Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 128
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
 Joy как с кой с Дамян  Mr. Green бяхме на лов за кръвчица  Twisted Evil
Скрит текст:

# 406
Добро утро Hug Hug Hug

Както каза Релакс много спите Laughingкво е това нещо  Naughtyайде на физзарядка Mr. Green

Ганушка Hugблагодаря за Халилудко Mr. Greenдобре ми дойде и после на сватба Снежи ни покани Laughingабе супер беше Mr. Green

Цитат
Тази вечер мислите ми са наопаки, но се замислих за Фериха, годежа и това, че се противопостави на майка си и отиде при Емир. От позицията, в която е Фериха и като знам в какъв свят живее, мисля че това противопоставяне беше за нея един вид геройство, колкото и странно да звучи, ако в този момент Зехра беше решила да не прикрие пак дъщеря си и баща и и брат и бяха разбрали какви ги върши, не мога да си представя какво щеше да и се случи. Връщането на село и побоя щяха да са  най - малкото наказание за нея. ooooh!
+1

И пак опираме до традициите им #Crazy Емир е по борбения да ама той и всички покрай него са с европейско мислене Peaceа  от нейна страна Фериха е само момиче на което не зачитат мнението Rolling Eyesтя мислеше че ако му каже истината той ще се откаже от нея Rolling Eyes Като решиха да я сгодят тя вече трябваше да се дърпа от Емир за да го отдалечи от себе си Rolling EyesДа той страда но най ми е жал че се обвиняваше за всичко без да знае че не е виновен Rolling Eyesа после що не я изслуша а отиде при Пигита #2gunfire поне това можеше да направи #Cussing outФериха я оправдавам за всичко до сватбата Peaceпосле техните знаеха че са избягали заедно майка и я подкрепи Peaceама тя не да не казваме че баща ми болен пък после да не му станело нещо #2gunfireе кво ше му стане на тоя Чепик Sickтой имаше поне 9 живота ooooh!колко пъти се хваща за сърцето как пък един път не се гътна Mr. Greenно после ми хареса как научиха всички в болницата че са женени Joy

Аз за мойта душичка колко скандали съм имала с майка ми и имам още ooooh!само да каже нещо и скачам #Cussing outама мойте разбирания са едни а на Фериха други Rolling Eyesи затова я оправдавам  Laughingтрадициите обичаите закостенелите разбирания са водещи в тяхното семейство Rolling Eyes
А Фериха що се дърпа за тоз годеж не можах да разбера Mr. Greenаз щях да съм така newsm44 newsm03 Mr. Greenмного глупаво момиче Laughing

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 07:37 от НадуФка

# 407
Joy как с кой с Дамян  Mr. Green бяхме на лов за кръвчица  Twisted Evil
Скрит текст:
Суперрррр Party

# 408
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Добро утро,големи ранобудници сте,Релакс не го оставяш на мира тоя Дамян значи,Ренка от сутринта ме разсмя Joy Joy  9 живота имал чепика,наистина все за сърцето се хваща,Халдун два пъти се хвана и колко бързо си отиде човека,там когато го пазеше и мен много ме ядоса,и вижда че я тъкмят за Левент бей и пак си мълчи,и Емир чака милия,и докато му се обади и е пред прозореца и,то голям живот така.Колко време отлага,и така и не намери момент да каже на чепика,пак Джансу се намеси.На мен също ми хареса как научиха всички,а Юнал с това неговото име Сарафолу направо беше смешен Mr. GreenИ  аз и се чудя какво се дърпа за годежа ,с лупа да го търси такова момче,тя какво толкова се заблехоса по тоя ми ти Емир наистина апталка Joy Joy Joy

# 409
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде мерси мила Hug Hug Hug.Сега така се ядосвам,снощи ми спряха тока и уж ми стоеше не затворена програмата в която пиша превода,сега щракам да продължа,няма нищо.еееееее 30 мин. на вятъра,сега пак отначало ще почвам,тъкмо бях превела частта в която Зехра се сбогуваше със старата си любов #Cussing out #Cussing outНе ми е за другото ми се бавя,което не ми харесва #2gunfire

Ти ли превеждаше от гръцки???? Защото аз имам друг проблем - в 45 епизод има непреведени сцени (или преразказани), ако ги има на гръцки и можеш да помогнеш  Praynig Или ако някой вдява поне малко турски. Гледах сцените хиляда пъти, но колкото и да се зоря...не мога да ги разбера какво си казват  Joy  Joy

Нервирам се вече, защото само заради тези сцени не можем да завършим превода  smile3511  smile3515
  Сега видях че си питала,кажи коя сцена по точно и ще се разровя да потърся,ама аз от тия субове къде ли не търсих от 2ри сезон има само 19 епизода,как ги смятат не знам обаче 11 еп.субовете им отговарят на 35 еп.,така че 45 може и да го няма,ама кажи все пак да видим какво ще излезе newsm78

# 410
Ирка Hug  bouquet ееее трите Халилудки рано рано на крак Laughing

# 411
  • У Диспансера ...♥♥♥
Само да чуя Халидулко и скачам,да не изтърва нещо за него все пак Hug Hug

Чаатайките още спят,после нямало го ми вие го проспивате,после се оглявате,ето ние не спим и държим Халидулко здраво,здраво Mr. Green

# 412
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
  Така ставам като чуя ,че се споменава Халилчо Mr. Green

# 413
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
   Joy Joy Joy

# 414
Скрит текст:
  Така ставам като чуя ,че се споменава Халилчо Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
   Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

Малко да му се порадваме че после от Чатай ще ми призлее Mr. Greenа и като се събудят другите да се разсънят по бързо Mr. Green

# 415
Добро утро!  Hug

Систъра,Рени,Ирка  Hug Ранобудните ми те Simple Smile

Ирка,май ти са нови гащите,много ми харесват,много хубав ФЕмирски момент!  Heart Eyes

# 416
Добро утро!

Рени  Hug, Вани  Hug, relax  Hug,

Ирка  Hugтъкмо бях решила да ти пиша. Те са няколко сцени. Едната е след първата брачна нощ на Гюлсюм и Корай. Тя му е приготвила закуска и нещо говорят. Ако намериш тази серия, ще ти пиша на лични кои са останалите. Дано да успееш да помогнеш  Praynig

# 417
Добро утро момичета!
Неможаш да ви изчета толкова сте бързи с темите  Laughing  Laughing
Имам още марко работа и не ми остава време да влизам, а трябва вече и да се пребирам,че ще ме изгонят от вкъщи.
Относно Джан, като характер не бил лош човек, но постоянно имал все някакви луди и идеи,
все някакви далаверки въртял - партньорите му вдигнали мерника още преди историята с наркотиците , а те били вече капака и след този случай окончателно решили да се разделят с него.
Това в общи линии разбрах от моите познати.
Ето една снимка на Чаги като ученик
Скрит текст:

и една в мола в магазин "Армани"
Скрит текст:

Весел и спокоен ден на всички!!!
Ако имам после време ще се чуем пак  love001  love001

# 418
Деа, благодаря за инфото,което споделяш.  Hug

Незнам,този Джан не го познавам,но самото му излъчване някак ми е неприятно,а и всичките неща,които се случиха покрай него и нещата,които каза за Джейда и историята с наркотиците честно казано не ми изглежда като добър човек.  Peace

# 419
Ето една снимка на Чаги като ученик
Скрит текст:

Различава се доста от съучениците си  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт