БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 37 233
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
  • Мнения: 22 616
Изгледаха ми се очите в нета,... ще е и вкусно 
Аз така си избирам... ровя в нета, а на вкус преценявам сама, според това какво харесваме.
Така букамарксите имам страшно много набелязани рецепти, които си чакат реда. Simple Smile

Киша, моето предложение е лучена яхния... както е със стар лук - така и със зелен - много е вкусно. Върви с агнешко или телешко месо.

# 46
  • София
  • Мнения: 1 170
Здравейте, днес е Благовещение, така че Честит Празник от мен   bouquet И понеже се зачетох за този празник и това което разбрах е , че е хубаво днес да се хапне нещо зелено, пък аз имам много пресен лук в нас, но не знам какво да го правя, някой може ли да ми даде някаква идея, може би за някаква питка с пресен лук  newsm78 хмм... но не съм яла, не знам дали има такава и дали ще стане вкусно Simple Smile може и да е нещо друго, каквото се сетите , ще съм ви благодарна Simple Smile   chef  chef
ето нещо много зелено и вкусно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=288936

# 47
  • Мнения: 363
silsa а вместо грис какво мога да сложа ?  newsm78 newsm78

# 48
  • Мнения: 653
Честит празник и от мен!
Моля за мнение. Преди малко купих 2 бутчета от Кауфланд, започнах да ги мия и имат един спец. мирис . Махнах кожата смених една вода и пак ги сложих да се сварят, но ме притеснява. Коментираше се, че били полски и не знам дали е нормална тази миризма. До сега не ми се беше случвало.Бяха насипни на щанда за прясно месо.

# 49
  • София
  • Мнения: 1 170
kishaa нямам представа, но мисля че ако го пропуснеш няма да е фатално, все пак си се слага брашно, просто ще го увеличиш.

# 50
  • Мнения: 363
еми аз го забърках вече, ей сега го слагам да се пече Simple Smile   chef благодаря за рецептата, после ще споделя дали е станало Simple Smile   bouquet

# 51
  • София
  • Мнения: 12 729
  bouquet

# 52
  • Мнения: 1 101
Честит празник и от мен!
Моля за мнение. Преди малко купих 2 бутчета от Кауфланд, започнах да ги мия и имат един спец. мирис . Махнах кожата смених една вода и пак ги сложих да се сварят, но ме притеснява. Коментираше се, че били полски и не знам дали е нормална тази миризма. До сега не ми се беше случвало.Бяха насипни на щанда за прясно месо.
Аз не бих рискувала.Щом мирише изхвърлям..цяло пиле съм изхвърляла. Peace

# 53
  • Мнения: 22 867
..... Преди малко купих 2 бутчета от Кауфланд, започнах да ги мия и имат един спец. мирис . .......
Аз не бих рискувала.Щом мирише изхвърлям..цяло пиле съм изхвърляла. Peace

ААХ, понякога пилешкото ми мирише на риба, на нещо като лекарства, като леко старо месо. Казвали са ми, че е от храната, смеските и не знам какво още. Не мисля, че са развалени, щом са от щанда за прясното месо, но.....всичко се случва. Свари ги и пак виж, и докато се варят ще мирише на лошо, ако са развалени. Пък ще си решиш, иначе тук само може да предполагаме. Peace

# 54
  • София
  • Мнения: 8 160
Записвам се. Мерси за темичката.   bouquet

# 55
  • София
  • Мнения: 10 825
Правя торта "Червено кадифе". За пръв път ми е. В момента пека блата. Имам съставките за крема, които са според рецептата. Но пък имам и една кутия течна сладкарска сметана, която ми се подмята от доста време в хладилника. Дали мога да я използвам за някакъв крем за тортата?

# 56
  • Мнения: 653
labrex, сварих ги остана лека миризма, колебая се за изхвърлянето, като предполагам, че  има някакъв контрол. Редовно купувам, но освен замразени  {но не от Кауфланд},които изхвърлих един път не ми се е случвало досега.А и от доста отдавна вече няма миризма на каквото и да е месо.

# 57
  • Варна - Черна гора
  • Мнения: 737
Здравейте момичета и момче (да не забравя Бонго, че после ще има патаклама  Grinning)
издирвам рецепта, от която помня, че се намазват чашки/купички с масло (мазнина). Слагат се нарязани продукти, отгоре се чуква по едно яйце. Чашките се слагат в тава с вода и така се пекат във фурната.
Бихте ли помогнали, че нещо не ми се отдава търсенето?

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 15:33 от _ilka_

# 58
  • Мнения: 788
ААХ, мирише ли ми месо, го изхвърлям. За мен хубавото месо не трябва да има мирис.
И аз съм изхвърляла цяло пиле, купено в срок на годност - оставаха му 3 дни, преди да изтече, но си миришеше гадно.

Честит празник! На мен хич не ми е до празници и трапези днес, каката я изпратих с баща й в Токуда на системи  Sad

# 59
  • Бургас/Пз
  • Мнения: 9 850
Имам една огромна тиква на терасата, продълговата е Simple Smile Освен за тиквеник и мъфини с тиква за друго не се сещам, а нямам много място във фризера! Дайте някакви идеи??

Общи условия

Активация на акаунт