Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 188
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Марги  bouquet

С тоя годеж незнам Rolling Eyesне мога да се поставя на тяхно място за да ги разбера #Crazyна места в Турция заради тази снимка в списанието биха я убили ooooh!В Езел на един от героите /Тефо/видяха сестра му че си говори с един по възрастен от нея Rolling Eyesи заради честа на семейството я застреляха #Crazyв друг момичето го ожениха два пъти понеже единия брат умря и традицията е да се омъжи за другия ooooh!да не почнела кръвната вражда пак #Crazyнемога и неискам да ги възприема тези техни обичаи традиции и тем подобни ooooh!Казвам си че ако съм на мястото на Фериха паля гуменките и бягам #Cussing outда ма не съм и незнам как бих реагирала Rolling EyesРадвам се че не съм се родила в такава среда Laughingа със сигурност тези неща ги има и в реалниям живот ooooh!

# 286
  • в подножието на планината

Вани,  love001

Роси, Hug

# 287
Марги, аз не съм го гледала много пъти, но до моемнта в който се събраха след катастрофата разбирах действията на Ферия! Оттам нататък ми беше много странно поведението и......или по-точно от сватбата им!
Пропускам времето в което Емир я наказваше, но отново се откриха!
Говоря за действията На Ферия след сватбата........толкова чакано, толкова искано, но не можа да му се налсади. За мен е необяснимо ( казвам е, защото смятам да го гледам още много пъти) нейното държание: вместо да се отдаде изцяло на любовта си, тя помрачи тези страхотни дни с мрачни мисли за семейството си.....които не го заслужаваха!

След това отново: това глупаво извинение: оставам заради другите! И винаги това твърдоглавие и инат.....точно те не им дадоха възможност да изживеят любовта си!
Кои са те?
Според мен ФЕмир са си виновни, че оставяха другите да им чертаят пътя, а те безмълвно го вървяха наранявайки се един друг.

имах предвид твърдоглавие и инат!
Да те са си виновни, но просто на мен лично ми беше много странна нейната реакция особено след сватбата им!
 Simple Smile

# 288
  • In a surreal moment!

Що за тик  е това облизване на устните...опитах се да преброя , ама все не успявам да стигна до края , заплесвам се  Mr. Green

# 289
# 290
Благодаря  Simple Smile

# 291
Роси добле дошла Hug

ИКСИ Hugти така ли си или си под прикритие newsm78

# 292
Рени,  Hug тези годежи по принуда и аз не мога да ги разбера.  ooooh! Наистина трябва да се радваме, че не живеем в такива среди и хората около нас не мислят по такъв начин, по който повечето турци мислят.  Rolling Eyes Труден живот живеят жените там, нямат ги за нищо. Държат се с тях като с вещи, каквото каже мъжа - това ще става. Как ли пък не..  ooooh! Нещата там започнаха да се пооправят, но за жалост все още ги има тези неща.

Роси,  Hug добре дошла.

# 293
Ох с нетърпение чакам 28 епизод

# 294

Що за тик  е това облизване на устните...опитах се да преброя , ама все не успявам да стигна до края , заплесвам се  Mr. Green

ей пусто да остане ще се наложи да се научи турски  newsm78
нещо за характера на хазал ама какво де ???? Thinking

# 295
Фериха в планината с Емир някак си я беше страх и за това след като се ожениха тайно не правиха кекс аз си мисля че заради тази причина да не бе да я заведат на преглед при генеколог а другата причина е заради онази нощ когато и двамата удариха дъното.
Майка ми ме пита веднъж нали даваха там да пазарят с Шерифе нощници и други неща и майка ми вика дали ще има шанс да я използва викам и таз бяла нощница 2 пъти ще я облече и нищо няма да се получи най-добре да е мкакто си е облечена че тез бели нощници нещо не и се иска да ляга с мъж. Майка се спука да се смее .Ама то не е смешно.

# 296
  • в подножието на планината
Клоди, Hug сега ще напиша нещо, но твоя пост ме предизвика да го направя... Rolling Eyes на мен този свят, в който живее Фериха мога да кажа, че ми е познат до известна степен...Е, в малко по - различен вариант...и ако кажа, че в България има такива места, където има такива традиции като това да омъжат момиче насила, защото ще опетни честта на семейството си, сигурно няма да повярвате, но има... #Crazy

# 297
Скрит текст:

Що за тик  е това облизване на устните...опитах се да преброя , ама все не успявам да стигна до края , заплесвам се  Mr. Green
То и аз честичко си се облизвам, но чак толкова често колкото Чаги не.  Laughing Но пък е много сладък. Heart Eyes

# 298
Цитат

Laughing

# 299
Здравейте всички  wavey

ИКСИ, като каза и аз се заплеснах по това облизване на устните  Laughing

Момичета докато сте на тема музика знаете ли песента от Хилс която я пускаха .

Имам спомени, че тази песен relax - чето може да я "изпее"   Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт