробвай с него.
Стади не се кахари.Моята е от тея.Но си се справям и сама.Смея да твърдя блестящо.За това не искам 2 докато уча,че ми е сложно.А всичко мен чака.Емо беше планиран.Смятам и с 2 да е така.Но да съм завършила и да се занимавам само с децата и домакинстване.
А и така ще имам най-после време за мен.А не кълбо от нерви.Бягане по-изпити,дете,готвене и всичко на мен.
Съгласна съм с mariat важно е разбирателството с мъжа до теб.Роднините на заден план.Скачам лек ви ден!

# 460
  • при късмета
Вале, да й е живо и здраво името и с радост да си го носи
Мари няма начин, трябва да отидеш  Hug
И мен ме е страх, нали ви разказвах как ударих един на зъболекарката.Ама ми е дружка оттогава и при нея ходя.От вратата съм с упойка.
Никой не обича да ходи на зъболекар. Fortuna,на теб ти е лесно, на всички го казваш   Grinning
(да не се разсърдиш, шегувам се  Peace  Hug)
Лус ти как си?
Sta_di, не се ядосвай за глупости  Hug Гледай сега да си почиваш, къщата може и да поседи неизчистена нищо й няма. Бебето ти е най-важно и друго няма значение.
Излизам за детето след малко, ако не ми превземе компа ще ви нагледам, като се върна

# 461
Тити, ти кажи- хвана ли мишката?

Честит имен ден на Бояна на Валенцето и на всички други празнуващи!

# 462
  • София
Благодаря, благодаря!

Леле, ква мишка, страх ме е от мишки! Като бременна имахме в квартирата, бях в 8 месец сто кила жена почти и се качих на масата с една точилка, докато мъжа ми по спешност се прибираше от работа. Embarassed Не знам какво съм очаквала- да пребия мишката с точилката ли, що ли?

# 463
  • при късмета
 Joy Joy Joy Вале, можеше баница да и направиш

# 464
  • София

Не знам - то по-добре, то пак ме боли...
Продължавам да ходя на курс и това ходене ме съсипва...

Това съм аз:

Общи условия

Активация на акаунт