Предпочитам добрите стари книги аз. Имам предвид хартиените. И от компютъра чета, ама не е същото. Таблета пък хич не ми е удобен за четене. Сега мислим един Киндъл да си вземем, ама още от сега знам, че няма да е същото като истинските книги.
Аз към антибиотиците пия и по една шепа хапчета, аман от болести. Какви са тези вируси и грипове тук, какво е това чудо?! Около нас всички са или болни, или са го боледували тежко... 
Ние имаме ай-робот от почти 6 години, приятел ни го докара от Хамерика. Галено му викаме Хуанита, защото почти всички прислужници в латиносериалите се казват така. 
Гледай да не й се връзваш, я, кажи как върви апартамента?
На всичкото отгоре пак вдигнах температура. Уф, казах ли вече аман?! 
, ще станеш известна!

ар!
Ама и аз съм една "баба", хем не ми е съвсем мое, хем съм влюбена в него, а си представи, някой ден да имам мое си внуче....ами, аз ще им го взема да си го гледам, щото те са некадърни за таквоЗ нЯщУ. 
Ако ще е само за четене на книги, има една друга джаджа, наречена електронна книга, която е много по-удобна за тази цел. Първо е по-евтина и второ, най-важното, не натоварва очите при четене, точно както една истинска книга. Таблетът свети като компютър и натоварва и уморява очите. Ние сме с Киндъл и съм много доволна. Свалям си книги от читанката, изборът е голям. Минус е само това, че няма новите заглавия, но пък спестява пари от купуването на книги и място в библиотеката. Ако боравиш с чужд език, може да си сваляш и от амазон.ком - там има много безплатни, а новите заглавия са платени, но например за два, три долара. Минус е, че са на чужди езици. 

знаеш ли какво научих четейки тук насам натам... Не съм го пробвала, но много пък са доволни.
Опитй пък...