Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 690
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Мама-коко, чакам "Най - щастливото дете в квартала" на д - р Харви Карп. "Сиела" скоро я издадоха на български, не знам дали има и месец.
Предпочитам добрите стари книги аз. Имам предвид хартиените. И от компютъра чета, ама не е същото. Таблета пък хич не ми е удобен за четене. Сега мислим един Киндъл да си вземем, ама още от сега знам, че няма да е същото като истинските книги.

# 376
Ето ме на линия отново.  Laughing Вече сме си у нас в Бс, първо минахме през нашите, където мама ни нагости със сармички (мляс, мляс) и след това се прибрахме да почиваме. После дойде сестричката ми на гости и заедно гледахме Като две капки вода. Много се забавлявах, ама пусто не мога да се смея като хората, така ме болят мускулите от кашлицата.  Cry Аз към антибиотиците пия и по една шепа хапчета, аман от болести. Какви са тези вируси и грипове тук, какво е това чудо?! Около нас всички са или болни, или са го боледували тежко... Shocked

Марче - готина баба си! Я ми кажи сега тоз доктор как така реши, че ти трябва операция на гръбначния стълб? То сигурно имаш изследвания, ама досега никой нищо и накрая хоп, че и парализа те чакала?! Защо не поискаш още едно мнение, ама от чужбина? Например Германия?  newsm78

Коконче - имаш стиснати палци не само на ръцете, но и на краката!  Praynig Ние имаме ай-робот от почти 6 години, приятел ни го докара от Хамерика. Галено му викаме Хуанита, защото почти всички прислужници в латиносериалите се казват така.  Laughing Доволни сме, пускахме я през ден и винаги събираше мръсотия. Доста помага в домакинството, не се колебай, ако финансите го позволяват. Също ако имаш въпроси, на разположение съм!

Мари - молим се всеки ден!  Praynig

Лус - надявам се постепенно всичко да отшуми, но моето правило е никакви пари на лекарите. Много порочна практика е това.

Дарилче - нали знаеш, че майките знаят най-добре какво е правилно?! Wink Гледай да не й се връзваш, я, кажи как върви апартамента?

Куини - голям сладкиш е твоят малкият. Леле, ако го набарам, ще му изям бузите! Пу-пу! Peace

Да не ми се сърдят другите, че поименно не ги споменавам, пак ще се върна да чета.  Hug Hug На всичкото отгоре пак вдигнах температура. Уф, казах ли вече аман?!

# 377
Ако обикаляш често има.Но на мен взе да ми омразва на моменти.Ходя само ако имам нужда от нещо.
 Joy Марче и аз искам торта Simple Smile
Смърфче аз с 20 50 гр ракия се лекувах в бг.Смях не смях ама само с хреми минах тая зима.ДА не ме чуе дявола,че отиде...
Айде красотни лека нощ.

# 378
  • София
Аз чета в момента Яж, моли се и обичай.
Бестселър уж, ма нещо не ме грабва.
Взимам си книги от библиотеката.

Марче, направо виждам бъдещата ти снаха в темата за свекървите hahaha, ще станеш известна!

# 379
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, мили мои ненагледни... Hug Heart Eyes Flutter

# 380
Добро утро, момичета!
Днес съм кукнала в тъмни зори, явно вече е време да сменяме времето  Wink
Малко по диагонал ви изчетох, но разбрах че трябва за стискам палци на Коконата, да честитя на патерица рожденика на Марчето, а и добре дошла на Нощни - радвам се, че пак наминаваш.

Сега ще си пусна едно кафе и ще се развъртя да изчистя, че от утре детето е ваканция, а с него не ми спори много чистенето.
Спорен и усмихнат ден от мен!

P.S. А какъв сняг има тук...ужас. Ще взема да напиша писмо на Дядо Коледа, току-виж се излъгал да мине отново.

Марче, направо виждам бъдещата ти снаха в темата за свекървите hahaha, ще станеш известна!

Mr. Green Права е Валето. Ама ние ще те поддържаме, няма да се плашиш  Whistling

# 381
  • при късмета
Добро утро,
ще пращам детето при тези от вас, които имат сняг.Вчера ме пита "Мамо, защо пак е студено, а няма сняг, искам сняг"
Хрумна ми, че отдавна не съм правила прясно зеле със свинско и сега се хуквам да го взимам.
Приятен ден момичета и дано се постопли

# 382
Добро утро и от мен!
Гледам за книги си говорите. В момента 4ета Г.Гарсия Маркес - 100 години самота. Много смешки, но понякога не я схващам. Имената на героите се повтарят(дядо-внуци, чи4о-племенник, а и блинаци има, които си сменят местата и ги бъркат ), пък и са столетници, а и такива небивалици има. Предпо4итам истинска книга( да ми замирише на стара хартия). Преди нея беше автобиографията на Марлене Дитрих.
Днес ли беше  рожденника на Валенцето? newsm78
Смърфи и аз искам сърми4киии.
Мари/Карма- готин ават Hugар!
Мар4е 14, пожелавам ти скоро да си истинска баба! Няма да обръщаш внимание на болките и ще гледаш бебето! А снахите как оби4ат таквиз свекървииии!
Ангел4е, ти в4ера си си хапнала малко хляб-егати прегрешението! Моето беше двойно- разбирай 2 филийки(е, верно 4е беха 4ерни и ръжени), ама обилно маназани с Нутела.
Ина4е мъжо до сега не ми е казал, 4е се срамува от мен. Ама аз се срамувам
 от себе си. Пък и нали сме дребни и двамата, та го докарваме на едни и същи кила. Това за мен е голямата ми драма. И все го карам да яде по пове4е, та той да ка4и.
Аз днес няма да готвя, но вие ако забъркате нещо пишете, та да имам идеи за утре.

