след вчерашната одисея в търсене на дежурен УНГ, с хиляди връзки вечерта уредихме час във ВМА при д-р Дончев, който май завежда оринтоларингологията, УНГ сектор детския.
Почакахме ние и почна прегледа. Детето се държа геройски, майка му щеше да колабира като чу.
Течност в двете уши+намален слух на възпаленото ухо! Излседванията ни ги направи с аудиометър и мини скенер.
Извинявам се за следващото но...реакцията ми беше "WTF защо аджеба, като вкарахме лекарства навреме?". Оказа се, че възпалението е отдавна, лятото заради непрестанната хрема редувахме тонзилотрен и инфлуцид, синекод, капки за нос, още капки за нос, тобрадекс и веднъж Агументин, но за 5 дни.Оказа се, че при инфекция на уши, нос или гърло Аугментин се взима от 7 до 10 дни, иначе само подтискаш възпалението, не лекуваш.
Та така...чакаме да се резорбира течността (90% от случаите) иначе...лошо.
Доктора беше прекрасен и прегледа и мъжа ми и се оказа, че и той има разни ушно-носни красоти, та му предстои снимки на синусите.
Спирито, радвам се за вас, ужасно много! Напоследък все си мисля, че тук оправия няма да има и след 100 години.
Възможно е, мила. Просто ми стана много тъпо...че не ми казаха, разбираш ли?
Ние сменихме ДГ точно заради изцепки от този сорт. Сега Мони е друг човек - сама влиза в стаята и дори ме изпраща да си ходя!

така ли му викате? Много е сладурско! 
.
Да си здрава и още 100 години да празнуваш

. Няма такъв цирк - тази година се размазах от кофти боледувания и нямам търпение да приключи.