Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 690
  • 729
  •   2
Отговори
# 465
  • Fort Worth, TX
Благодаря, благодаря!

Леле, ква мишка, страх ме е от мишки! Като бременна имахме в квартирата, бях в 8 месец сто кила жена почти и се качих на масата с една точилка, докато мъжа ми по спешност се прибираше от работа. Embarassed Не знам какво съм очаквала- да пребия мишката с точилката ли, що ли?
Така като чета си е супер смешно обаче сигурно не ти е било  до смях.Не знам защо , но това е първата реакция на жените да се качат нависоко.Принципно, ако имаш рефлекс и не си страхлива нищо не пречи мишката да бъде размазана с точилката.Аз откакто гледах онова предаване  и прочетох тук за мишката направо съм изтрешяла да не влезне някоя във вкъщи.Днес даже проверявах отдушника в тоалетната  и стигнах до извода, че от там може да се промуши малко мишле, но плъх няма да може. ooooh! ooooh!

# 466
Люси, много готина снимка  Hug Добре се забавлявате на този курс  Simple Smile

# 467
Вале, честита ти именничка!   bouquet Да си носи хубавото име със здраве!

Аз днес май козунак ще правя за първи път в живота си!  Rolling Eyes Ако не се получи вие сте виновни!  Mr. Green

Аз си мисля, че съм публикувала, а то си седи и си чака написаното ми.  Mr. Green Докато се усетя вие сте минали на друга тема.  Crazy

Ама голяма борба му спретнах с това тесто. В козуначената тема четох, че трябва да се меси по 40 мин., обаче аз издържах само 30! Егати му и тестото, направо съм скапана!  Tired Все едно с друга свиня съм се борила!  Mr. Green

# 468
Лус, страшна си! Hug
Да не си объркала курса и да посещаваш такъв за аниматори по крайбрежните курорти?
Изглеждаш много добре, следователно още малко и ще си напълно здрава!
Куини, козунак се прави лесно. особено, ако е с маята на Доктора и си я сложиш без предварително втасване, директно в брашното. От необходимото брашно оставаш малко(ако е необходимо да добавиш). От те4ността- по същия на4ин. Малко захар разтваряш в пр. мляко и малко слагаш директно в брашното. И майката му е месене на топли4ко. Ако ти лепне тестото мажеш ръцете с олио, а не добавяш брашно!

# 469
АЗ уж предварително почетох в козуначената тема, да се образовам като за първи път, пък ще видим. Суха мая ползвам и аз, обаче си я активирам преди това, някакси не ми е красиво да я метна директно в брашното.  Rolling Eyes

# 470
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит имен ден на детенцето на Валето... Hug

# 471
  • UK
Завърнах се wavey
ами, какво да кажа за жената Mr. Green учи, ама има още, над какво да наблегне Joy Казва ми, ами ние тука нямаме машина (тя е в частен МЦ) пуля се и се опитвам да асимилирам чутото , викам си брех ма...му каква машина Thinking Аз и казвам, на ехографа, няма ли, да ме погледнете ( за Щитовидната жлеза)? Тя , ама ние нямаме тука машина #Crazy rotfImbo rotfImbo
Питам я, поне хормони, няма ли да ми пуснете? Отговора, така като ви гледам hahaha амиииии добре ми изглеждате Crazy Joy
Казвам и, че съм сложила бая КГ отгоре си и не се свалят Whistling отговори ми, оооо ама в този зимен сезон всички качваме кила ooooh! Joy мале думи нямам  #2gunfire Crossing Arms
Взех малчо от игра Crazy целия мокър, айде в банята да го изкъпя, влизаме Joy затварям вратата и ме гледа и се крие зад паравана с хавлиите, викам излез Blush  нали ще се мием, ааааа аз да не съм гледала rotfImao rotfImao rotfImao
И пак имаме едни влаковеееее  Joy

# 472
Куини, Куини, не така! Правила съм бая козунаци, питки, тутманици!
Стигнах до този извод. И сега ще ти каза защо!
Сухата мая е бързоактивираща, т.е. втаса бързо. Ти ако я активираш първо с те4ност и разбъркаш със тестото, после то втаса(маята зна4и втаса втори път). После пак месиш и пак оставяш да втаса(за маята това ще е трето втасане). Така тестото ти може да превтаса. А и като правиш за първи път и изпуснеш тестото, да знаеш 4е няма да се полу4ат нещата.
Пак давам само насоки и съвети!
А Мар4ето 14 беше дала плънка за козунак. Много добре зву4еше! Потърси я. И при козунаците я беше дала.Аз помня!

# 473
  • ул. "Мечтание"
Кокончеее.... каква е тая брееее!  Joy Кифла с кифла... ooooh!

# 474
  • UK
Кокончеее.... каква е тая брееее!  Joy Кифла с кифла... ooooh!
Ендокриноложка  Rolling Eyes

# 475
  • ул. "Мечтание"
А, надали... като те чета какви ги е дрънкала...  Joy ooooh! направо си е трагично Sad

# 476
  • UK
А, надали... като те чета какви ги е дрънкала...  Joy ooooh! направо си е трагично Sad
Ми аз затуй скромно Crazy са произнесох, че има ОЩЕ какво да учи Joy

# 477
  • ул. "Мечтание"
 Hug

хилотя си се тука с вас... ама да бях се поне клонирала, та някой да ми свърши работата вместо мен  Crazy

# 478
  • в сърцата на децата <3
Честит празник на детнце, Вале   bouquet

Мишки?!? Не ми говорете, аз с такъв дребен добитък не се занимавам  Mr. Green Преди много години - била съм на не повече от 8-9, есента на село с братовчед ми (1 г. по-малък) чистим варели от старото зърно. Ама варели от петрол, можем да се съберем двамата с него прави и да не стърчим! Та баба и дядо ни бяха възложили да изгребем старото зърно, за да сложим новото. В някои варели имаше по 2 шепи на дъното, други - до средата, имаше и пълни (това и важен момент). Както си чистим и в единия варел със съвсем малко на дъното - отваряме и там - ПЛЪХ! Ние в един глас "Бабооо, бабооо, ПЛЪЪЪЪХ!" Баба на 500 метра от нас - пере на мивката в двора - помислила, че плъха е в някой пълен варел ни вика "Дръжте гооо! Идаааа!" Аз изобщо не се замислям, а изпълнявам - навеждам се във варела и сграбчвам плъха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гадинката обаче се извъртя и ме захапа по пръста, изпуснах го и избяга... Идва баба - няма плъх, моята ръка цялата в кръв. А дори не бях разбрала  hahaha hahaha hahaha И до ден днешен имам белег, доста ме беше гризнал гадината, имах дупка в нокътя... Нямаше телефони тогава на село и нашите разбраха след няколко дена, почти ми беше минала раната. Майка щеше да припадне, натовариха ме в колата и айде в спешното. Доктора голям смях, искаше да ми слага против бяс инжекция, но татко каза, че най-много плъха да го хване бяс от мене  Mr. Green И си беше прав човека  Joy Та - страшно няма, не се мре от туй животно!

# 479
И са какво се оказа,  Кокон4е, вместо да си сложиш някоя маска и да седнеш пред компа ти избра компанията на ендокриноложката......... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт