Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 148
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Лека нощ и от мен

# 316
Цитат
Ина,   и ти ли си фенка на Чаги, а?!  
Рая, и питаш?! Той и Юсуф са ми любимците обожавам ги просто.  Heart Eyes
Вани, лека нощ и от мен.  Hug
ще ти отговоря в стил Фериха-Ханде
дръж се за Юсуф, обичай го не го наранявай, защото Емил няма да те погледне дори да преспя с половин Турция  Mr. Green
Шегувка  Hug

# 317
Цитат
Ина,   и ти ли си фенка на Чаги, а?!  
Рая, и питаш?! Той и Юсуф са ми любимците обожавам ги просто.  Heart Eyes
Вани, лека нощ и от мен.  Hug
ще ти отговоря в стил Фериха-Ханде
дръж се за Юсуф, обичай го не го наранявай, защото Емил няма да те погледне дори да преспя с половин Турция  Mr. Green
Шегувка  Hug
Joy Joy Joy

# 318
Тъй като не съм си вкъщи влизам за малко и излизам за което се извинявам.
Ей опасни сте Чаги по листо няма ли без листо че да го видим най накрая на сериите на някой не на всички си откроява.

# 319
кака е тук беееее,ама Ча не ме остава да пишаааааа Whistling

# 320
ай бе аз имам без листо...ама си е МОЯ

# 321
ай бе аз имам без листо...ама си е МОЯ

ей адашке сподели  newsm03

# 322
Лека от мен  Hugче ме цепи главата #Crazy

# 323
Роси,  Hug
Скрит текст:
Тук всичко си пише: Как да поставите картинка в мнение? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

МЕРСИ  Hug

# 324
хайде лека и от мен ..
отивам да изгледам до края - 67 еп.

# 325
  • Pleven, Bulgaria
Иве,айде сега то вече не остана какво да се крие Mr. Green споделяй с дружките си
Чудно ми е до края на сериала в на ЕМир сърцето ще остане ли място за още фенки newsm78

Вани,Рени,Ивета лека
Рени да ти го пратя да те излекува от главоболието,той ги може тези неща

# 326
Имам запитване в 45 епизод където Мехмет бие Фериха ми е интересно едно нещо как го направиха толкова реално като цяло тоз бой само 2-3 пъти го гледах тъй като не издържам да я гледам така.И някой има ли някаква информация от тази част.

# 327
абе не е много щастлив на снимката...мен ме няма че да ви впечатли...така да се каже е в спокойно състояние Joy...ама като ми се радва ехееееееее Whistling

# 328
Лека вечер  Simple Smile

# 329
  • У Диспансера ...♥♥♥
Днеска много сте кротки,изчетох ви за нула време този път,не знам аз те ли си бяха виновни ,кой повече,кой по малко,лично аз смятам че Емир се стараеше повече от нея,да имаше си и той трески за дялане но полагаше много усилия,и когато се сдобриха на рождения ден на Корай,сутринта като закусваха Емир и каза,никога няма да позволя да замълчим отново.Той преглътна такива неща,тя също наистина ама за него нямаше майки,нямаше бащи,най важна беше Фериха за него,дори когато постигна това за което се бореше толкова много,а именно да стане равностойна конкуренция на баща си,той пак се отказа ,което тя не можа да разбере от прибързаните си изводи,отказа се заради нея отново,не случайно майка му и баща му казаха,че само един човек може да спре Емир и това е тя,а тя какво направи,разведе се с него без въобще да го погледне,отказа се от него без да се замисли че без него не може да живее,Емир знаеше че без нея няма живот и затова се бореше и отстъпваше заради нея,и тя наистина много страда Руя,шамара,но мъж с такова его като неговото никога не би и простил тези неща,които тя му стори,беше твърда само срещу него,а и тя сама го каза на всеки друг прощавам бързо и ми минава,само на теб не мога.Стана много дълго,но се отплеснах.За мен Емир беше по големия боец в тяхната връзка Peace

Общи условия

Активация на акаунт