) искат да купуваме играчки и други "необходими" неща. Та ще видиме колко ще ни одрусат - театри, празници и т.н. Носиме си задължително чашки еднократни, тоалетна хартия, салфетки и течен сапун. С Марти сме купували телевизор за тяхната група, но интересното беше, че на следващата година се преместиха в друга стая - телевизора обаче не 
На нашите искат празни шишета за вода, водата се доставя от Общината! Тоалетната хартия и сапунът също. Колко щедри са само, чак да не повярва човек!!!
Децата си ползват хавлиени кърпи за бърсане на ръце от вкъщи, които ни дават в петък с пижамките за пране. Искат само мокри кърпички, които стоят при учителките. Миналата година е имало запушване на канализацията - човекът е казал, че ако го викнат пак с такъв проблем, няма да дойде. Извадил е стотици мокри кърпички.. било е ад...
Нат, за леглата и аз повдигнах въпроса
да не купим тази година легълца за тази стая, а догодина да я сменят. Нямало.. да видим. Големите са на горен етаж, странно ми е как ще стане тази работа като пораснат мъниците. Аз също се цаних за родителския актив/колектив, каквото е там. Повечето родители изглеждат нормални, е, кукундрели не липсват и тук..
Но реших, че по-добре да следя какво се купува и т.н. Особено сега като дойде ред за коледни подаръци...Театър - два пъти месечно, по 3лв. (обясниха ни колко ни е изгодно
Като гледам така, навсякъде почти едно и също. Само си мисля, за толкова години не трябваше ли да се е подменило всичко в градините.

Сигурно в училищата не е така ...
чакам я с отворено портмоне
Андрей има артикулационни нарушения и няколко звука не може да ги изговаря - ходиме на логопед. Изказването й, че децата говорели на диалект (казва примерно "оди" вместо "ходи"), а тя много държала на български книжовен език - меко казано ме ядоса. Тя, в качеството си на педагог, би трябвало да прави разлика м/у диалект и говорни дефекти
Възмутена беше, че децата казвали "пика ми се"

Не знам вече какъв метод да измисля.
. А и супа не ям от близо 26-27 години насам, точно от детската градина намразих супите и от тогава не вкусвам такова нещо.

,но те сами се обслужват там.