Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 151
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
Луси Hug пиши и на мацката тогава Crazy да дойде, да го види hahaha че инак има голям зор явно  smile3532

# 76
  • София
Луси Hug пиши и на мацката тогава Crazy да дойде, да го види hahaha че инак има голям зор явно  smile3532

Като пристигне, ще й пиша, че има да гУеда У нИбето Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 77
Вале,на една вълна сме!И аз днес правих Кодрит-а.Във фейса турнах снимка даже,ама нещо за сефте го правя и не прецених формата.Като го обърнах и лееееко ми се поразкърши в единия край.

Диетуващите да преминат към следващия пост,моля!!!

Скрит текст:

# 78
Коконче, какви теми четеш ти, верно голям смях в тоя Клюкарник  Simple Smile

# 79
  • UK

Като пристигне, ще й пиша, че има да гУеда У нИбето Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ох, не мога повече  :rotfImbo: rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Бонболинче Crazy видях го във ФБ Blush сега, точа лиги и тука Hug

# 80
  • София
vanichka75, а тук?
http://tiliya.com/index.php?page=shop.product_details&catego … rt&Itemid=206

Извинявай, ако те карам да влизаш натам-насам... Peace

# 81
  • UK
vanichka75, а тук?

Тези продукти на Хималая, няма ли ги по дрогерии и билкови магазинчета? Тук има и в аптеки Марешки Crazyно незнам в Сф, имате ли ,такава верига, той нашто Мики ( В. Марешки) искаше депутат Софийски да става Joy та може да е направил някоя и др аптечка Thinking

# 82
  • София
Какво правите бре, дами?
Помолих, някой да ми даде подробно рецепта , те за туЙ сладкиш, де`т го ядете.  Никой нищо не направи за мен.  Crossing Arms Помолих, точно за карамела да ми се опише, що`т ще го объркам нЯщо. Отговор, нямам.  Crossing Arms
Марешки има аптека в София. В понеделник ще отида и ще проверя за Хималая. Ще се разходя из аптеките и ще видя, какво мога да свърша.  Hug
Що се кикотите....на щъркелите на онази другарка , оф.... ooooh!
И изобщо, къде сте, питам аз?  newsm78

# 83
Марче, липсва ти моабета от снощи, а  Wink
Ние решихме да си купим вила. Имаме много хубава вилна зона около нашия град, доста голяма и с много живущи в нея. Идеята е през пролетно - лятно - есенния сезон да сме там, а зимата да се прибираме отново тук. Така (струва ми се) ще спазим заветното правило - и вълкът сит, и агнето цяло. Защото не може цял живот да се живее при свекърва, не може и без пари къщи да купуваш...
Надявам се само да стане скоро. Колкото по - скоро, толкова по - добре за всички ни.

# 84
  • Пловдив
vanichka75, а тук?

Лус, много ти благодаря!  bouquet  Hug Hug Hug
Поръчах 2 сиропа и ми прие поръчката. Да видим дали ще ги получа.
Коконче, аз в Марешки не ходя, два пъти ми извъртяха много кофти номера и ги зачернах, а сега Магарешки, като стана собственик на буферите направо ги забравих, но ММ беше питал и там нямало.
Марче, да не те разкарвам или натоварвам. Само, ако ти е удобно. Hug
Какви са тези щъркели и лястовици....понякога, като чета из форума се чудя можели да има толкова заблудено хора, сами си създават проблемите, друг път ги съжалявам, а трети път се чудя аз или те са луди.
Моите мъже се зазяпаха в някакъв филм по ТВ и си хапват, ама аз филм с тях не гледам. Не говориш, а  само гледаш това ми е трудно на мен. Утре ще си продължим празнуването, защото филма бил хубав  Shocked. Ще си пусна Сашо Диков, че днес не можах да гледам предаването.
vio, поздравления! Къде се намира тази вилна зона?

# 85
  • София
Марче, липсва ти моабета от снощи, а  Wink
Ние решихме да си купим вила.
Що, бе душа, не беше лошо. Скучно ми е.
Вила, аз съм за, винаги!! Давай бързо, не се мотай. Всичко, което може да се купи като имот, винаги съм ЗА. Да ти кажа, аз съм имотна другарка. Така ми се е случило. Но, всичко което съм придобила по - късно е на мое име оформено. Категорично!! Даже с фиктивна продажба, да ми е сигурно. Не зная какво ще ме "задуха" някой ден.  Аз да си имам....
Ти, със свекърва ли живееш...не е много приятно, нали?  Но ти си компромисна, аз зная.
Ваничка, изобщо не ме притесняваш. Щом съм обещала, ще проверя.  Hug

# 86
  • Пловдив
marche14, благодаря!  bouquet
Относно имотите мнението ми се припокрива с твоето. Да си вържа питомното, да не гоня дивото. 
Ясно е, че ще остане на Илиан, в дупката няма нищо да занеса, но искам да си прекарам остатъка от живота достойно и без излишни нерви.

# 87
  • София
marche14, благодаря!  bouquet
Относно имотите мнението ми се припокрива с твоето. Да си вържа питомното, да не гоня дивото. 
Ясно е, че ще остане на Илиан, в дупката няма нищо да занеса, но искам да си прекарам остатъка от живота достойно и без излишни нерви.
Точно!  Heart Eyes

# 88
  • София
Марчеее, не ми се сърди, душке, чак днес те прочетох....станала съм в 5 часа, защо- нямам отговор!
Ето ти тук снимка и под нея рецептата- божествен сладкиш за любителите на крем карамела:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4911409420518&set=a.2 … ype=1&theater

# 89
  • София
Ау, Валенцето, какво чудо тоз сладкиш - ще се пробва задължително... Само да съм малко по-добре. Вчера спах почти цял ден с прекъсвания за по 1-2 часа... и цяла нощ... Какво ми става..?

Добро утро, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт