МАЙската дружина с нова тема догодина!

• 51 279
  • 345
  •   1
Отговори
# 120
Thank`s
10.05.2010 - ELEANA

# 121
  • Русе
 Hug Привет момичета!
Радвам се ,че имаме нова темичка. Grinning
Нямам търпение да пожелая на Севдето и Алексчето,лека и безпроблемна бременност.Чудесна новина!  bouquet
На пропуснатите рожденици пожелавам да са безкрайно щастливи! Grinning
При нас нещата са добре.Бойко е приет в училище по изкуствата с пиано,за Кардам чакам още момента за записване на градина.На есен и двамата с песен! Joy Най-накрая и аз да видя ,какво ще правя със себе си,че нещо зациклих имам нужда от рестартиране! Joy
Вени,кой е този магазин,където може да се върне колелото после?Има ли интернет страница?
Целувки на всички,като знам ,че има нова темичка ще поглеждам по честичко! Mr. Green

# 122
Здравейте, малко беше натоварено при мен, та не съм писала ,н е съм чела, само бегло погледнах, че Маделикс е извадила датите и ги добавих на първа страничка.

Джулай ще те добавя и теб Simple Smile

Нека бъдат здрави всички сладки, хубави майчета, които пропуснах да поздравя за РД Simple Smile

Успех на пробващите за трето лапенце, стискам палци да се похвалите скоро Simple Smile

# 123
  • Русе
Честит рожден ден на днешната петорка!Да са живи и здрави и попътен вятър в игрите,мечтите и пътечките по които поемат! Hug   newsm59

# 124
Прекрасен АТИ, честит 3-ти рожден ден! Нари , обичаме ви Heart

# 125
  • Под кленовите дървета
ЧРД на Ати и на Габче!
Да са живи и здрави, гордост за родителите си!

По повод детското парти, за което ви казах, че ще организираме - нека желаещи да ми пишат на ЛС, за да не пълним темичката със спамове Simple Smile

# 126
Честит рожден ден на трето МАЙската банда:

Криста,Кристиян (на мама Данли),Дара,Габриела,Емилиана,Жасмина,Кристиян (на мама qilemak),Деян,Пламен,Галин

Нека да растат много здрави,весели,щастливи,обичани и усмихнати  Hug Hug Hug

# 127
Честито на всички сладкиши, които вече са на цели 3  newsm59
Да са здрави, здрави и пак здрави!!!
Да са щастливи и игриви, мъничко и диви  Mr. Green

Набързо да се оплача от пловдивската система за градините - чакам аз от два месеца класиране на 7-ми май
В сайта има календар на събитията и пише класиране на 7-ми, днес вече не издържам, няма резултати и им звъня, ми то това класиране било за ясли. Много ми е любопитно майките откъде трябва да гадаем... Сега чакаме 22-ри  Praynig дано сме вътре

# 128
  • София
Честит рожден  ден на Йоанка, Калоян, ЙоЙо и Анжела! Да са живи и здрави порасналите мъници! Весел празник  Heart Eyes   bigdance2

Криси, успех с градината! Да се похвалиш после  Praynig

# 129
Здравейте, и аз пропуснах да почерпя на 10-ти. Влизам с малко закъснение... и ние вече сме на 3   ura
Сега намерих време след тортите, хвърчащите балони и свирките в градинското парти.... Прочем, имахме 2 торти, защото дъщеря ми е родена на Р.Д. на мама (нейната баба)..... чисто съвпадение и голяма радост  Sunglasses
Обичам ги и двете безкрайно много!  Hug

Бъдете щастливи всички!   bouquet

# 130
  • Под кленовите дървета
момичета, да запазвам ли маса за 1.06?

# 131
  • Пловдив
Честито на рождениците от предните дни!

Крис, и аз го чакам това класиране, но си знам, че няма да ни вземат на първото със сигурност  Tired Направо не ми се мисли...

# 132
  • София
Честито на голямата 15то майска банда рожденици!Както и на всички други пораснали дечица през отминалите дни
Да са живи и здрави, безгрижни и волни игри им пожелавам :*

и за майчетата, родили чудните дечица Simple Smile

Вени, не знам някой писал ли е, аз съм навита да се съберем. Според мен пиши тук какво се случва... Какви пари е кувертът и какво включва, от колко часа е и т.н. Simple Smile
Ники оправи ли се?

# 133
  • Под кленовите дървета
Мисля, че писах, ама съм отвеяна, така че....
Това е страницата на събитието:
https://www.facebook.com/events/447856735302962/

Цена на куверт:
Куверт 1: 20лв. /-20% = 16 лв./ 1 бр. Дете + 1 родител
Куверт 2: 30лв. /-20% = 24 лв./ 2 бр. Дете + 1 родител
Всеки закупил куверт до 20.05.2013г.-20% е отстъпката от цената!!!
Само с предварително закупуване на куверт!!!
Последен срок - 25-ти Май 2013г.

В цената влиза блок маса с хапване, приготвено на място, детски Ди Джей, дискотека, аниматор, подарък за децата и по чаша вино за родителите Simple Smile

просто да знам, дали да запазвам маса, че първоначално го говорихме, но потъна като идея, а 25.05 ми наближава, да знам дали ще пазя маса или тц Simple Smile

# 134
Вени, аз съм с две деца и малко в повече ми идва.Извън София, трудно ми е за транспорт.
Защо не се съберем на 1-ви юни в някой парк?

Общи условия

Активация на акаунт