Януарче весело се смее ,вече и да гука то умее - 2

• 29 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Боже,Боже аз успях....имам си и линийка newsm62 smile3534 newsm44

# 211
Здравейте и от мен,
За балончето/пъпчицата на лявото рамо - това е белега от битата БЦЖ ваксина, която я слагат в болницата.На 7 месец се прави проверка за белег след БЦЖ имунизацията.На децата без белег се прави проба Манту и отрицателните се имунизират.Пише го в таблицата на имунизационния календар,а на мен ми го каза и личния лекар.
Ние като водим бебко да го боцкат му нося малко мед и слагаме на лепенката на убоденото място,това ми го препоръча мед.сестра, явно меда изтегля болката и топлината от убождането.Веднага като се приберем давам превантивно Ефералган за бебета и бебо е ок.
Лек ден на всички!  bouquet

# 212
Благодаря за отговорите!

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 11:36 от krisi_pisi01

# 213
Еееее Креми , най-накрая! Пу за Косьо! Виж какъв зет ти давам - злато! Ако има и характера на баща си така като му е взел главата - ще види и ще пати сладката Кати  (чак и рима избачках) Laughing

# 214
Тони затова ли си изгонила Коцето в морето, да ти е мирна главата Laughing  Hug
И к'во си ядосала детето, та гледа толкоз страшно.

Креми811 голям бонбон е Кати, пък и ти много миловидна и добродушна физиономия имаш.

# 215
Момичета , недейте така , не съм ядосала детето - гена си е ген! Аз и татко му не ядосвам ама той все така гледа  Innocent

А по въпроса с морето имам щастлива новина , която едва ли ви интересува , ама много искам да ви я споделя. Днес ми се обади Коцето - няма да стои 6 месеца , а само 4 ! Много съм щастлива! Последните две лета все го няма , а това лято ще сме в пълен състав.Даже каза да купувам на малкия "кюспетки на баклавички" да го води на плаж (разбирайте - капана до плажа)  cheers    grinning039

# 216
kremy811 моля те кажи как направи линията  аз всичко опитах да слагам на този подпис е нестава и не сподели ми моля.............................

# 217
соел копирах първия линк и го сложих в моя профил на подписа ми.Тони аз като ти казвам,че е хубава момата вервай ми,а и аз съм готина Embarassed и ще си живурка момчето ти с тъща като мен.Кости благодаря,мисля и аз че съм добричка,или поне се старая.  Hug

# 218
късно цоп и от мен  Wink

# 219
момичета, само да вметна, незнам точно къде но по-напред прочетох, че като се заголи главичката на пишлето някаква педиатърка препоръчала превантивно мазане с гентамицин...не слагайте или поне бъдете внимателни с употребатана широкоспектърни антибиотици без причина(профилактично, това може да доведе до резистентност. което означава, че когато детенцето недай си боже се разболее по-тежко тези антибиотици ставват неефективни. а това от своя страна води до редица усложнения и хронични заболявания. бългрските доктори най обичат антибиотици да изписват, но човек трябва да бъде внимателен.

# 220
Здравейте момичета, благодарим ви за топлия прием, както и специални благодарности на Кости, която ни е вписала и на първа страничка.

Ние тези дни бяхме с тати вкъщи, което автоматично значи, че мама няма никакъв достъп до компютъра, докато не научим обявите от mobile наизуст няма отказване.

Бебчетата на всички са толкова сладки, просто отвътре ти идва да ги нацелуваш по сладките бузки, както най-редовно си похапвам моя мишок, горкият подложен е на целодневен тормоз Simple Smile

AtenaotnA, дребчовците са астрални близначета, като моя бебок реши, че ще прекратява договора за наем две седмици по-рано, терминът ми беше на 29.01.2013, ама не му се седеше на детето, искаше вече при мама и тати.

Аз като ви чета, имам усещането, че  повечето вече спите вечер, ние докато не спяхме през деня и си правихме по 3 до 5 часа паузи през нощта, сега обърнахме режима - през деня между две яденета трябва задължително да спим (храним се през два часа) иначе ставаме много сърдити, а през нощта след 2 часа се будим на всеки час и ставаме най-късно в 6  Shocked Не ми тежи, защото поне коликите минаха и вече сме спокойни през деня, а това ми е най-важно - да не страда бебчо, но все пак добре би било да поспиваме и малко вечер.

Та така, пооплаках се малко, а колкото до упражненията в спалнята и ние не сме ги подновили след раждането, но аз все още имам леки болки от епизиотомията и бариерата ми е по-скоро психическа, но скоро ще трябва да прекратим постите, че ми става много жал за милото.

Хайде от утре отново се затопля и идва ред на дългите разходки  dance Ние, тъй като сме си големи гладници и навън пак си ядем на 2 часа, взимам една тензухена пелена и папаме където се падне да се разреве гладникът. Млако събираме погледите на бургазлии, но когато Атанас иска да яде просто няма как да му откажеш или да го залъжеш, трябва да се яде Simple Smile.

Приятна и спокойна вечер от нас, че Насето ми се кара, че не му обръщам внимание докато ми говори, ей на това му се вика лошо възпитание Grinning

# 221
  • Пловдив
AtenaotnA, страшен поглед вади малкия Косьо Grinning мнооого е готин.
Do_de_gE , felicis и нашия тати не излиза от mobile  ooooh! дори като му говоря нещо изобщо не ме слуша само се съгласява...  #Crazy
За ваксините - на нас миналия ден ни ги биха, но нямаше нищо притеснително. Аз му дадох Панадол още като се прибрахме и лепнах охлаждащите лепенки. Не вдигна температура.
Вече сме 5,660кг и 57см ( +1,220 и 4см ) newsm30

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 18:06 от Gerry.P

# 222
Е най - после ЛЕНТИЧКА Hug

# 223
  • София
За забелването на атрибута-правя леко и плавно от 25тия ден някъде по време на баня ,не мажа с нищо,главичката почти се е показала,човекът определено се кефи на процедурата  Blush

# 224
Здравейте мами!Бих желала да се включа във вашите редици.Отдавна ви следя, но все не мога да събера смелост да драсна някой ред.Ето, че момента настъпи Blush Казвам се Таня, а моята Бамби се роди на 31.12.12 г с термин 29.12.12 или 02.01.13 така и не можах да разбера - Вероника 4100 кг и 52 см, нормално раждане. 
Кърмим се на два часа, аз от време на време се вкарвам във филми дали ми стига кърмата и пия какво ли не, но Бамби плаче по-малко, смее се повече и аз се успокоявам, че стига.
За секса правим някъде от 30 ден, но напоследък не знам защо не мога да се отпусна.

Общи условия

Активация на акаунт