МАЙската дружина с нова тема догодина!

• 51 284
  • 345
  •   1
Отговори
# 135
  • Под кленовите дървета
От към транспорт има бусче, което взима майките с децата, които нямат коли, от метростанция Сливница и после ги връща Peace
При всички положения, аз ще съм там де, просто нали го споменах по-рано и имаше питания, затова пак повдигам въпроса Hug

# 136
Привет момичета! Hug

Честит Рожден ден на всички дечица, който съм пропуснала! Бъдете живи и здрав и много щастливи!

Вени, ние отпадаме за партито. Hug
Много ми се идваше да се видим, но нали ходя на английски и се отказа че нямам право на отсъствия повече. Sad Да споделя че ходя на този английски по програмата "Аз мога повече" и съм супер разочарована, само май си изгубих времето.

Аз нещо съм тръгнала да търся нова работа, нещо ми омръзна в тази Банка никакво развитие, а в кол центъра човек и отпуск не може да си вземе. Cry

# 137

И ние пораснахме Heart Eyes Това е нашата торта, която чакаме от Нари Simple Smile
Пожелавам му да е здрав и все така мил и добър батко

# 138
Честито на всички пораснали дечица днес и на другите които празнуваха предните дни! Да са живи и здрави и много да ви радват   bouquet

Нелка, успех с търсенето на нова работа. Дано да откриеш нещо което те удовлетворява.
Силве, тортата е разкошна.  Grinning

# 139
Честито групичка пораснали дечица, да сте здрави!

Искам една питанка да ви отправя - то по-скоро към мами с по-големи дечица.
Видяло се е, че ще трябва да вадим трета сливица - лекарката каза, че сега или наесен е най-добрия момент за тази работа. Чудя се обаче тъй като съм чувала, че извадена трета сливица пак израства. Моля споделете всичко, което знаете, че нещо съм се притеснила срашно
Мисля си евентуално за сега да я махнем, че наесен детска градина, нови приятели и да не й дойде в повече всичко, но да не би да е малка още не знам

# 140
  • Под кленовите дървета
Момичета, някой скоро ще поръчвали от спортса?

# 141
krischana, аз съм с 3 извадени сливици. Доколкото знам са ги махнали и трите, точно защото ако се махне само третата после пак израства. И толкова с познанията ми по въпроса. Сега доста се спори колко е редно да се маха въобще, при мен си заслужаваше. Стискам палци на малката буба.

# 142
Здравейте, момичета - кокичета  Simple Smile Честито на всички скорошни рожденици и нека да са здрави и усмихнати   bouquet

И да ви помоля да вземете отношение по един деликатен въпрос  Rolling Eyes Моят син успя нааааай - накрая да махне памперса - преди около два месеца и половина. Вкъщи няма проблем - тоалетната, гърнето. Но в детската градина отказва да ходи до тоалетна и лелките се виждат принудени да му слагат памперс, защото иначе стиска цял ден  Tired  ooooh! Казва ми, че го е срам от лелките  newsm78 и .... ще си пишка само вкъщи при мама. Ако не бях се видяла в чудо, щеше да ми е смешно  Stop Има ли някоя от вас опит с подобен бойкот?

# 143
  • София
Да - същото. Вкъщи е ок, но в градината стиска, стиска и изпуска. Проблемът е и в акането - първата му работа като дойде в къщи е да отиде до тоалетната и да я свърши. Будя го по - рано сутрин, за да си я свърши в къщи, но мойто е от редовните /2-3 пъти на ден/. Питам го защо стиска в градината - лелята се карала и започва да ми размахва пръстче, както прави лелята. Явно при него се е получил стрес. Мисля си, че лелите не са се карали точно за ходене до тоалетната, явно е имало ситуация, която нещо не е се доразбрала от майчето ми и се е получил този стоп.  Настоях в градината да се върне памперса, макар че навикът от отказ на памперса е налице, но другото не е ок. Няма и неискам да си уврежда бъбреците, заради единия памперс или затова да е без него. Доволна съм, че от септември ще е в друга градина, ще е по - голям и ще разбира повече. Според мен ще го израсте, не го правя на проблем, защото за мен е по -важно да е здрав, другото сам /и с моя помощ/ ще си го осмисли с времето.

# 144
Ехооо! Ети ни и нас!

За пампитата: отказвайте на лелите да им слагат пампита, така след първото напикаване ще се засрамят едно хубаво и следващият път ще си кажат ... поне така мисля! Grinning

# 145
  • София
Именно от засрамването идва и блокажа - моето дете стиска до последно, не яде, не пие вода, защото го боли коремчето от стискането. Говоря за пишкане. Не желая да провокирам бъбречно заболяване, поради натиска на всяка цена да махнем памперса. Когато е болен и се гледаме в къщи не слагам никакъв памперс, ходи си до тоалетната сам, обслужва се, няма проблем, нещата се случват естествено, без драма,  без да се обръща внимание на действията му. Но вече в градината - блокаж. Мисля, че не трябва НИКАКЪВ натиск и ситуацията ще се преодолее от само себе си.

# 146
Имам си герой, Мири вече е без 3-та сливица Simple Smile Милото  ми детенце, сега може да спи, диша и яде със затворена уста! Няма да описвам през какво мина, защото важното е , че сега е добре.
Пожелавам на дечицата с 3-та сливица, ако е наложително да я махат и да се оправят бързо!

# 147
Силве точно за третата сливица питам и аз - ако имаш време  пиши всичко, че другата седмица ще да е нашето вадене

Иначе да се похваля - днес излезна класирането, приети сме с първото желание дори, сега остава да мисля с адресната регистрация как ще се справя  Sad и другите работи дето вече не са ми изрядни

# 148
Силве, радвам се че всичко е минало добре. Тъй като и ние имаме същият проблем моля те сподели на л.с. и къде сте я вадили. Браво на Мири. Hug Heart Eyes

# 149
Операцията беше в ИСУЛ, тъй като там имат интензивно за деца. Оперира го д-р Попов завеждащ отделението за деца. Постъпихме с 1 огромен списък от документи(направления, тестове за упойки, кръв, кръвна група, консултации от педиатри  от лични лекари...ужас) приеха ни , оперираха го и и на следващият ден го изписаха.
Операцията беше кратка, с пълна упойка, махнаха му 3-тата сливица и му пробиха ушите с разрез( там имаше течност и не чуваше) , лошото за мен беше след операцията.Много трудно и бавно излезне от упойката, мята се , вика , удря не ни разпознаваше, стенеше от болка, кървеше през ушите, носа устата..кошмарна гледка.Всичко това отмина за 4-5 часа
Сега вече е добре и всичко е зад гърба ни Praynig
Успех на следващите герои Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт