Дрешки, пеленки, колички – за ЮНСКИ бебета подготвяме се всички!

• 26 163
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Ей някой (май Okiaz) беше питала за едно такова мекичко легълце с мече (незнам как се казва), та се сетих да постна едно, което аз имам и е супер готино (за жалост го купих чак Алекс като стана на 4м, но сега ще си го ползвам с бебето), е не е същото, но пък е идейно:

Това легълце е страхотно! Вече искам и аз!
Здравейте момичета! Току-що ми звънна сестрата, за да ми каже че кръвната ми захар от изследванията които бях пуснала в петък - е 5.49. Спомена, че всичко е в норма и няма място за притеснение. Вашата кръвна захар колко е???
Моята кръвна захар е 4, ама не знам какви са референтните стойности, защото аз нямам никакви изследвания на хартия. Само се обаждам и ми казват дали всичко е ок. Даже не винаги ми казват стойности, а само, че са добре. Щом са ти казали, че са ок, значи няма за какво да се притесняваш  Hug

# 151
  bouquet  
Lili Pavlova   на мен ми се мокрят и блузи,пижами,особено вечер,от около 2 месеца а може и повече Simple Smile това знам че не е за притеснение,не при всяка бременна се случва

# 152
Zvezdichka_83 благодаря ти за бързия отговор Hug

# 153
  • гр. София
И аз да се пооплача, че днес доста се притесних... Нещо с това кръвно не знам какво става. Меря го на обед - 140/90! А съм на хапчета. Меря го след 10-ина минути 155/90 - изкарах си акъла, след още 2 мин. 125/80. Последно колко ми е кръвното? Викам си майната му, излизам да ме подуха малко вятъра. Връщам се 130/80 и си остана толкова. Не знам какви са тия резки граници за няколко минути. Да звънна на лекарката, да й кажа, ама какво да й кажа, колко ми е пустото кръвно? Сега си увеличих дозата на хапчето и вече ще го пия 3х1, не по половинка. Дано даде ефект, че такива страхотии изчетох.
Vilito86, много се радвам, че поне твоята плацента се е вдигнала!  Grinning Всичко да е наред до края!
Относно секса, забравила съм какво беше.  Grinning От самото начало не практикуваме. Имах в първите месеци на 3 пъти кървене, после все ме беше страх, а накрая на 2-рата Фетална морфология ми го забраниха.
Относно носенето на сутиен, четох, че е по-добре да не се носи, за да може зърната да се опират в дрехите и да се подготвят така по естествен път за кърмене. И аз знам, че вече търкането с кърпи е отживелица, защото може да доведе до контракции.
Успех на всички!  Hug Hug Hug И болните мами бързо да оздравяват!  Praynig
Стискайте ми палци да ми е наред това кръвно, че само при идеята, че при високо кръвно вкарват в болница ми става лошо.  Praynig
Гушки за всички!  Hug Hug Hug

# 154
  • Paris, France
Kölsches Mädel, да си жива и здрава!!!  Hug

В чудо се видях - майка ми обяснява едно, на мен в главата ми е друго и не знам какво имаме и какво нямаме.  newsm09 Сега съм мааалко по-наясно.

Като си говорите за ревливи бебета, моят брат е бил страшен ревльо, пък аз като съм се родила съм била "бебе-подарък" - много спокойна. Ама може просто да съм дефектна нещо, защото точно тая година е била аварията в Чернобил...  Sick

# 155
Ирри,и аз съм на допегит,ама 2 пъти по четвъртинка..Обаче,кардиоложката ми изписа и валериан таблетки,който също свалая кръвното.Може да пробваш и ти,с допегита и валериана може би ще постигнеш по-голям успех.Иначе аз и валидол смуча от дъжд на вятър,но то е за сърцебиенето..

# 156
Бяхте казвали за дъвченето на калции?   Какъв?
irri до колко можеш да разчиташ на показанията на апарата?  Защото ние имаме един,който мери точно каквото си иска  ooooh!...а от към цена беше доста скъп,та не го използвам въобще.

# 157
  • София
fashionmama не е от аварията в Чернобил..и аз съм се родила през тази година, но съм била доста ревливо и "лошо" така да се каже бебе  Joy

# 158
  • Варна
Lili Pavlova и аз сьм така. Това което мен малко ме притеснява е че засиленото изтичане е само от едната гьрда, на другата рядко се появява слаб секрет. Затова сега като се мажа против стриите нежно си масажирам с крема и двете гьрди, че ако има прмерно някво запушване по каналчетата на едната, да ги разтикам овреме.

# 159
irri не се безспокой. Онзи ден като бях на ЖК сестрата ми измери кръвното. Пръвия път излезе 86/136. Изненадах се, понеже съм с ниско кръвно и поисках след известно време да ми го измери още веднъж. Втория път беше 79/126. Иди разбери сега кое е достоверно  Confused Така, че и при теб може да се е получил същия резултат...

# 160
  • София
Milisa, точно със силиконовите зърна успях поне малко да кърмя. Обаче, явно както казва adelina, малката се нагълтваше с много въздух и имаше зверски колики и нищо не помагаше. Накрая милото само като видеше гърдата почваше да пищи и да се огъва назад. Успявах да я прилъжа да суче в заспало състояние.  Sad Накрая и това отказа, а с помпата абсолютно нищо не излизаше. Но сега пак ще си взема силиконови зърна, но ако мога без тях ще е по-добре.  Flutter
Миналият път още от 5месец ми течеше от дясната гърда коластра, а сега нищо. Знам, че не е показателно за нищо, ама все пак.  Crazy

# 161
Adi, казват му "гнездо", поне така пише. Твоето катo нa снимката ли е ? Ти за какво го използва? Аз си мисля, че не е много използваемо, но е страшно сладко и оригинално. В сайта, който Алекс даде http://www.uniquebg.com/%D0%93%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%BE-6-% … l&itemId=1679
има също, но цената е  Stop и намерих в продавалник една жена /предполагам/, която ги произвежда за 35лв, но не знам дали ги докарва същите.

# 162
  • София
Zvezdichka_83 моето го взех от Ибей, втора употреба, но то всичко се пере в пералнята, та беше в идеално състояние. Иначе на сайта на ELC има нови но са много скъпи. Тези полукръгчета отвътре са надуваеми и се вадят и така тапицерията се пере в пералнята.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p4634.m570.l1311.R1& … t=0&_from=R40
Иначе от тази серия имаме и магаренцето, което е доста голямо и има разни шумкащи работи, за дърпане, огледалце и др. интересни неща по него.

Okiaz малкия го слагах да си лежи на него, или слагах килимчето отдолу и слагах малкия да седи в дупката (когато можеше да седи, или го слагах по коремче с крака в дупката и телце навън да гледа), абе като цяло е килимче за игра и може да се ползва вместо шезлонг примерно, забавно е.

# 163

adelina_bg  извинявай за въпроса,защото наистина може да прозвучи глупаво,но как поръчвате от този сайт http://www.ebay.co.uk/  ,колко излиза доставката Simple SmileМоже ли да ми помогнете Simple Smile

# 164
здравейте пупи да ви попитам на някоя мама случвало ли и се е да не усеща през деня изобщо бебето а само вечер да я ритка, защото при мен от няколко дни насам през деня изобщо не мърда даже а само вечер ритне от тук от там по малко и това е  newsm78 незнам да званя ли на доки да питам нормално ли е защото чак на 4.04 съм на преглед  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт