Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 690
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • планетата Земя
Нощни очи,плюс 17 кг си от изписването с първото ли?

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 20:41 от Milena___

# 406
  • UK
Нощни очи,плюс 17 кг си от изписването с първото ли?Ако смятам така,аз съм плюс 23 кг.
#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked малей, какви са тея кг бе хора #Crazy аз смятам да съм по-скромна с + 3/4 Joy

# 407
  • София
Лелее, Марчето ни е сърдита, как да и се извиним сега!?

Ай стиа с тия килца Mr. Green. Аз кат съм 90 квода кажа. Като забременях бях 87, тъй чеее. обаче  след като родих децата се докарах до 107. Сега съм доволна, дебела и красива!

# 408
  • планетата Земя
Коконче,който може си го може  Joy
Смяташ да качиш 3-4 кг за бременността ли?Нема да стане душо,но ти си мечтай.После шЪ рИвем заедно колко сме дебели  Hug

Е,кво да кажеш?Че си добре.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 20:41 от Milena___

# 409
Марче, ти си като моята свекърва.  Hug Във форума трябва да има и тема за разбирателството между снахи и свекърви.  Heart Eyes

# 410
  • UK
Защо се е обидила Марчето14? newsm78
Миленче Hug миииии да Mr. Green аз имам познати качили по толкова, та и аз искам Crossing Arms кат тях Joy

Марче - готина баба си! Я ми кажи сега тоз доктор как така реши, че ти трябва операция на гръбначния стълб? То сигурно имаш изследвания, ама досега никой нищо и накрая хоп, че и парализа те чакала?! Защо не поискаш още едно мнение, ама от чужбина? Например Германия?
Това го обмислям, но е сложно при мен. Всързано е с много неща. Не, казах , повече няма да ви натоварвам с моите неща. Темата ни е за разтоварване. Всеки си има проблем. Аз само споделих в момент на слабост. Благодаря ви за вниманието!
Марче, добре че не си ми свекърва!  Joy hahaha
И после ще бъдеш оплюта на първа писта в темата за свекървите. Mr. Green
Истината е, че малко ме познавате и затова така говорите. Може би щяхте да сте от щастливите снахи , които имат такива обгрижващи свекърви, включително и обичащи. Аз, обичам за глезя, да се раздавам и го правя с пълната си сила. Изключително компромисна и възпитана. Живяла съм в такова семейство и никога не бих си позволила да засегна някой, който е дошъл в моето. Влюбена съм в синът си, и не бих му причинила нещо лошо. Така, че завиждайте .  Grinning В състояние съм да върша всичко което ми поставят , като задача, само да съм от полза. Раздаваща съм до болка.  Някой нещо да ми каже.....???   Crossing Arms А, темата със свекървите, за мен е зачеркната завинаги.  Peace
Сърдита съм ви!
МАРЧЕЕЕЕ 14 ЕЛА И МИ СТАНИ СВЕКЪРВА, БАБА, КАКВАТО ИСКАШ, АЗ ТЕ ИСКАМ!!! Пари давам за една такава свеки/баба Crazy като теб  Hug newsm51
Еееех защо не съм мома Софиянка  Crossing Arms Joy
[/color]

# 411
  • UK
Марче, ти си като моята свекърва.  Hug Във форума трябва да има и тема за разбирателството между снахи и свекърви.  Heart Eyes
Не само във форума, в живота изобщо Crossing Arms

# 412
Ейооооо!

Какво си правите вие, освен че пак бистрите килограмите?  Mr. Green
Аз съм голяма лакомия, това ми е проблема на мен. Ям докато ми е вкусно, а не докато се наям, плюс любовта ми към хляба става неочаквано добра комбинация.  ooooh!

За свекървите мога да кажа, че колкото и да си мислиш, че си добра и всеотдайна и либерална, не се знае как ще те приеме отсрещната страна, тъй че мъжките майки не знаем какво ни чака ...
И аз имам такива изцепки - ако го поискала, защо го поискала, ако не го поискала, защо не го поискала, луда работа ...  Tired

Ох, отивам да храня звяра, че стана обяд.

# 413
  • при късмета
Аз нямам свекърва, но пък усилено тренирам за такава  Mr. Green (шегичка  Laughing)
Много харесвахме майката на мъжа ми, ама сме били деца, сега не знам как щеше да е. Но около мен имам 2-3 потресаващи примера, та виждам как не им е лесно. На мен ми писна да повтарям на майка ми да престане с акълите, вече даже не я отразявам.
Куини, току що ометох филия с масло и шарена сол
Нощни очи, ти ли беше пускала преди една снимка на една безкрайна поляна с дъга? Я, я пусни снежна
Моя люляк вече е лилав, като цъфне хубаво ще ви го покажа.Чакам и карамфилчетата

п.п Щях да си загоря зелето докато си дрънкам с вас  ooooh!

# 414
Коконче, не ги слушай тези твои познати. Според мен е невъзможно да се качат за цялата бременност само 4кг. Виж, ако са 8, по-съм съгласна.  Peace

# 415
  • UK
Момичета от свекърви до свекърви има разлика голяма, нека не дискутираме темата, явно наистина Марчето14 Hugне ни разбра и ни се обиди! Пък аз, не мога да трая, когато някой ми е сърдит Rolling Eyes Crossing Arms
Мама Коко Hug ама аз я виждах мацката, дето ги качи Mr. Green само толкова, те си бяха точно бебето плюс водите и туй онуй Thinking

# 416
  • София
Аз нищо че съм дебела- първата бременност качих 7 кила, втората-10.
И аз мисля, че Марчето наистина се обиди!
Марче, всичко беше на шега, не го взимай навътре, моля те! Hug

# 417
  • в сърцата на децата <3
Марчееее  Hug Hug Hug
Идвай при мене душо - свекърва, леля - хич не ме интересува - всякак те взимам   bouquet

Какво пак подхванахме темата за свекървите? Моята не е лоша жена, всичко прави с добро намерение. Ама нали знаете - пътят към ада е постлан с добри намерения  Mr. Green Иска да направи нещо жената, обаче нито знае как, нито пита. А и е от онзи тип - флегматични хора, само с маниера си ме дразни, аз съм точно обратното. Ама стискам зъби и това е...
Коконче - 4-5 кг след като родиш е напълно нормално. На мен ми останаха за сваляне 3, но искам да сваля повече. Защо ли? Щот съм перфекционистка Grinning

# 418
  • при късмета
Мама Коко Hug ама аз я виждах мацката, дето ги качи Mr. Green само толкова, те си бяха точно бебето плюс водите и туй онуй Thinking[/color]

newsm78

# 419
  • планетата Земя
Коконче, не ги слушай тези твои познати. Според мен е невъзможно да се качат за цялата бременност само 4кг. Виж, ако са 8, по-съм съгласна.  Peace

Да,и според мен.Че то самото бебе,матка и плацента са повече от 4 кг.
Минимума е 8-9 кг.Имам две познати,които качиха толкова.Възможно е,но човек трябва да си узапти лакомията,което на мен не ми се отдава

Общи условия

Активация на акаунт