# 383
  • Талант на 2012,2013 г.
Това е стааарият ми аватар. Heart Eyes Носех го преди много време...

# 384
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Ние със Сашо сме готови за разходка само дето се чудя накъде да хванем пътя.
Мама Коко, мерси за линка.Открих страхотни неща за четене, но като свърша започнатото.Аз също съм чела всичко на С.Ш., но като мине определен период препрочитам по някоя книга.От утро до здрач си я имам от години и не само нея.ЧЕСТНО КАЗАно предпочитам да чета в ел.вариант , щото после книгите ми заемат мн място и събират прах.Налага се да се носят на село, щото ме е жал да ги хвърлям.Това е единственат причина да предпочитам този им вариант.
Коконче, таблета си е глезотия отвсякъде.Обаче си вземи някой средна ръка , а ако имаш възможност и по-скъп с по-добри параметри.У нас имаме 3 таблета, на 3 различни марки ,на 3 различни цени.Преполагам се сещаш кой работи най-добре. Mr. GreenНе че другите не работят, но им трябва повече време да зацепят и така.Аз лично си обичам най-много настолния комп.Няма такава машина.Специална сглобка с изключителни параметри.Супер бърз отвсякъде.Монитора ни е голям и с кеф си гледам филми и чета форума.

# 385
  • Fort Worth, TX
Искам и аз такава баба Crossing Arms
Ще имаш, ама да знаеш, че сме и досадници големи. Все нещо знаем повече от другите. Аз си признавам.  Peace Ама и аз съм една "баба", хем не ми е съвсем мое, хем съм влюбена в него, а си представи, някой ден да имам мое си внуче....ами, аз ще им го взема да си го гледам, щото те са некадърни за таквоЗ нЯщУ. Mr. Green
И после ще бъдеш оплюта на първа писта в темата за свекървите. Mr. Green

# 386
Добро утро, красавици! Много кашлям и не мога да спя... Cry

Мариат - 100 години самота ми е любимата книга. За първи път я четох в гимназията, на испански език и оттогава съм си влюбена в него. Аз казах ли ви, че съм завършила испанската в Бс, ама преди цял век, та затова сега си го припомням на този курс в Богота. Срам голям, ама езикът лесно се забравя, като не го използваш.  Embarassed

Мама коко - гледам, че си търсите таблет, ама не разбрах за какво ще го използвате?  newsm78 Ако ще е само за четене на книги, има една друга джаджа, наречена електронна книга, която е много по-удобна за тази цел. Първо е по-евтина и второ, най-важното, не натоварва очите при четене, точно както една истинска книга. Таблетът свети като компютър и натоварва и уморява очите. Ние сме с Киндъл и съм много доволна. Свалям си книги от читанката, изборът е голям. Минус е само това, че няма новите заглавия, но пък спестява пари от купуването на книги и място в библиотеката. Ако боравиш с чужд език, може да си сваляш и от амазон.ком - там има много безплатни, а новите заглавия са платени, но например за два, три долара. Минус е, че са на чужди езици.

Ето линкът за читанката - http://chitanka.info/

Ангелче - не се вманиачавай на тема диети. Едва ли си качила сто кила по време на бремеността, а и това не е най-важното. Сега кърмиш и си гледаш бебка, не му мисли много. На плажа има мадами всякакъв калибър, да не ти пука. А ако мъжът ти ти прави някакви забележки - направо му показвай вратата, този човек явно няма да се оправи.  ooooh!

Тити - това за алкохола и свеки вчера ми го разказва. Бута ми в ръцете антибиотика, ама вика: Защо не вземеш да удариш едно малко уиски, знаеш ли как ще те оправи? Това става в 9 сутринта. Joy

Мисис Л - де го този сняг? Брррр Nature Snowman

Валенцето - не съм чела тази книга, а само съм гледала филма. И много ми хареса. Когато отидох да го гледам, изобщо не знаех за какво става въпрос, мислих си, че е поредната романтична комедия с Джулия Робъртс, а то ...Сега го имам свален на компа и си го пускам от време на време - особено частта Яж.  Heart Eyes

# 387
  • Талант на 2012,2013 г.
Смърфиетка, Hug Heart Eyes знаеш ли какво научих четейки тук насам натам... Не съм го пробвала, но много пък са доволни.
За кашлицата става въпрос.

На палеца от вътрешната страна редиш семки от люта чушка ама прясна да е и залепваш с лейкопласт и така спиш.

Четох че много помагало.

Знам ли?!? newsm78 #CrazyОпитй пък...

# 388
Мари - лепя семките на палеца на ръката ли? Иначе лесно изглежда, поне не трябва нещо да се пие, маже в гърлото и т.н. гадории.  Cry Досега никога не ме беше удряло на кашлица, все с носа имах проблеми, голям отврат е това кашлицата... ooooh!

# 389
  • при късмета
Смърфи, не си търся таблет(няма да му се разсърдя де  Mr. Green), чета на компа, макар, че предпочитам книга.Ще разгледам какво има и в твоя линк.Да се оправаш, ей  Hug
Креми, там пуснаха от преди месец и аудио файлове с приказки и са доста. Моя не може да стои на едно място и да слуша компютъра, предпочита да му чета от книга, ама на твоя може да му е интересно.
А любимата ми книга си остана "Шогун".Чела съм и "Тайко" (не е на Клавел, на японски автор, не ми запомних името)и навързах японската история за 300 години.
Сложих зелето да се готви и сега си чакам една награда от куриер.

Общи условия

Активация на акаунт