Януарче весело се смее ,вече и да гука то умее - 2

• 28 957
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Еййй, Антри , браво на момата! ТЯ Е МАЛКА , НО ВЕЧЕ ЗНАЕ  hahaha
Да видим кога и моя хубавец ще бъде качен за сефте на мотор.   Joy motor

# 661
  • Варна
Ох , аз какво си помислих .... вярно е , че дребчовците вече са опасни и трябва да не се оставят без надзор! Аз взех да си представям че нещо си пречупва кръста или врата и направо изпаднах в ужас! smile3555
ooooh!
 Praynig На никого да не се случват такива неща.
Аз толкова се изненадах, че като тюленче се е придвижил на гръб толкова много защото ми е първо дете и нямам никакъв опит и исках да информирам другите мами като мен да не се отпускат. Досега го оставях спокойно на леглото ако ми се доходи до тоалет или мия чинии, но това е  и с т о р и я . Дори за малко да го оставям сам го слагам в кошарата, да не ми прави повече изненади.

Добро утро от нас с Иринка  Hug
Вчера бяхме най-сетне на консултация и на ваксинка - някое майче питаше какво се бие трети месец - Синфлорикс, против стрептококи.. То и аз не знам всички ваксинки коя-как е, ама си пазя от лекарката кутиите на ваксините.. Май трябва да станаа сериозна, и да почна да и водя имунизационен паспорт  Embarassed
........................

Един поздрав и от нас - девойката тръгна по стъпките на майка си, екстремистче ще я правим Simple Smile))

Симпатична каскадьорка  Heart Eyes
Тази ваксина Синфлорикс от задължителните ли е или е по ваше желание, защото на нас не са ни слагали такава?

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 12:44 от _Adel_

# 662

Симпатична каскадьорка  Heart Eyes
Тази ваксина Синфлорикс от задължителните ли е или е по ваше желание, защото на нас не са ни били такава?

Аммм.. ми сега?!? Нито аз, нито личната сме луди фенове на ваксините за щяло и нещяло - само задължителното по календара.. Ама ето на - другият път взимам паспорта, и гледам ков какво е..  Следва петвалентната, при нас заради поболедуване малко се изместиха нещата, та дали тази не е запо-ранен период - не знам.. Малеййй, срам - бодат ми детето, а аз не знам с какво и защо  Embarassed

# 663
  • sofiq
Здр толкова е хубаво навън че всички са по разходки да ви почерпя моето слънце днес става на 3м.

а ето и още няколко снимки

с супер прическа, която от само себе си се получи  Laughing

айде леки разходки и ние хапваме и излизаме   Simple Smile

# 664
Лелеее ,Креми , хубава мама , ама това момче - сълзица. Много момичета ще разплаче да знаеш!

А моя хитрец да ви се оплача - в количката не ще, в чудо съм се видяла. Рев докато не го вдигна и като заспи го слагам.Вече започвам да си мисля дали да не слагам летния кош.  newsm78 Да избутаме още малко и го вадя , че не се трае.

# 665
Тони......добре дошла в клуба.И ние сме така с Катерина,в чудо съм се видяла,разходката вече не ми е удоволствие,а мъчение.Трябва да сме само на ръце или е рев до небесата.Хйде лека вечер,че пак реве.

# 666
И ние сме така от 2 дни като излезем навън и започва едно пищене или мрънкане докато не заспи, ако не иска да спи само на ръце млъква Sad. Днес даже му гледах по обстойно гръбчето, защото си мислех, че може нещо да го боли. Но нашата количка няма легнало положение на летния кош Sad. Утре сме на консултация и мисля да пробвам кенгуруто.
Спокойна нощ на вас и на малките съкровища.  Hug

# 667
Ми то днес беше 25 градуса, какви зимни кошове  Shocked . Аз моят дзвер го карам от началото на въздух - такваз ни е количката - открита триколка.
лека и спокойна  Simple Smile

# 668
Тони, обещавам да списвам по-често.  Blush  Hug

Истината е, че трудно намирам време за форума, понеже нали търча след две диванета и освен това съм прилежна в домакинските задължения, или поне се опитвам.  Mr. Green И то, докато сготвя, нахраня и приспя катуна взело, че съмнало...  ooooh!

Митачето засега се държи много прилично в количката - или заспива, или си мълчи и върти очички. Но почти всички в даден период почват да стават нетърпеливи, любопитни, искат да гледат, да стават, така че не се заблуждавам, че все така ще е...

Креми, малкият е страхотен! Пу пу!  Hug

# 669
Ми то днес беше 25 градуса, какви зимни кошове  Shocked . Аз моят дзвер го карам от началото на въздух - такваз ни е количката - открита триколка.
лека и спокойна  Simple Smile

Те така се водят - кош за новородено и летен кош , но това няма нищо общо с температурите.Става въпрос ,че летния кош е този в който се седи седнал  и понеже нашия има и крайно легнало положение може скоро да го сложа него ,че с този който е като коритце (коша за новородено) много го дразни човека че нищо не вижда.

# 670
Аз незнам дали я дразни,че не вижда или просто иска да ме прави на луда.В кенгурото я сложих преди 2 дни,имахме работа по инстанциите и елате да видите,я съм спряла да вървя,я е почнала да реве.Клатя се като луда нон-стоп.Но пък иначе ни направиха снимка за единия от местните вестници Joy,били сме сладки.Медийна звезда става Катито.Като се роди,нали е на бабин ден по стар стил,10 минути след раждането имахме снимка за другия вестник newsm62,луда работа от всякъде.Днес съм решила чак в 3 следобед да излезем на разходка и по възможност да не е спала вкъщи та там да поспи.Всички екстри съм и осигурила,то не е чадър та да не и пече,една камара играчки,пеещи и дрънчащи,като циганска сергия ни е количката и пак се реве.Вчера пях в парка за да мълчи и от близките кафенета се обръщат да гледат Joy,а татко и като се върне от работа усмивки и пак усмивки,иди обяснявай,че ми е стъжнила живота през деня.Хайде лек и хубав ден,че се олях с писането тази сутрин Heart Eyes.Целувки и послушни бебчета.

# 671
Добро утро и от нас:)и ние така мрънкаме в количката,но само като сме някъде на равно иначе имали неравности най му е добре.А с кенгуруто  също гледа и мълчи,но само като вървим,спрем ли на едно място и се почва мрънкане и реване Simple Smile
Мъника нещо май е настинал и днес ще го водим следобед на лекар да видим какво има,че нещо кашля малко и май нослето му  хърка нещо,дано да не е нищо сериозно Sad
Хайде хубав ден на всички от нас Hug

# 672
Ох, момичета, да ви се оплача...Емо от 4-5 дни е много неспокоен през нощта-постоянно върти главичка, тропа с ръчички по матрачето и примрънква. Буди се по няколко пъти и се храним. Преди имаше много хубав сън-лягаме в 10 и заспива почти веднага, после към 2-3(4) се храним и после сутринта. Та аз параноичката взех да се ровя из нета и да чета и реших, че може да е ранна фаза на рахит...после се доубедих, защото забелязах, че се изпотява по време на кърмене и така се стресирах...че днес сутринта рано-рано на педиатър. Тя го прегледа и каза,че освен потенето (за което предписа малко повече Вигантол) няма нищо притеснително и, че сигурно не му стига кърмата-правихме пробно кърмене и той изсука само 90 мл(гр)-тя каза, че трябвало 140...и заключи, че храната не му стига.(забражих да отбележа,че е качил 250 гр за 2 седмици-малко било).  Другта седмица пак съм на мерене-да видим дали качва и да решим дали да дохранваме. На мен ми се щеше още малко да изкараме изцяло на кърма, но...
Въпросът ми е към Пепеляшка-може ли това да е криза на израстването и ако е така за колко време отшумява?

И към другите момичета-някоя има ли подобен проблем?И как с справяте?

Иначе и ние сме така с количката, но разликата е , че Емо никога не я е уважавал... Laughing

# 673
shellfish те в такова чудо съм се видяла последните няколко дни ooooh! И аз си мислех, че може да не и достига кърмата, но като стисна зърното не просто потича, ами направо пръска силна струя на всички страни. Снощи изобщо не съм спала - постоянно мрънкане, суче, дърпа се на гърдата ... идеше ми да я хвърля през терасата Close Сега цяла сутрин я прегръщам и целувам заради тея мисли

Всички сте много готини по снимките - и майки и дечица! Да сте живи и здрави!

Буби липсваше Hug
И Руми се губи. Ма те с тея морски градини, не можеш ги откриеш.

# 674
shellfish, това с въртенето на главичката ту на едната страна - ту на другата, мрънка си от време на време, пъшка една такава  Laughing , понякога мърда и с ръчички, и при нас го има доста отдавна при това..  но като ѝ дам биберона и се успокоява, като се усети, че пак е без биба и пак почва същото...   newsm78 Преди (когато и ние правихме такива големи паузи сън 8-9ч.) беше по-често срещано. За това от 2 седмици само като я чуя че примрънква и я слагам на гърдата. Като в повечето случаи се случва малко преди да наближи хранене, т.е. първия път след 6-7 часова пауза, кърмим се, после след около 2,5-3 часа., пак кърмене и пак след 2-3 часа и вече ставаме ( с усмивка!) . Но никога не се е потяла от както е родена  Peace Та според мен просто на човечето хем му се спи, хем му се яде   Mr. Green и  не може да вземе решение  hahaha Може наистина да не му стига кърмата на бебчо, не се вкарвай във филми (за рахита)  Peace   Май много се обяснявам...    Thinking Успех и другата седмица да кажеш как е минало!  Hug

Кости, ааа сакън!  Mr. Green Няма да хвърляш хубавото дЯте!  hahaha Ако все пак решиш да го правиш, кажи, та да дойда да я хвана ( и я взимам)  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт