Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 392
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
Незнам за градусите, но си е студено. Луси, къде се губи днес?   Thinking

# 181
O Коконче лош ден така го приеми.Имай вяра и всичко ще се подреди.
Мари дай боже все хубави новини да споделяш!
Дарил Не се ядосвай всичко се нарежда при теб лека по-лека.Майките все нещо мрънкат.Но не ни мислят лошото.
И при нас е студ 3 дни бичи яко парното.Искам слънце и топло.
Креми не бой се вкъщи е така. Все някой нещо не яде.

# 182
  • UK
Тите Hug Аз бях гладна и се наплющях  Mr. Green

# 183
  • Талант на 2012,2013 г.
Ше готвя. Ма познайте какво...зелен лук пържен с яйца и люти чушки... Laughing Whistling

# 184
  • при късмета
Върнах се без инциденти  hahaha като ми тръгне така та .....
Май ще си правя прощъпулник(така ли се пише newsm78), не че не ми е правен, ама ей на, не помага  hahaha даже ми казаха какво съм щяла да хвана (не е за пред хора) hahaha
Отивам да правя вечерята, досега се борих с една акула и сега ще я панирам Laughing
Много обичам пържени яйца с каквото и да е.Люто обаче не близвам

# 185
  • Талант на 2012,2013 г.
Де е Марчетоооооооооо

# 186
  • Талант на 2012,2013 г.
Цял ден не се е вясвала.

Не може така. Sneaky

# 187
  • София
Здравейте !
Бях на пореден доктор. Сериозен, не че другите до сега бяха несериозни, ама на....Страшен проблем имам. Гръбначен.  От там идват и тези жестоки болки. Може и всеки момент да се парализирам. Предстои ми операция на гръб.стълб. Няма да влизам в подробности, но този път нещата са изключително сериозни. Не зная все още,  какво ще предприема. За сега съм на лекарства, но доктора не очаква , че може да ми помогнат. Много съм закъсняла. Не, не боли кръста, другаде имам болки..... smile3518 Точно така изглеждам сега,  като това емотиконче....
Мари, преведох малко пари по твоята сметка. Този път са по- малко, много съжалявам. Ще мисля за вас. Това е от мен.

# 188
Марче , Hug
Дано всичко се нареди при теб!

# 189
  • Талант на 2012,2013 г.
Марче... Hug Sad

# 190
  • Пловдив
Много студ, много нещо...В Пловдив така се затлачело в Родопите сигурно вали сняг.
Аз ще правя качамак, тази нощ хич не ми беше добре и ми се провали менюто за днес.
Коконче, вярвам, че ще се наредят нещата.
Мари, дребното си го поръча миналата седмица.
Малкото диване ме ядосва.... Embarassed ще се говори на високо равнище.
Марче, много съжалявам. Горе главата! Вярвам, че всичко ще мине добре. Hug
Ще гледаме цяла вечер тенис....

# 191
Точно така изглеждам сега,  като това емотиконче....

Сигурно си неприятно изненадана, но имаш диагнозата нали?
Ние сме тук да те подкрепяме и съм сигурна, че всичко ще бъде наред!  Hug

# 192
Мари, радвам се на новия ти аватар, пълни ми сърцето, като знам как и защо си слагаш аватарите. Peace
Марче, мъчно ми стана за теб.  Ти си боец, доколкото те познавам за краткото време откакто те чета.  Hug Пращам ти много положителна енергия, всичко ще се оправи. Вярвам!

# 193
  • UK
Мари Hug какво е това меню бре за сефте чувам Crazy пържено па и с люто ooooh!
Марче14 Hug защо така, ох много силно гуш от мен!
Хана Hug прочетох те в една др тема, дано стане за работата Peace
Мама Коко Hug добре се, че отчете, да не те мислим Joy Къде е Миленчето ни newsm78?

# 194
  • при късмета
Марче, най-важното беше да се знае какво е. Вече знаеш и дори да не е добра диагнозата, щом сега стоиш права, така ще бъде и занапред. Лошото е, че доста са те забавили, доколкото разбирам, а това е важно да се хване навреме.
Повярвай ми мила, знам колко страшно звучи, от личен опит. На 20години бях като ми се парализираха краката за първи път и по-голям страх в живота си не съм изпитвала. Имам такава деформация на гр. стълб, точно там където са дископатията и радикулита, че са затиснати нервите които движат краката и това ми състояние е перманентно. И на мен ми казваха, че ще се влошава, а вече 15 години си се движа почти нормално. Е не съм се излекувала, ама и по-зле не съм станала.
В Горна баня, гръбначен хихург ми е препоръчван от колега с голям опит и близък, няма да ме излъже. Само да се сетя как се казваше този професор, веднага ще ти дам името да си проучиш.
 Hug
и както ти е казала Куини, ние сме с теб

П.П сетих се - професор Панайот Танчев, погледни отзивите за него и тук
http://www.doktorite.com/

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 20:46 от мама-коко

Общи условия

Активация на акаунт