София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден

• 24 261
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Пощата е  в нашия блок!  Laughing
А иначе това един блок - 10 -етажен с назъбена козирка (или покрив) и със зелени балкони. На последната спирка на трамвай 10.
Сещаш ли се?

# 121
Еййй айде на срещааа..... Аз храня дребното в 11 и излизам. Дайде да се видим а? Че сега му е времето. Тръгвам пак на работа след месец и... след това пак няма да ми остава време  Confused

Какво ще кажете за Дрината? Аз ще се мотам в района - ще ходя и до Рамстор да напазарувам

Жени ти си много близо бе. Ако искаш и имаш време с тебе можем да се срещнем на последната спирка на трамвая, а?

# 122
Бънди, Дани в 11 ляга  да спи...
След 14 ч.,обаче ще изляза...Много ли  ще ви стане още една разходка по-късно..Много м ее яд, че така се разминаваме(((

# 123
ами може и ние да излезем селд 14. Я ми прати гсм на лични, че съм ти го затрила някъде...  Confused Ще ти звънна. ето ми го моя 0888 904967. Ако иска още някой може да ми се обади  Grinning

# 124
  • Paradise
Godzilla, мерси много:)  bouquet сетих се къде е

# 125
Някой ще излиза ли?

# 126
Хайде аз тръгвам  по алеята...

# 127
Здравейте!  wavey
И аз съм от квартала. Живея точно до спирка " Вардар" на метрото.
Bezhy, ще ти скъсам ушите, че не се обаждаш, за темата, която си пуснала.
Аз рядко стигам до други теми освен юлските и много се изкефих сега като видях тази. Видях, че има и една пак "квартална". Там още не съм се отчела, но може да се обединим за масовка. Wink

# 128
A някоя от вас разхожда ли се в градинката "Света Троица"?
Аз преди йивеех в този квартал и сега често ходя там.

# 129
Еййй много приятна среща! Радвам се че се запознах със всички вас -  Жени (Годзила), Правда, Петя, другата Жени, с Деситка се знаем от преди... Много приятна седянко-разходка се получи!
 Laughing

Правде, хайде пращай снимката да се видим какви сме лични убавици  Flutter

# 130
A някоя от вас разхожда ли се в градинката "Света Троица"?
Аз преди йивеех в този квартал и сега често ходя там.
Да ние с Калина! Wink

# 131
Ето ги снимките топли-топли!
Ееех, да се оправя времето и каква хубава седянка си правим - голям кеф! Laughing
А трябва и албума да напълним със снимки!
П.П Според календара на форума, имаме рожденничка:
ЧРД Godzilla! Да си жива и здрава! Много щастие и късмет!   bouquet  bouquet  bouquet

# 132
  • София
Ми аз май ви видях днес,само че бях на отсрещната алея.Видях няколко майчета,ама пусто като не съм сигурна дали сте от форума newsm78.

# 133
  • София-там нейде в западната част
еее айде и аз по нощите да се разпиша приятно ми беше да се запознаем... Grinning с тези които не се познавахме ...а снимките са много яки  Wink

# 134
Ми аз май ви видях днес,само че бях на отсрещната алея.Видях няколко майчета,ама пусто като не съм сигурна дали сте от форума newsm78.

Ми питай бе човек. Аз съм смела и питам наляво-надясно... Ама нейсе, не улучих компанията предния път  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт