СЕДМИ клас - втори срок - 11 тема

• 25 603
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
да, бе, дай сега да истерясат от учене! Нали и те трябва да усетят, че е ваканция! Великденската са едни мижави почивни дни, дето пак ще са затрупани с домашни. Сегашната е последната възможност малко да си поемат дъх преди последната обиколка. Не си заслужава точно преди изпитите да прегорят, защото им  е дошло много без почивка.

# 691
  • София
Да да схванах, благордаря ви Ганис, никсе, тая задача си е добра, две думи няма. Да видим девоойката довечера как се прояви
Лека вечер, благодаря още веднъж!
Тази задача е идеална. Има доста неща по нея. Ако искате, утре ще развия темата по медианите и ъгъла:)
Аз лично ще чакам с интерес. И ако може да кажеш как от това че ъгъл PMD =60 следва <ACB =60

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 20:01 от danien

# 692
StefanB бил мъж newsm78 едва сега зацепих....

Shocked  Я спри да учиш, моля те  Heart Eyes

# 693
ми нали съм ваканция.. ама ми се учи...

# 694
  • София, Младост 2
Я кажете - горе-долу в какъв срок и до коя дата приблизително приключват първо и второ класиране? Че ми се очертава отвратителен работен юни и трябва някак да планирам и натъпча 1000 други неща, че да не пречат на записванията Confused

# 695
  • София
списъците с първо класиране  - до 26 юни, записване до 1 юли; списъци втро окласиране до 4 юли, записване до 8 юли. незаетите след второ класиране места ще се обявят до 10 юли.
Пу-пу дотогава вече да сме на море Simple Smile

# 696
И аз тъкмо изчислих, че от 1 до 8 юли можем да направим едно моренце, нали  newsm78
Даже от 29 юни...тогава е най- хубаво времето  Laughing

# 697
  • I want it all and I want it now.
списъците с първо класиране  - до 26 юни, записване до 1 юли; списъци втро окласиране до 4 юли, записване до 8 юли. незаетите след второ класиране места ще се обявят до 10 юли.
Пу-пу дотогава вече да сме на море Simple Smile
  bouquet
Ето това може да се сложи и на 1 страница на темите.  Peace
Леле, отиде ми лятото, ще треперя до юли месец.  Crazy

# 698
Между 15-ти и 26-ти юни имаме ли ангажименти, свързани с подаване на документи, или може и тогава почивчица, то каквото е станало, вече ще е станало.

# 699
  • I want it all and I want it now.
Миналата  година точно  между 15 юни и 17 юни мисля, че си взимаха документите от училището и ги подаваха в гнездата. Дори и се ядосваха ,че им бавеха документите. Дано нашите да ги получи ме навреме  Wink

# 700
Момичета, дали бихте ми помогнали с пробния на Софрониий. При мен тези снимки нещат и нещат да се отворят. Дали е възможно някакво преформатиране  newsm78 newsm78 Исках да дам на малкия втори модул, но...втори ден се мъча и не ми се получава. Ако имате идея - приемам

# 701
Вече на няколко пъти бе поствана заповедта за провеждане на дейностите по приема. Дори в тази тема я има, има я и на сайта на министерството- достъпна е. Всеки може да си направи сметката сам.
Пак да я постна:
 http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/top_men … las_2012-2013.pdf

http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/7klas/

За някакви разминавалия с тази заповед ли сте чули?

# 702
уф... справих се...

# 703
  • Не съм от тук и съм за малко
В НПМГ откриват още една допълнителна паралелка "Информатика" с АЕ. Стават общо 9 паралелки.  Peace

# 704
С риск да досаждам с темата за пробния на Софроний, дали бихте подали резултати за 23 задача.
Аз получих следното
 - 75% от работата е свършена за 2,8часа
 - 100% от работата - за 3,8 часа
единият работник е изработил 42% от работата, а другият 58 %
Понеже съм я правила не по алгоритъма на седмокласниците, не съм сигурна в резултата, а искам да я дам на малкия ( за целта трябва да съм подготвена с решения за проверка)

Общи условия

Активация на акаунт