Личи си кое е момиченце,кое момченце.Много хубави муцунки са 

Боже Мейбелиин,къде ги събра тези см и кг?
Щом като си е спокойно бебчето ,не плаче, значи му няма нищо.
Боже Мейбелиин,къде ги събра тези см и кг?
Щом като си е спокойно бебчето ,не плаче значи му няма нищо.
Иначе за наддаването не се притеснявай,съгласна съм с Evana,защото ако се гледа само теорията и на 6 мес. бебоците трябва да са удвоили теглото си...твоето трябва да е 10 кг,което е тегло за едногодишно детенце.

Много са сладки бебчетата по снимките, да са ви живи и здрави 
Биберон залъгалка по същия начин не ще и това е от самото начало така.Вече не знам какво да правя.Сега сме на два месеца и полувина и сме 4,820 като сме наддали 1,4 от раждането до сега.Другото което незнам дали е нормално е миризмата на акито.Промени се в началото на втория месец, седмица след като беше пила антибиотик.Миризмата без да ми се смеете е едно към едно с миризмата на спрема.Не помня дали това беше нормално
Другото е че вече два месеца не можем да се преборим с млечницата.Само езичето е бяло и Дактарина не помага изобщо.ЛЛ ми препоръча да мажа с мед и сода.Стори ми се много неподходящо и не го направих.Вчера на контролното теглене беше друг лекар и той ни изписа Фугостатин, пак според него да продължавам да си кърмя и ако искам да кача калориитте да давам на бебка глюкоза или да включа сокчета между храненията
Ще чакам идеи какво да правя и дали според вас е нормално да качва толкова малко.
Доста е обилно, бях забравила какво е

Коя е ЛЛ на Надето? Аз съм от Д-град, и сме записани при Туртова (тя ми е ЛЛ от както съм родена).Записах малката при нея просто защото съм ѝ свикнала на характера, пък и знам, че когато и да ѝ звънна ще реагира. Малко си кара от едно време нещата, ама аз не ѝ обръщам много внимание. Не дай си Боже, ако има нещо по-сериозно ще ходя на частно предполагам, за второ мнение. Не знам дали тя би дала адекватни съвети и методи за лечение относно твоите проблеми, понеже ние за сега само сме се теглили, мерили и ваксини слагахме и нямам наблюдение... Иначе доста хвалят Ризов, Кокудева и още един, ама забравих как се казваше сега. Кабинета му е до магазин "Лотос" в Толбухин. Стискам палци скоро да се справите с млечницата и да започнете да наддавате повечко! 
Искам само да знам, че бебето ми е здраво не ми пука колко е дебело или високо.Страх ме е да не би това малко наддаване да е индикация за здравословен проблем.При Туртова беше големия ми син преди 18г. и аз не съм сигурна дали ще помогне в случая.Добре че каза за Кокудева ще взема да я заведа на един преглед при нея.Сори за спама момичета 
То не стига, че медът е считан за голям алерген, че и със сода да го смесиш... Ужас!
А глюкоза и сокчета не виждам как ще допринесат за качването на кг.
Ако изпие 100гр сок/вода, това си е 100гр кърма по-малко на ден. Кърмата е хранителна, не водата. Питай го този Чавдаров той колко деца е кърмил?
Аман от некадърници! Може би просто бебка не усвоява добре кърмата. Надявам се, да няма никакви здравословни проблеми!

Много са сладки бебчетата по снимките, да са ви живи и здрави 
Биберон залъгалка по същия начин не ще и това е от самото начало така.Вече не знам какво да правя.Сега сме на два месеца и полувина и сме 4,820 като сме наддали 1,4 от раждането до сега.Другото което незнам дали е нормално е миризмата на акито.Промени се в началото на втория месец, седмица след като беше пила антибиотик.Миризмата без да ми се смеете е едно към едно с миризмата на спрема.Не помня дали това беше нормално
Другото е че вече два месеца не можем да се преборим с млечницата.Само езичето е бяло и Дактарина не помага изобщо.ЛЛ ми препоръча да мажа с мед и сода.Стори ми се много неподходящо и не го направих.Вчера на контролното теглене беше друг лекар и той ни изписа Фугостатин, пак според него да продължавам да си кърмя и ако искам да кача калориитте да давам на бебка глюкоза или да включа сокчета между храненията
Ще чакам идеи какво да правя и дали според вас е нормално да качва толкова малко.
Доста е обилно, бях забравила какво е 

(макар че смесеното хранене най-тегаво според мен),но не да се предлага като опция при първия кърмачески проблем...