Януарче весело се смее ,вече и да гука то умее - 2

• 29 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
AtenaotnA като цена звучи прекрасно  Simple Smile за това което си взела. Къде го тоз ми ти аутлет и дали има други такива ? мерси.

# 466
Добро утро ,момичета   food010

idiotka, ти от Бургас ли беше? По Богориди до СДС-то имаше един магазин с едни лилави котки отвън.Сега пише OUTLET и пак има някви дрехи , но и играчки.Съвсем случайно видях гимнастиката като минавах,не бях влизала до сега. Специално моята беше последната защото пакета го взеха отвън ,а самата гимнастика беше прибрана вътре в склада , не знам дали има и други.

# 467

Добро утро ,

От Бургас съм да. И аз не съм влизала в този магазин  Rolling Eyes Богориди ми е гола и  леко скучна като улица, та принципно я избягвам. А цените в България на играчки и дрехи са ужасяващи - аз лично бoйкотирам когато мога и пазарувам през нет-а от UK / единственият недостатък е по-дългото време на доставка, но пък като промоции и цени ме можем да ги стигнем  Wink /
приятен ви ден    и благодаря за инфото bouquet

# 468
  • Варна
Тони, мерси много за инструкциите. Ето малко снимки и от нас Simple Smile

# 469
  • София
         Здарвейте момичета !
     Тони изглеждате прекрасно с младежа  bouquet,ако знаете как ви завиждам за морската градина ,немога да я сравня с никой друг парк,лятото бяхме на Созопол и минахме през Бургас ...направо не повярвах на очите си ,много ми хареса града.
     Да ви се похваля че вече се престраших да карам ... с моите малчугани,направихме и първата голяма разходка до село (на 1ч. път)-всичко мина по вода за моя радост Grinning
    Чао за сега ,дано да успеем да се видим тази седмица със Софииската група Simple Smile

Мейбалин супер сте !

# 470
Алоха!
и ние се обличаме тъничко за ужас на бабичките...
Иначе ядем, спим, смеем се...
А аз съм една болна-ужас, дано да не заразя бебето, че ми се струва раничко на три месеца да сме с кашлица, сополи и всякви подобни екстр
Ето ни и нас колко сме големи

# 471
Maybelline чудесни сте и каква голяма коса имате и вие Simple Smile

# 472
  • Варна
М дааааа, на нас ни "опадаха керемидите" още миналия месец  Grinning.
Ох,ние сме на другия край на Варна и бленуваме за Морската градина,но не се хващам да пътувам с автобуси още. Спомням си като бременна ми правиха място или мъже, или млади жени,който скоро са били майки, та какво ли ще е с количка  в градския транспорт ooooh! сред този апатичен народ. Чак май месец като почива татко ще усетим морски въздух.

mimik Аз така и не усетих как кихнах върху него докато го кърмя. Още ми е сюреалистично пред очите щото 1 месец беше със сополи /е поне инфекцията бебе само в носа и при мен, и при бебо/,док. поръча да го лекувам само с физ. р-р. О'к ама аз не издържах и му сложих едни силни какпи от който се оправи, та сега сме само с леки секрети и хъркане,но от изживения ужас и от тях се влудавам.

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 13:22 от _Adel_

# 473
  • София
Maybelline прекрасен синеочко  Heart Eyes  mimik много хубава усмихната дама  Blush

# 474
# 475
Към мамите отВарна,някоя от вас водила ли е бебчо при ортопеда в Майчин дом Д-р Живков.Доволни ли сте?Имаме час за др.седмица точно преди да станем на 3 мес.За д-р Райков имам час за след месец,а мисля,че тогава ще е вече късно.

# 476
Пост само да кажа, че ахкам по снимките на прекрасната госпожица на mimik и страхотните, готини мъже на Тони, Maybelline, PETJ22! Редно е да се кажат и добри думи за майките - браво момичета свежи и красиви.

Аз като се върнах снощи от работа, Борисчо се скъса от рев. Вече ми е ясно защо имам такова ревливо бебе - просто по някаква причина не може да заспива, когато е изморен, а се самонавива до рев до посиняване и полудяване. Колкото по-изморен, толкова по шумен, ревящ и неспокоен. Всяко заспиване през деня се предшества от 1 час мранкане или направо рев и после сън - 20 мин. Вече е голямо момче а реве като новородено. Sad

Лек ден от мен!

# 477
Здравейте!
Чета ви, ама все не ми остава време да пиша. А и много забравям. Както се смеехме с една позната явно ендорфина, който се отделя при раждане и който казват, че спомага и за забравяне на болката, на мен ми помага да забравям доста повече неща Laughing
Днес ходихме на консултация. Биха ни и ваксините За очичките ни дадоха нови капки, защото секретите си продължават Sad

# 478
  • Варна
И аз супер се радвам като ви гледам хубавите зайчета по снимките Simple Smile А като си помисля че са минали само 3 месеца от раждането...аз имам чувството, че Мони е с мен откак се помня. толкова свикнах да е с нас Simple Smile

Bella Mama, като стигнеш Пантеона, тръгваш нагоре с лице към Спортна зала и свиваш по алеята в дясно. Там има едни ненатоварени с трафик пътечки с пейчици и има мегдан да се разпищови човек. Иначе и на тези пейки, които са след Хоризонт, посока укрепването на свлачището, там също съм кърмила много пъти. Вашият случай изисква наистина по-специални условия, понеже има калъбалък за манджа Grinning

magnoliq, за какво ще е късно? На нас даже не ни е споменавано за преглед при ортопед, а на приятелката ми педиатъра й е казал, че не е наложително да се ходи, защото при общия преглед всеки месец, той констатира дали има нередности и се налага преглед при специалист. Ако всичко е наред, значи не е нужно да се разкарва детето...

Boubou, казват, че бебетата които са ревливи като малки, пораствали много добри и приветливи хора Simple Smile

# 479
AtenaotnA, още веднъж благодаря  Simple Smile и ние се сдобихме с гимнастика имаше от дългият модел ,по-малък е , но ще свърши работа за няколко месеца. Купихме си и такъв костюм http://www.amazon.co.uk/Child-Float-adjustable-buoyancy-swimwear … ;pf_rd_ied=507846 , ако те интересува от немският магазин малко преди СДС-то от другата страна само за 10 лв /най- малкият наличен размер е 98, питай да ти изровят ако го искаш  Wink /

Общи условия

Активация на акаунт