Януарче весело се смее ,вече и да гука то умее - 2

• 28 959
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Върджин, дундичка е страшна сладуранка, браво и на нея и на мама!  Hug
Има много хубава трапчинка на едната бузка, на другата има ли?

# 646
Цитат
Vessii5
Вмъкни Цитат
Добро утро:)аз също съм за разходката ,много ще се радвам
Гледам,че сте обсъждали темата за НОИ ,че и аз да ви питам нещо,последният ми болничен изтече на 18.04 и сега гледам в сайта на НОИ ,че са ми изчислени и изплатени само дните за март месец,а тези за април ги няма.А предния болничен ,който беше от болницата имаше дни през три календарни месеца и тях ми ги изчислиха и изплатиха наведнъж.Някой запознат ли е защо се получава така?
ами парите за дните до 18 април, ще си ги получиш в началото на май. А за останалите дни от април месец, парите ще си ги получиш, когато ти обработят в НОИ декларацията, която подаваме след болничните. Ама това не се знае кога ще стане...

# 647
Цитат
Vessii5
Вмъкни Цитат
Добро утро:)аз също съм за разходката ,много ще се радвам
Гледам,че сте обсъждали темата за НОИ ,че и аз да ви питам нещо,последният ми болничен изтече на 18.04 и сега гледам в сайта на НОИ ,че са ми изчислени и изплатени само дните за март месец,а тези за април ги няма.А предния болничен ,който беше от болницата имаше дни през три календарни месеца и тях ми ги изчислиха и изплатиха наведнъж.Някой запознат ли е защо се получава така?
ами парите за дните до 18 април, ще си ги получиш в началото на май. А за останалите дни от април месец, парите ще си ги получиш, когато ти обработят в НОИ декларацията, която подаваме след болничните. Ама това не се знае кога ще стане...
Благодаря за инфото Hug

# 648
Запис от мен и бебе Мая Simple Smile

Добре дошла Ava_Adler  Simple Smile

# 649
и аз съм за разходка, утре точно не мога, но за четвъртък съм готова. По принцип излизамкъм 11.30-12.00 и  около 2 часа се разхождам в морската, тръгвайки от Народен юмруки прибирайки се покрай Пантиона

# 650
Bella Mama,прекрасни дечица,ще се радвам да се запознаем и на живо мамите от Варна.По принцип и аз се разхождам в морската .Ние сме на преглед при ортопед утре,надявам се всичко да е наред.Приятен ден на всички!

# 651
Колкото по-хубаво е времето, толкова по-малко коментари има  Laughing

Благородно завиждам на морските мами!  Tired Искам и аз морска градина! Не че тук нямаме хубави паркове, ама да си проявя типично българската черта "да гледам в чинията на другия"  Mr. Green

Като цяло при нас нищо ново няма... Ходим на разходки, докато Дарето спи в количката аз уча по пейките, че изпити ме чакат...   Sick През деня малката е супер спокойна и в къщи си заспива сама, но привечер (към 7-8) е кошмарно тия дни  ooooh! От цялата дандания през деня май се преуморява и "компютърчето" ѝ блокира и не може да заспи, а е видимо уморена, крива, реве... след половинчасово друсане заспива, после изревава в съня си, пак друсане половин час... пак рев... е те така 2-3 пъти докато заспи като хората...  Crazy  Ето и няколко снимки на моята "активна" гимнастичка  hahaha

# 652
  • Варна
Уф, тая гимнастика май е доста изморителна  Laughing Стеле, да ти е все така усмихната и красива, пу-пу Simple Smile

# 653
Здравейте, момичета!

В последно време се позагубих, обаче дойде хубавото време и ние плъзнахме навън.  Wink А и последните седмици ремонтирам зъби, тъй като след две поредни бременности положението се оказа доста неприятно и взех мерки най-накрая.

И аз мисля да се запиша в приветствената тема на новите януарки, но чакам да мине малко време да се понасъберат, че още е раничко за двете чертички или сега почват. Аз моите две ги видях на 26 април миналата година.  Heart Eyes Еййй, колко бързо лети времето. Двете ми чертички сега си спинкат кротичко в кошарката Simple Smile

Някой беше питал за белязката на раменцето от ваксината - нормално е да се подуе, зачерви, даже да изпуска секрет. Това означава, че ваксината е хванала добре. С времето ще мине и ще се успокои. При Митко е така.

Много красиви бебенца по снимките!  Heart Eyes

# 654
Ей Буби , липсваше , наминавай по-често  Hug
А относно белязката ....ако нямаме такава какво следва?

# 655
Ей Буби , липсваше , наминавай по-често  Hug
А относно белязката ....ако нямаме такава какво следва?

БЦЖ се казва ваксината и се проверява 6-7 месец за белег , още ти е рано да мислиш за това Wink
за повече инфо питай ЛЛ, че нямам желание да я/го/ исмествам   Peace
хубав ден на всички ви  Simple Smile

# 656
Добро утро на всички прекрасен ден - само за разходки!
Стели, Креми, Върджин - прекрасни са! Трябва да наточа мацките и да ги снимам с нещо по-представително Wink
За ваксината на раменцето - едната близначка има пъпчица, зачервена и секретираше, другата - няма Rolling Eyes
За заспиването - и ние вечер не можем да се приспим(кошарите ми са люлеещи) и затова ги бутам в количката около половин час да заспят и после ги премествам.

Какви са ваксините на консултацията за 3 мес - ние ще ходим утре?

Поздрави и приятна разходка на всички!

# 657
  • Варна
Адел , какво говориш? За какво става въпрос?  Shocked

gloria_calcar11,

Ами, бебчо бех го оставила посредата на мартака и взех да му изпера якето, а той с гръб и дупе и мяткане на крачета успял да се предвижи. В момента в,който го поглеждам дупето му беше на ръба  Sad и явно е успял да измине"" 40 см така. Не вярвам в такива работи уж, но него ден май го урочасаха и така щеше да стане белята. Той брат ми сподели с мен /друг няма да ми каже Party/ , но аз на два месеца съм паднала от кухненската маса /осемдесетте год. онези високи, дървени маси/ с главата надолу, а съм си о'к. Но си представям как се е чувствала майка ми.

# 658
Ох , аз какво си помислих .... вярно е , че дребчовците вече са опасни и трябва да не се оставят без надзор! Аз взех да си представям че нещо си пречупва кръста или врата и направо изпаднах в ужас! smile3555

# 659
Добро утро от нас с Иринка  Hug
Вчера бяхме най-сетне на консултация и на ваксинка - някое майче питаше какво се бие трети месец - Синфлорикс, против стрептококи.. То и аз не знам всички ваксинки коя-как е, ама си пазя от лекарката кутиите на ваксините.. Май трябва да станаа сериозна, и да почна да и водя имунизационен паспорт  Embarassed
Иначе момата е толкова, колкото на пръв поглед я виждам - точно 6 килца, понесе леко ваксинката - малко само плачка, после си беше ок- нямаше никакви странични ефекти..

Еййй, майчетата по морето вече изтарашиха що морски градинки има, а ние  една борисова не можем да спретнем.. Айде малко организация, кажете кой предпочита сутрешно, кой следобедно, и да направим една срещичка на Ариана Simple Smile

Един поздрав и от нас - девойката тръгна по стъпките на майка си, екстремистче ще я правим Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт